Styr dit projekt sikkert i hus – hent ny viden på projekt:værktøjsdagen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Styr dit projekt sikkert i hus – hent ny viden på projekt:værktøjsdagen

Illustration: Goodluz/Bigstock

Er du projektleder eller projektchef i det offentlige og optaget af de mange medieomtaler af offentlige projekter, der kører skævt? Er du involveret i bygge/anlægsprojekter og nysgerrig på BIM-systemer og VR-systemer som kan optimere byggeri og anlæg både i designfasen, byggefasen og driftsfasen?

Fylder cost of completion eller dokumentation for sustainability i projekter mere og mere?

Eller er du til dit projekt på jagt efter redskaber og metoder, som kan være med til at sikre, at dit projekt kommer i mål til tiden, til prisen og med opfyldelse af formål og gevinster?

Så deltag på årets konference for projektledere, projekt:værktøjsdagen, som Teknologiens Mediehus|Ingeniøren afholder i samarbejde med projekt:netværket på Tivoli Hotel & Congress Center i København d. 20. november 2019.

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse.

På konferencen bliver du præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige. Du får også lejlighed til at netværke og sparre med andre og møde der erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle værktøjer.

Projekt:værktøjsdagen sætter videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Projekt:værktøjsdagens program indeholder i år præsentationer fra Vejdirektoratet, som er notorisk kendt for at levere projekter til tiden og den aftalte pris.

Læs også: Vejdirektoratet foran tidsplan og under budget: »Systematisk erfaringsopsamling er vores stærkeste succes«

Lego kommer og fortæller om deres projekter og om at samle læring op i afslutningsfasen for at bruge den i kommende projekter.

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Projekt:værktøjsdagen foregår i inspirerende omgivelser på Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du også kan se frem til en dag med god forplejning i form af morgenmad, frokost og netværksbar.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten