Techtopia #145: Pas dit arbejde og gå til konference hjemmefra
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #145: Pas dit arbejde og gå til konference hjemmefra

 

Coronatruslen tvinger mennesker over hele verden til at arbejde fra hjemmet. Vi har før prøvet hjemmearbejdsdage, men når hele virksomheden – ja, hele samfundet – skal passes fra den bærbare på spisebordet og smartphonen i lommen, så stiller det særlige udfordringer.

Mårten Mickos har årtiers erfaring med at være chef for virksomheder, hvor medarbejderne er spredt ud over hele verden. Han sammenligner det med en fiskerlandsby i hjemlandet Finland. Og så siger han, at direktøren skal gå forrest.

Når vi ikke må rejse, så kan vi heller ikke tage til konference – f.eks. it-braget Collision i Toronto i juni, hvor arrangørerne forventede 30.000 gæster. Men direktøren for det hele, irske Paddy Cosgrave, valgte at trække stikket i sidste uge.

Cosgrave er en initiativrig mand, så i stedet for at lukke valgte han at lave Collision at Home, en digital udgave af festivalen afviklet i konferencens app. Er han bindegal eller super-innovativ?

Medvirkende:

  • Mårten Mickos, CEO, Hackerone

  • Paddy Cosgrave, CEO, Websummit

Links:

Fik du hørt: Techtopia #144: Tænkende maskiner og AI i lommen

Kom gerne med dine bud på, hvilke emner vi skal tage op.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten