Techtopia #24: Spilder du din tid på sociale medier?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #24: Spilder du din tid på sociale medier?

Få mere ud af den tid, du spilder på sociale medier. Det er titlen på og løftet i en ny bog af Trine-Maria Kristensen, der er en af de mest garvede rådgivere inden for sociale medier, som Danmark har.

Hun vil have os til at reflektere over, hvad der suger energi og intet udbytte giver, og hvad der giver mening og gør os glade, når vi er på sociale medier.

Trine-Maria Kristensen analyserer sociale medier på en helt ny måde og tager os med gennem fem zoner på sociale medier, som hun knytter sammen med de klassiske personlighedstyper.

På den måde skaber hun et nyt og frisk perspektiv på sociale medier, og hvordan man kan få mere ud af dem, alt efter hvem man er, og hvem ens ‘venner’ på sociale medier er.

Medvirkende:

  • Trine-Maria Kristensen, cand.scient.soc., rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk brug af sociale medier.

Link:

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 6. november

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner vi skal tage op.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER

Hør også: Techtopia #23: Cyberpunkere bygger fremtidens digitale demokrati

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten