Techtopia #42: Dit testamente på Blockchain
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #42: Dit testamente på Blockchain

Det danske firma Testaviva vil give juridisk assistance til alle danskere gennem hele livet, så man altid har styr på dokumenterne – lige fra skødet på huset til ægteskabet og testamentet. Testaviva har skabt en livsguide, som bygger på en blockchain, der holder styr på dokumenter og samarbejdspartnere. Men at bygge sådan en service med ny teknologi rummer også mange udfordringer, som KMD hjælper med at løse.

Hvordan kan man samarbejde med en kunstig intelligens? Eller få to kunstige intelligenser til at samarbejde med hinanden?

Det undersøger et hold forskere fra Microsoft. De bruger spiluniverset Minecraft som en legeplads, hvor man kan teste sin kunstige intelligens. Hvordan vil den samarbejde om at overleve angrebet fra en hær af zombier? Eller hvordan kan to kunstige intelligenser klare sig bedst gennem et forhindringsløb gennem at samarbejde?

Minecraft fungerer som et spejl på den virkelige verden, og forskningen bruges blandt andet til at finde ud af, hvordan selvkørende biler skal opføre sig, når de indtager gader og stræder.

Medvirkende:

  • Michael Lauritzen, CEO, Testaviva

  • Kristian Kaa, CTO, Testaviva

  • Claus Krüger, Enterprise Architect, KMD

  • Katja Hofmann, forsker, Microsoft Research Cambridge

Links:

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 12. marts.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts.HER.

Hør også: Techtopia #41: Flyt din startup til Kina

Emner : Software
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten