Techtopia #165: Alle pølsers moder

 

Nogle kalder det cultivated meat, andre siger clean meat eller lab meat. Og så er der dem, som vælger navnet kunstigt kød. I Israel, Holland og USA er der gang i kødlaboratorierne. Investorer smider penge i kunstige hakkebøffer, pølser og kylling, mens de håber på at disrupte landbrug og slagteribranche i klimakampens hellige navn.

Techtopia møder manden bag alle pølsers moder. Grisen, der leverer stamceller til den fabrik, som skal gøre den industrielle gris overflødig.

Medvirkende:

  • Brian Spears, CEO, New Age Meats

  • Mickey Gjerris, lektor og bioetiker, cand. theol., ph.d., Department of Food and Resource Economics Faculty, Københavns Universitet

  • Jette Young, lektor, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet.

Link:

Tilrettelæggelse: Henrik Føhns, Rosa Marie Frang og Veronika Hjorth Wolin.

Fik du hørt: Techtopia #164: Nul sex på sociale medier

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner vi skal tage op.

Du kan finde alle episoder af Techtopia HER.