Techtopia #132: Håndlavede pixels
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #132: Håndlavede pixels

 

Håndlavede pixels er spilbranchens dogmefilm. Et indie-spil er ofte lavet af få personer på et lille budget og kan sammenlignes med uafhængige pladeselskaber eller arthouse film. De har som regel deres eget kunstneriske udtryk, der ligger fjernt fra store, dyre mainstream-spil.

Minecraft er måske det mest kendte eksempel på et indie game. Lavet af én mand i Stockholm, men sidenhen populært blandt millioner og købt af Microsoft, hvilket forgyldte skaberen.

Computerspilforsker Jesper Juul har skrevet ny bog om indie-spillenes udvikling og historie. Den bærer titlen ‘Handmade Pixels’.

Medvirkende:

  • Jesper Juul, lektor, cand. mag., Institut for Visuelt Design, KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering)

Link:

Fik du hørt: Techtopia #131: Den næste milliard mennesker på nettet

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 25. november. Kom gerne med dine bud på, hvilke emner vi skal tage op.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER.

Emner : Software
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten