Nyt Teknisk Museum skal bære historien om det teknologiske Danmark
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Nyt Teknisk Museum skal bære historien om det teknologiske Danmark

PLUS.
Danmarks Tekniske Museum i Helsingør er et skatkammer af juveler inden for især transportmidler fra gamle dage. Tiden må vise, hvor mange der kommer med til hovedstaden. Illustration: Danmarks Tekniske Museum

Teknisk Museum vil rykke fra Helsingør til Svanemølleværket i Københavns Nordhavn. Ideerne til et nyt ‘look’ myldrer frem, mens jagten på finansiering går ind.

Et bud på et udstillingsområde på det nye museum. Soyuz-rumkapslen står også på museet i Helsingør i dag, men det er tanken at gøre historiefortællingen mere moderne. Illustration: Danmarks Tekniske Museum Robotter

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.