Dansk laboratoriemælk: En stor udfordring – og måske vejen til et stort gennembrud
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Dansk laboratoriemælk: En stor udfordring – og måske vejen til et stort gennembrud

PLUS.
Illustration: Lasse Gorm Jensen

Et dansk projekt, der vil fremstille mælk i laboratoriet, er ifølge en amerikansk fødevareforsker det første af sin slags. Og forude venter samme udfordringer, som producenter af laboratoriekød bakser med.

Sam Alcaine ved mere om mælk end de fleste. Han har forsket i mejeri­produkter, fulgt udviklingen for vegetariske mælke-alternativer og smagt prøver af ‘flødeis’ fra iværksætterfirmaet Perfect Day i USA

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.