Storbrand i oliemølle i Århus
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Storbrand i oliemølle i Århus

Brandvæsenet i Århus kæmper i øjeblikket med en voldsom oliebrand på oliefabrikken Aarhus Karlshamn, som ligger i den sydlige del af havnen.

»Der skete en eksplosion i en 3-4-etagers bygning i Syreriet på Slipvej 4,« oplyser viceberedskabschef Hans Jørgen Salomonson.

Han mener, at branden er ved at være under kontrol, men der breder sig en tung røg over havneområdet. Den er dog ikke giftig.

Hans Jørgen Salomonson kan ikke oplyse, hvor stort et udenomsareal brandvæsenet har afspærret.

Det er ikke i øjeblikket muligt at sige, hvilken slags olie der brænder, eller om nogen personer er kommet noget til. En ambulance holder klar for alle tilfældes skyld.

Ifølge Århus Brandvæsens døgnrapport, som opdateres løbende, indløb brandalarmen kl. 1343.

Aarhus Karlshamn producerer vegetabilske olieprodukter og ingredienser til fødevareindustrien. I december sidste år omkom en medarbejder, da hexan sev ud af et lukket kredsløb og forårsagede en eksplosion.

Dokumentation

Århus Brandvæsens løbende døgnrapport

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten