Techtopia #20: Hvordan sker det næste hackerangreb?
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #20: Hvordan sker det næste hackerangreb?

I september blev Udlændinge- og Integrationsministeriets hjemmeside lagt ned ved et hackerangreb.

I sommer gik det ud over Mærsk, som tabte i omegnen af to milliarder kroner, da firmaets computersystemer i containerterminaler over hele kloden blev ramt af ransomware-angrebet Notpetya, som startede i Ukraine.

I september kom det også frem, at det internationale konsulenthus Deloitte i længere tid har været hacket. Ironisk nok rådgiver Deloitte andre virksomheder om netop it-sikkerhed. Så det kan ramme alle.

Derfor tager Techtopia i denne uge pulsen på cyberangreb og it-sikkerhed. Hvad er trusselsbilledet? Og hvad kan danske virksomheder gøre for at beskytte sig?

Medvirkende:

  • Jan Johansen, CTO, Checkpoint

  • Wendi Whitmore, Global Lead, X-Force Iris, IBM

Links:

Ugens tip:

Fremtidsupdate

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 9. oktober

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner vi skal tage op.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER

Hvis hackerangreb skal undgås i fremtiden skal vi have et helt andet sikkerhedssystem. Jeg erindre men kan finde artiklen om, at Kineserne er ved at udvikle et sikkerhedssystem der aldrig kan hackes, måske andre kan finde artiklen?

  • 0
  • 0