Sugerør med smag
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sugerør med smag

• Skulle du, kære læser, gå rundt med en plan om at udvikle en guldgrube i form af et sugerør med indbygget smag, kan patentpatruljen afsløre, at du lige så godt kan opgive det amerikanske marked med det samme.

Den idé fik australierne Michael S. Villani og Anthony Raponi nemlig for flere år siden, og de ville ikke dele den med andre. Den 29. oktober 2000 fik de således den amerikanske patentgodkendelse nummer 6.109.538 med deres »Flavoring Delivery Drinking Straw«.

Nu skal man ikke tro, at et sugerør med smag bare er et sugerør med smag. Der findes skam flere forskellige varianter, men modellen med at placere et smagsobjekt mellem to filtre i sugerøret har de to australiere for sig selv. Det gør ifølge patentskrivelsen smagssugerøret særligt velegnet til mælk, så mælkedrikkeren kan få en helt unik smagsoplevelse – hvis han altså ikke bryder sig om mælk!?!!!

Patentpatruljen indrømmer, at det ikke er lykkedes at finde ud af, om de to herrers projekt er blevet en guldgrube, men vi forbeholder os ret til at tvivle. [jam]

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten