Stephen Hawking: »Forlad Jorden eller uddø!«

Hvis menneskeheden skal bestå, må vi finde en metode til at kunne forlade Jorden, og det skal ske relativt hurtigt, ifølge den verdensberømte kosmolog, Stephen Hawking.

Kosmolog, fysiker og professor i matematik ved Cambridge University i England, Stephen Hawking, mener, at vi kun har cirka 200 år til at finde ud af, hvordan vi som race kan undslippe Jorden. Ellers mener han, at menneskeheden kan risikere at uddø.

Udtalelserne fra Stephen Hawking, der blandt andet har leveret anerkendte teorier om universets sorte huller, kom i et videointerview på netstedet Bing Think i denne uge.

»Det bliver svært nok at undgå katastrofer i de næste hundrede år, for slet ikke at tale om de næste tusinde år eller million år. Vores eneste chance for at overleve på langt sigt, er ved ikke at være så snævertsynet og fokuseret på Jorden, men ved at sprede os ud i rummet,« mener Stephen Hawking.

Stephen Hawkins mener, at vi inden for de næste 200 år skal brede os til andre planeter for at sikre menneskehedens overlevelse. (Foto: Nasa)

Han mener, at mennesker, der bliver på Jorden, risikerer to slags katastrofer. De første er dem som vi påfører os selv, så som menneskeskabte klimaforandringer, eller fra atom- eller biologisk krigsførelse.

Herudover kan en række kosmiske fænomener også føre til menneskehedens udslettelse på Jorden; en asteroide kan slå ned og dræbte store dele af befolkningen og gøre planeten ubeboelig, eller en supernova eller et gammaudbrud tæt ved vores placering i Mælkevejen kan også ødelægge alt liv på Jorden.

Stephen Hawking har i sin tv-serie "Into the Universe with Stephen Hawking" på Discovery Channel endvidere påpeget, at liv på Jorden også engang kan blive truet af andre civilisationer ude fra rummet.

Her påpegede han, at farlige fremmede kunne overtage Jorden for selv at udnytte dens ressourcer. Derfor vil det være sikrere for vores race at have mennesker boende på andre verdener, som en backup plan.

»Som menneskehed bør vi ikke lægge alle vore æg i samme kurv, eller på en planet. Lad os håbe, at vi kan undgå at tabe kurven, før vi har fået fordelt indholdet,« siger Stephen Hawking.

Dokumentation

Videointerview med Stephen Hawking

Kommentarer (156)

Ja, det har han jo sagt før, den kære Stephen.
Men planen tager ikke højde for en evt. genetisk udløbsdato, der kunne trække stikket efter en vis periode.

For øvrigt, så skal vi rejse temmeligt langt væk for at undgå en supernova. Under alle omstændigheder vil menneskeracen ikke overleve i al fremtid, da vi naturligvis vil udvikle os løbende. Og mennesker der flytter til andre, fremmede miljøer, vil også tilpasse sig og ændres genetisk. Altså endnu en ny race.

Mennesket vil altså uddø under alle omstændigheder - og det påstår jeg ikke bare fordi det er gråt og regnfuldt i dag...

 • 0
 • 0

Der har været liv her på jorden i ca. 3,8 milliarder år og mennesket opstod for ca. 2 millioner år siden.
Det er noget værre pladder, at vi skal nå det inden for 200 år.
Hvis, der opstår problemer så vil vi kunne nå, det vi skal nå i løbet af 1000 år.

 • 0
 • 0

Det er da lidt sjovt at mandens navn i artiklen konsekvent staves "Hawkins" og et enkelt sted "Hawkings" når man i samme artikel refererer til en discovery serie hvor mandens navn er stavet korrekt :-)

/Morten

 • 0
 • 0

Udover flotte billeder (og nye ideer) kan man jo godt spekulere lidt over hvad der egentligt er kommet som afkast af alle de penge der er brugt på rum forskning.

Sammenlignet med koloniseringen af f.eks. amerika havde nybyggerne jo meget reele grunde til at tage chancen, stort set gratis land, guldminer, buffalo skind mv.

Der er ikke mange firmaer med en buissness plan der giver en god grund til at tage til månen, vel og mærke så god at jeg vil satse min pension på det.

Indtil det sker sidder vi fast hernede.

 • 0
 • 0

Men planen tager ikke højde for en evt. genetisk udløbsdato, der kunne trække stikket efter en vis periode.

Det var godt nok en langt ude hypotese. Det er aldrig observeret i naturen. Er det bare noget, du selv har fundet på?

For øvrigt, så skal vi rejse temmeligt langt væk for at undgå en supernova.

Ja - og?

Mennesket vil altså uddø under alle omstændigheder[...]

Jeg tror du misser pointen. For det første vil vi under alle omstændigheder forlænge vores tilstedeværelse ved at sprede os i rummet. For det andet kan vi sikre alle de andre arter overlevelse - mennesket er den eneste art, der har udviklet teknologien til at rejse i rummet.

Dinosaurerne uddøde, fordi de ikke havde et rumprogram. Jeg synes det ville være ubegribeligt synd, hvis den samme skæbne skulle overgå menneskeheden.

 • 0
 • 0

Netop - Hvis vi ikke vil have samme skæbne som de kære Dinoer, så må vi videre herfra.. Desuden har vi meget knappe ressourcer tilbage, hvorfor det også må være i industriens interesse, at komme til nye steder med ressourcer.

At menneskeheden uddør engang, vil nok ikke undre (man snakker jo om at universet har en holdbarhedsdato, den bliver svær at rende fra), men vi kan om ikke andet forlænge vores udløbsdato, nok et par generationer eller hundrede, hvis vi spiller på flere tangenter :)

 • 0
 • 0

Jeg ser der for mig: En kommite af videnskabsfolk udvælger de bedst egnede til avl og overlevelse og sender dem til en eller anden ukendt galaxe. På vejen derop forventes de at ligge i dvale, og på den ny koloni forventes de at tage permanent ophold, formere sig og danne en koloni... Så har vi backup-avlsmateriale, vi kan hente tilbage og formere os med :-)))

Eller er det bare mig, der har set for mange SiFi film? LOL

MVH
Jan - der morer mig lidt over agurketidens skøre artikler

 • 0
 • 0

Steen Eiler Jørgensen :

 • mennesket er den eneste art, der har udviklet teknologien til at rejse i rummet.

Det er vel så som så med det ? i '69 stod vi på månen, kun 66 år efter, at vi første gang var lettet fra jordens overflade ved egen kraft - en fantasktisk udvikling inden for transport. Samme år fløj vi i 747'er, når vi skulle langt.

Der er ligesom ikke sket så meget siden - her over 40 år efter har vi ikke rejst (bemandet) længere end til månen, og verdens mest udbredte langdistancefly er stadig 747'er.

Hvorfor ? Har vi nået en "teknologisk barriere" eller er det blot viljen, der mangler - kommer vi NOGEN SINDE til at overskride lysets hastighed, hvilket vel er en forudsætning for at kunne rejse REELT i rummet ? Afstanden til månen er så lille i forhold til de nærmeste planeter (i andre solsystemer), at det er svært for den menneskelige hjerne (i hvert fald min) at fatte

mvh Flemming

 • 0
 • 0

Jeg ser der for mig: [...]

Der er ikke noget i vejen med sciencefiction-film. Men i praksis ville det jo nok foregå noget anderledes.

MVH
Jan - der morer mig lidt over agurketidens skøre artikler

Det eneste der forhindrer os i at forsøge at overleve er de, der af den ene eller anden grund ikke formår at forestille sig en lys fremtid for mennesket i rummet.

 • 0
 • 0

Om ikke andet så i bedste fald ”uddør vi” når vores egen sol engang brænder ud engang.
Jeg mener ikke vi har en chance for at formerer os andre steder i universet og kunne overleve der fremover.

Derfor må vi først og fremmest løse de problemer der er her på jorden selvom må indrømme at det ser uoverskueligt ud.

Men fint at lege med ideen og prøve at tro på det, er en anden sag og der er jo plads nok ”derude”.
Måske er der andre "som os" derude med en lignende jord?

 • 0
 • 0

Hvorfor ? Har vi nået en "teknologisk barriere"...

Det er der ikke noget, der tyder på.

...eller er det blot viljen, der mangler...

Ja, sådan ser det ud. Og i et demokratisk samfund, hvor langtidsplanlægning er umuligt, er det spørgsmålet, om viljen når at opstå, før det er for sent.

...kommer vi NOGEN SINDE til at overskride lysets hastighed, hvilket vel er en forudsætning for at kunne rejse REELT i rummet ?

Det er en udbredt misforståelse. Nej, jeg tror ikke vi nogensinde kommer til at overskride lysets hastighed, men det er sandelig heller ikke nødvendigt for at sprede sig i rummet. Vi kan jo starte med Månen og Mars, og så langsomt migrere udefter. Vi kunne principielt begynde allerede i dag.

Afstanden til månen er så lille i forhold til de nærmeste planeter (i andre solsystemer), at det er svært for den menneskelige hjerne (i hvert fald min) at fatte

Men derfor er det jo ikke nødvendigvis en dårlig ide.

 • 0
 • 0

Om ikke andet så i bedste fald ”uddør vi” når vores egen sol engang brænder ud engang.

Med mindre vi har gjort os uafhængige af den. Der er ikke noget der tyder på, at det skulle være umuligt.

Jeg mener ikke vi har en chance for at formerer os andre steder i universet og kunne overleve der fremover.

Hvorfor mener du ikke det?

Derfor må vi først og fremmest løse de problemer der er her på jorden selvom må indrømme at det ser uoverskueligt ud.

Er det et enten-eller? Kan vi ikke gøre begge dele samtidigt?

Måske er der andre "som os" derude med en lignende jord?

Men hvad nu, hvis der ikke er? Hvad nu, hvis vi er de eneste? Har vi så ikke et ansvar for at sikre, at biologisk liv overlever? Husk, at vi er den eneste art, der har udviklet evnen.

 • 0
 • 0

Forestiller mig at det ikke vil være så langt ude i SciFi tekno tågerne at vi kunne lave et rumskib med lagre af befrugtede æg, af både menensker og dyr, kunstige livmodere, og robotter/computer til at opfostre/nurture 1. generation.

Det vil dog kræve at man kunne bygge et rumskib der enten fløj fantastisk hurtigt, eller var fantastisk holdbart, robotter der kan lave vedligehold og prioritere hvad man skal bruge den begrænsede mængde materialer man har ombord til.

 • 0
 • 0

Vi kan jo starte med Månen og Mars, og så langsomt migrere udefter. Vi kunne principielt begynde allerede i dag.

Selv om du regner Mars med, er det stadig kun ganske få skridt på en rejse rundt om hele jorden for at nå vor nærmeste nabo stjerne (for at sætte afstandene i perspektiv) - og efter Pluto er der fuld af ingenting i MEGET lang tid. Der er kæmpe forskel på rumrejse og interstellar, eller endda intergalaktisk rumrejse.

Jeg kan varmt anbefale "Planetstien" i Lemvig - der får man virkelig afstandene visualiseret, så det siger pang.

Hvis konceptet er, at vi ikke kan overleve på jorden, tror jeg næppe heller hverken Mars eller Månen er alternativer. Med de teknologiske tiltag der skal til for at opretholde en civilisation der, vil det nok være nemmere at løse de problemer, der vil opstå hernede ?

I øvrigt mener jeg ikke, vi er i den store fare for at uddø på den korte bane, Steven Hawking antyder - vi risikerer nærmere en meget kraftig reduktion i antal. Selv en katastrofe som den for 65 mill år siden mener jeg ikke vil kunne udrydde menneskeheden i dag.

 • 0
 • 0

[quote]Om ikke andet så i bedste fald ”uddør vi” når vores egen sol engang brænder ud engang.

Med mindre vi har gjort os uafhængige af den. Der er ikke noget der tyder på, at det skulle være umuligt.

Jeg mener ikke vi har en chance for at formerer os andre steder i universet og kunne overleve der fremover.

Hvorfor mener du ikke det?

Derfor må vi først og fremmest løse de problemer der er her på jorden selvom må indrømme at det ser uoverskueligt ud.

Er det et enten-eller? Kan vi ikke gøre begge dele samtidigt?

Måske er der andre "som os" derude med en lignende jord?

Men hvad nu, hvis der ikke er? Hvad nu, hvis vi er de eneste? Har vi så ikke et ansvar for at sikre, at biologisk liv overlever? Husk, at vi er den eneste art, der har udviklet evnen.[/quote]

1.Der vil i så fald være tid nok til at udvikle os hvis vi overlever til solen brænder ud.

 1. Jeg mener ikke vi har energi ressourcer til at reproducerer os selv flyvende i rummet efter fremmed planet og at overleve på en af vores egne planeter ville omtrent kræve det samme.
  Vi ville strande uden mulighed for at komme videre vil jeg tro.
  Siden ”vi” kom på Månen i 69 troede alle vi ville komme videre ud i universet de næste årtier men det skete ikke og udviklingen ser ikke til at komme længere end forstadiet til Mars i øjeblikket.

 2. Jo gøre begge dele samtidig er en fin ting men det ser ikke ud til at nogen af delene bliver prioriteret.

 3. Et ansvar for vores overlevelse er svært at placerer og mener nok vi så må inddrage jorden som ansvarsopgave først og fremmest, hvis vi tænker på ansvar for vores overlevelse.

 • 0
 • 0

Det med at sende rumskibe afsted for at befolke andre planeter har nogle sjove referencer til Hitchhikers guide to the galaxy, hvor han beskriver hvordan menneske racen opstår :) bare lidt stof til eftertanke, inden vi begynder at udvælge mennesker som skal repræsentere den menneskelige race i al fremtid (bare der er nok ingeniører går det jo nok)

 • 0
 • 0

Jeg syntes at artiklen og debatten mangler lidt dybere reflektion og erkendelsesmæssigt perspektiv...

Hvorfor skal netop menneskeheden som vi kender den idag bevares og spredes ud i rummet?

Kunne man tænke sig at det er livet og livets evne til at erkende universets eksistens der skal værnes om. At det er det faktum at på det her tidspunkt i evolutionen er det lykkedes for livet på planeten jorden at nå til en erkendelse af egen eksistens - selvbevidsthed.

Det enkelte menneske er ikke andet end levende enheder i Jordens samlede liv, på samme måde som cellerne er enheder i menneskets liv. Fra det synspunkt er det der skal værnes om livet som sådan og ikke en tilsyneladende enkeltstående repræsentant for livet.

Den menneskelige intelligens ledsages desværre af en umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden, hvordan kommer vi mon videre?

 • 0
 • 0

HELT ENIG!

Højtudviklet liv, f.eks repræsenteret ved mennesket, er fuld og helt integreret i omgivelserne, universet.

At sige at mennesket er levende er en dyb misforståelse! Det er universet der er levende og det er universets liv der er repræsenteret i hver enkel af os.

Det fantastiske for mig at se er at Universet gennem os får mulighed for at opleve sig selv og sin egen udfoldelse det er sgu da stort, og nok i sig selv!

 • 0
 • 0

Første skib bestod kun af Telephone Sanitizer, Management consultants, Hairdressers og Marketing girls - resten af the Golgafrinchans er på vej i to andre skibe :-)

Nej, en tur til Milliways sætter vel tingene på plads

 • 0
 • 0

Første skib bestod kun af Telephone Sanitizer, Management consultants, Hairdressers og Marketing girls - resten af the Golgafrinchans er på vej i to andre skibe :-)

Nej, en tur til Milliways sætter vel tingene på plads

er ANGIVELIGT på vej - det var undskyldningen for at slippe af med alle disse mennesker. Resten af Golgafrinchanerne uddøde jo rent faktisk p.g.a. en virus på en telefon ,der ikke var blevet rengjort - netop fordi også telefonrenserne var sendt med det "første" skib ;o)

Hitch hikers guide rules ;o))

mvh Flemming

 • 0
 • 0

Jeg lover Professor Stephen W. Hawking at jeg forlader denne verden inden for de næste 200 år. Hvordan jeg kommer afsted, og hvorhen, det vil tiden vise...

 • 0
 • 0

Jeg syntes at artiklen og debatten mangler lidt dybere reflektion og erkendelsesmæssigt perspektiv...

Hvorfor skal netop menneskeheden som vi kender den idag bevares og spredes ud i rummet?

Kunne man tænke sig at det er livet og livets evne til at erkende universets eksistens der skal værnes om. At det er det faktum at på det her tidspunkt i evolutionen er det lykkedes for livet på planeten jorden at nå til en erkendelse af egen eksistens - selvbevidsthed.

Det enkelte menneske er ikke andet end levende enheder i Jordens samlede liv, på samme måde som cellerne er enheder i menneskets liv. Fra det synspunkt er det der skal værnes om livet som sådan og ikke en tilsyneladende enkeltstående repræsentant for livet.

Den menneskelige intelligens ledsages desværre af en umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden, hvordan kommer vi mon videre?

Ved at komme videre og sprede os til andre jordlignende planeter har vi større chance for at bevare vor kære races eksistens. Vi skal bare lære at lade være med at voldtage en planets fossile brændstoffer og lade være med at bekrige hinanden med atomvåben. Ifølge rygter har en alien race "Nordics" (en race der minder lidt om os skandinavere) besøgt os og via telepati haft et møde med en amerikansk præsident i 1950'erne hvor disse "Nordics" gav udtryk for deres bekymring over amerikanernes atombombe test sprængninger. Og så skulle UFO'er have sat 20 atommissiler ud af funktion i USA, og en UFO der med plasma stråle have skudt 3 gange på et test missil (CNN Larry King Live). Måske et signal fra disse rum-brødre til os jordboere om at vi skal lade være med at lege med atom våben.

http://www.youtube.com/watch?v=TxDsveTvupY Ladies & Gentlemen:
http://www.youtube.com/watch?v=0Bdv0jYHS-w... Welcome to
http://www.youtube.com/watch?v=SqMyom8q9p4... CNN
http://www.youtube.com/watch?v=webZBXLeZUc... Larry King Live

Så når disse tilsyneladende venligsindede rum-brødre redder os fra at udslette hinanden med atomvåben, så må de også være i stand til at redde os fra invation fra eventuelle fjendtlige alien racer.
Så der skulle ikke være grund til bekymring, vi kan tage det roligt og ikke høre så meget på Stephen Hawkings "dommedags" katastrofer. Vi har rigelig med tid nok til at forlade vor Jord og slå os ned på andre planeter.

Emnet om Stephen Hawking og meget mere om UFO/alien emnet har jeg også nævnt på tråden "Russerne bygger nye atomdrevne superhangarskibe" i http://ing.dk/artikel/110704-russerne-bygg...

Og jeg tror på at den menneskelige intelligens på et tidspunkt bliver fri for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.

 • 0
 • 0

Ja, det er jo desværre ikke atypisk at netdebatter om dette emne udarter. Artiklen blev postet i formiddags, og allerede har vi hørt om genetisk udløbsdato, ukendte galakser, Golgafrinchans, ormehuls-expressen, og nu også UFOer og telepati...

suk...

Hvad nytter det, at vi har udviklet teknologien, hvis vi er for dumme til at udnytte den til vores egen fordel?

Som Søren Kierkegård skrev:

"Det hændte på et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for at underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troe, at det er en Witz."

 • 0
 • 0

..hvor stort et rumskib. Indeholdende alle kendte ressourcer. Uanset hvor stor accelleration du vil kunne opretholde.. Uanset hvor længe.. Så vil du aldrig nå ret langt i Universet!
Med stor respekt for Stephen Hawking og hans tanker, så har vi alle et snert af frygt for døden. Nogen gange!
Det viser vel bare at vi er mennesker!
Lad os bede vores børn om at gøre det bedre...

 • 0
 • 0

Jeg ser der for mig: En kommite af videnskabsfolk udvælger de bedst egnede til avl og overlevelse og sender dem til en eller anden ukendt galaxe. På vejen derop forventes de at ligge i dvale, og på den ny koloni forventes de at tage permanent ophold, formere sig og danne en koloni... Så har vi backup-avlsmateriale, vi kan hente tilbage og formere os med :-)))

Eller er det bare mig, der har set for mange SiFi film? LOL

MVH

Jan - der morer mig lidt over agurketidens skøre artikler

Jeg er enig i at det er rart med noget backup avlsmateriale at vende tilbage til, i tilfælde af hvis vi skulle komme i krigssituation med en eventuel fjendtlig alien race, man ved jo aldrig. Siden tidernes morgen har mennesket bekriget hinanden, stammekrige, den amerikanske borgerkrig, 1. og 2. verdenskrig, Josef Stalins likvidering af hans egne videnskabsfolk (ca. 6000 af disse) fordi han frygtede at de skulle flygte til Vesten, og nu krigen i afghanistan.

Du er ikke den eneste der ser for meget sci-fi. Selvom om jeg er voksen er jeg stadig en stor fan af Starwars trilogien, så velkommen i klubben :-))

 • 0
 • 0

langt ude hypotese

Steen, det følger direkte af udviklingslæren at hvis man nedsætter udvælgelsen som vi har gjort det, forsvinder egenskaberne med generationerne. Jeg synes da udtrykket 'udløbsdato' er meget rammende.

 • 0
 • 0

Lige nu leder astronomerne efter stjerner der kunne lige vores solsystem og med en jord som vores. Det er ikke stjerner der ligger uendeligt langt fra os set med universet afstande og ellers kunne de heller ikke finde dem. De har de sidste 10 år fundet langt flere stjerner med planeter end man havde regnet med og det er jo meget sandsynligt de snart finder noget der er meget tæt på vores solsystem nu hvor de har fået nye bedre teleskoper til dette. Derfor ved man aldrig om en rejse på 20-30 år vil kunne lade sig gøre om 100 år eller så. Derfor er der muligheder og håber/tror da det vil kunne lade sig gøre en dag.

 • 0
 • 0

..hvor stort et rumskib. Indeholdende alle kendte ressourcer. Uanset hvor stor accelleration du vil kunne opretholde.. Uanset hvor længe.. Så vil du aldrig nå ret langt i Universet!

Det kommer vel an på hvordan et rumskib er konstrueret. Vore fly er konstruerede til bl.a. at dreje rundt med G-påvirkninger inden for jordens atmosfære. Ude i rummet er der dog ikke luftmodstand, så med dagens teknologi er vi endnu ikke i stand at udføre lignende manøvre i rummet.

http://www.maya12-21-2012.com/nasa-ufo-vid...
http://www.msnbc.msn.com/id/3077760/ I følge links som disse kan UFOer bl.a. lave U-vendinger i rummet hvor der ingen luftmodstand er. Så hvis der er hold i disse oplysninger må det kunne lade sig gøre at udføre sådanne manøvre. Det kræver bare at vi må tilkæmpe os denne teknologi.

http://www.youtube.com/watch?v=QdvrKNkNM7g Denne video optagelse fra NASA viser en UFO der nærmer sig jorden og laver en pludselig skarp vending (i rummet!) og derefter accelererer op til extrem fart, væk fra jorden.

 • 0
 • 0

Og så er der rygter om at rumvæsener er i stand til at dematerialisere sig fra et sted for derefter at materialisere sig et andet sted, lidt ligesom ormehuls teorien. At forsvinde fra et sted og dukke op et andet sted, hokus pokus, hvor ville det være fedt at rejse på den måde flere tusinde lysår hvæk på et "split sekund", og vende tilbage til jorden.

http://www.youtube.com/watch?v=Kw8dcb8iKSM Prøv også at checke denne teoretiker Michio Kaku...

 • 0
 • 0

Jeg skal nok vinke, hvis jeg lever så længe. ;-)

Mn jeg har måske også læst for meget SciFI- selvom jeg levende kan forestille mig de bredt hvidt tandsmilende sunde mennsker i tredverne, der border rumskibne.
Hvordan mon de ser ud efter nogen års stråling?

Der mangler SÅ meget tknologisk udvikling.

Og så kan man spørge sig: Hvorfor?
Skal arten overleve for at overleve?

I så fald er SS (Starship) Jorden egentlig et rimelig godt sted, dn har da fungeret de sidste 50.000 år for homo sapiens sapiens. Vi HAR ikke vært her specielt længe som art!

Hvis vi vil overleve- skal vi nok gribe tilandr midler- fx behandle vores stjerneskib bedre.

Mvh
Tine

 • 0
 • 0

Der synes blandt skribenterne at herske en opfattelse af at mennesket har nået sine endestation og at den form vi pt har vil være en fast bestandel af menneskets eksistens i al fremtid.

Det er klart et mennesket ikke er skabt til at rejse i rumskibe. Mennesket er skabt til at leve på planeter. Kun rumskibet Jorden (eller tilsvarende) passer til vores behov (det kan undre at vi ikke har større veneration for de fantastiske egenskaber Jorden har i forhold til selv det største og mest luksuriøse menneskeskabte rumskib man kan forestille sig, og i stedet er godt i gang med at voldtage og ødedlægge den for at imødekomme de primitive grådighedsinstinkter som vor økonomiske struktur er baseret på. Nå, det var et sidespor)

I virkeligheden er vi på nippet til at udvikle kunstig intelligens, dvs robotter, som vil have en helt anden livscyklus and vi har, som snart vil være umådeligt meget mere intelligente end os og som uvægerligt vil tage magten på Jorden. Om menneskene så vil vedblive at være dødelige biologiske væsner eller snarere vil downloade deres ånd i robothjerner er pt uvist, der vil måske være delte meninger, men det er givet at evolutionens næste spring bliver udviklingen af kunstigt - menneskeskabt - liv og intelligens som en naturlig konsekvens af livets udvikling. (Man kan formode at disse robotter vil have tilstrækkelig æstetisk sans til at genoprette og sikre biofærens beståen og mangfoldighed og dermed bevise deres højere åndelige niveau end vores. Nå, det var også et sidespring).

Dermed at banen lagt for kolonisering af universet gennem anvendelse af Van Neumann probes, dvs selvreplicerende rumskibe som sendes ud til andre stjerner, opsøger egnede planeter, her grundlægger en biosfære baseret på jordiske livsformer (som er medbragt i form af genetiske koder, inklusive måske mennesker hvis det er interessant) og dertil bygge nye rumskibe (formere sig) og sende dem ud i mælkevejen til andre planeter og her gentage processen.

Selv med moderat rejse tempo vil mælkevejen på denne måde være fuldt koloniseret i løber af 10-50 millioner år og de nærliggende galakser i løbet af et par hundrede millioner år. Og så fremdeles. Højt udviklet liv vil gennemtrænge universet i alle dets kroge og det uanset hvad det måtte ske af katastrofer på Jorden.

Disse robotter vil uden problemer kunne foretage rejser på millioners af års varighed gennem rummet - hvis det behager samme robotter. Menneskets fremtid (dets ånd) er sikret indtil universet er definitivt ubeboeligt.

Det handler dog om at overleve de næste 3-400 år.

Mvh Søren

 • 0
 • 0

Altså det med at mennesket nødvendigvis bliver til en helt anden race mener jeg er lidt forkert og sige ...for hvis vi ville stoppe det skulle vi jo bare lave kloner... hvor det andet kan der gå meget lang tid før det sker ...der findes da stadig dyr som man mener ikkke har ændre sig meget fra dinoers tid... så hvorfor skulle mennesker nødvendigvis være andreles ?... desuden en af grunde til de forandringer er sket, er jo fordi det var naturen som vælgte de andre arter fra....mens vi mennesker jo tiltider tilsidesætte dette ved at holde liv i nogen som eller ikke ville klare sig uden hjælp... med syghuse og velvær.

 • 0
 • 0

Altså det kommer virkelig an på hvad der sker om vi har 1000 år til at finde ud af det.....vi kan dø i morgen ... hvis den rigtig trussel kommer fra rummet. er kun et par år siden at man havde overset en meteor, som var stor nok til at nedlægge en stor by..... og man opdage den først da den var flyet forbi.

 • 0
 • 0

vi har faktisk fået rigtig meget.... faktisk så meget at det er skrev mindst en bog om det som jeg læste fra sådan ca 13 år siden..men for at tage mig selv... ja jeg får tv fra rummet af med viasat..... jeg får min vejrudsigte som de har fundet frem til både for jorden og rummet ... så er der jo også lige min GPS til at finde vej med. en del af google earth sommer jo også fra rummer. Militæret og nødhjælpe får også hjælp fra rummet... og ved ikke om nogen kan huske en lille bølge som bare en dag efter jul kom uden varsel kom og slog over 100000 ihjel.... ja det får vi også adversel om i dag fra rummer før det sker...plus at mange af de ting som bliver lavet til rumfarten faktisk blever til et produkt til os almindelig forbruger en gang i mellem ... faktisk har en undersøgelse viste at hver gang USA bruger 7 kr på rumfart tjerner de 12 kr på følgeprodukter af rumfart

 • 0
 • 0

Altså vi er jo kommer længere på mange områder i rumforskning, ser bare ikke sådan ud for den almindelig mennesker fordi vi har mangle vilje til at tage længder end til vores lille rumstation....dog har de ubemændet rumskibe jo fået både ion moter, og solsejl. og de kan sende langt flere data ned til os end før... inden for fly er der også ved at ske noget nu... men tage jo længe fra at der kommer et nyt produkt til at alle har et

 • 0
 • 0

om vi nogenside kommer over lyste hastigtig er på nuværnetidspunkt ... nok meget tvivlesom.....men vi kan måske kommer til at komme fra sted til sted hurtigere end hvis vi fly med lyses hastighed..... med det såkaldte warp driv. men der er lang igen... for vi er først komme der til hvor vi ser små resultater som tyder på det måske kan lade sig gøre... så går nok mindste 50 til 100 år før vi har de første rumskibe med warp driv.og det er sikker meget optimistisk

 • 0
 • 0

@Børge

Vi er stadigvæk ikke kommet nogen videre OVEHOVEDET set i et perspektiv, der hedder interstellar rumrejse - sorry !

At sammenligne en tur månen - eller endda Mars med at finde egnede planeter til artens overlevelse er at sammeligne et hop over en vandpyt med en tur over stillehavet PÅ LANGS.

At ubemandede fartøjer efter mange års rejse har nået kanten af vores solsystem, kan jeg ikke rigtigt bruge til noget - det er små simple satelitter, der på ingen måde kan yde beskyttelse mod strålingen i rummet.

Kald mig blot en pessimist, men jeg ser intet, der tyder på, at vi kommer til at rejse interstellart nogensinde - -

mvh Flemming

 • 0
 • 0

Professor Hawking may know a lot about mathematics but he has missed some vital issues and it is beginning to show very badly. He assumes that it is possible to travel faster than light (FTL) with a very low cost. Now we have no indication at all yet that this is possible. Without this, no alien could possibly steal any significant amout of Earth's resources except ideas (which travel light and can be sent at light speed). Likewise, anyone who knows even a modicum of human biology will know that it is virtually impossible to store living fertilised eggs for long periods and for the current methods of space travel, we are probably talking millions of years not simply millenia. Even if they could be preserved undamaged through all the radiation, time and collision risks the methods of raising them "in vitro" simply don't exist, let alone raising an entity which needs enormous amounts of interaction with fellow human beings to be able to become an individual capable of doing anything worth-while (like surviving in any useful way).
Physical scientists simply don't realise the sheer complexity of how human beings are raised to take part in society. Even with everything in place there are many partial failures at many levels.

So we're back to FTL travel. When we can see even the slightest possibility of this (and "wormholes" are not even slightly possible), then we can start taking Professor Hawking seriously. Until then I will not worry!

I won't hold my breath waiting either...

and I'm in my 60s and have read at least 10,000 Science Fiction stories.

How I wish...

 • 0
 • 0

Jeg vil nu ikke give dig ret der..da vi var på månen kunne vi ikke flyve hurtigere end omkring 60000km/t i dag har vi nogen som flyver over 100000 km /t, plus vi har teste en motor her på jorden, som kunne gøre det muligt at tage til mars på 3 uger i stedet for de 7 måneder det tager i dag... derudover at vi lige fået det først solsejl som er flyet uden for jorden, som nogen mener på sigt at gøre det muligt at rejse til de næste stjerne... lige meget hvad du siger er vi kommer videre ... men der er meget langt igen... derud over har vi i det mulighed for at finde en planet som ligner jorden ... det havde vi ikke fra bare et par år tilbage... der er en privat rumstation som er ved at blive teste og du kan for bare 200000$ bestille en tur i rummer som skulle begynde hvis alt går efter planen i 2011-2012.og i rusland arbejde de med planer om at man snart kan købe en rum rundt om månen men det kommer så vidt jeg husker til at koste mindst 100.000.000 $, og man mener kun der er 1000 mennesker på jorden som har råd til sådan en tur... men der sker noget ...og der sker meget..bedre desværre ikke på hvor langt ud i rummet et mennesker har været

 • 0
 • 0

Altså er ikke helt sikker på at han er et så stort et vrøleøre som du vil gøre ham til... for mener faktisk der har være noget fremme om at der var en stjerne forholdsvis tæt på os som måske gik i supernova om 200 -300 år...men man kan jo vende det om at sige ... at det er jo ikke sikker at vi behøves flytte fra jorden p.g.a. dette ... vi kan måske bare lave et skjord som tager det væreste fra den supernova... kan jo også være vi er så heldig at vi er på den modsætte side at solen så den måske også dækker os fra det væreste ... men synes stadig at det er spild med alle de planeter og at vi ikke bruger dem... var da godt at Columbus og de andre i europa ikke tænke som mange gør om månen .... nu har vi være der så er der jo ingen grund til at komme igen

 • 0
 • 0

Jeg vil nu ikke give dig ret der..da vi var på månen kunne vi ikke flyve hurtigere end omkring 60000km/t i dag har vi nogen som flyver over 100000 km /t, plus vi har teste en motor her på jorden, som kunne gøre det muligt at tage til mars på 3 uger i stedet for de 7 måneder det tager i dag...

Børge:

Det viser blot, at heller ikke du har forstået afstandene: ;o)

Dine ret optimistiske 3 uger til Mars => 30.000 år til Proxima Centauri, som er vor NÆRMESTE nabostjerne (med forbehold for regnefejl) .- og måske ligger den nærmeste beboelige planet en faktor 100 eller mere længere væk ??

Så længe vi ikke kan overskride lysets hastighed, vil interstellare rejser ikke være praktisk mulige.

 • 0
 • 0

nu kan jeg ikke huske han faktisk har sagt at vi skal flytte hele jordens befolkning.... men at vi skal begynde at flytte nogen af os inden for 200 år, sådan at hvis jorden bliver ramt af en ulykkke, så vil vi ikke uddød.

Skjordet som jeg taler om behøves måske ikke være så stor end da som du tror....for det skal jo ikkke være enj kæmpe plade på størrelse med jorden vi skal lave .... men nok mere en magnetflet lige som det jorden bruger til at beskytte os mod solen ... det skal bare være kræftiger og til gengæld kun være aktiv, når de væreste påvirninger fra en supernova kommer i nærheden af jorden... men når alt kommer til alt ... er det jo nok mere en holding som stephen hawking kommer med og ikke så meget videnskab... for sandheden er ingen ved med sikkerhed hvornår ulykke kommer til jorden... om det er supernova , en meteor,alien eller en mand som trykker på knappen til verdens atomwåben. alt ting kan ske ... nogen ting er fra naturen hånd... aliens ... ja hvorfor skulle de være bedre end os .... vi står jo både mennesker og dyr ihjel... og det er vi ikke holdt op med bare fordi vi har være på månen... også er der os selv .... jeg synes ikke det er dumt det han siger ...for det kan ske i morgen om 5 år , 10 år 100 eller 1000 år..... lige meget hvad... så er det at flytte fra jorden til en anden planet eller stjern ikke noget vi gør i morgen ... og det er ikke noget som kommer af sig selv.... turen til månen tog jo ca 10 år fra ide til handling....og havde hvad der svare til 5 gang så mange penge til rådighed... og ikke en så stor fokus på sikkerheden som i dag

 • 0
 • 0

altså jeg forstå godt afstanden .... jeg siger jo også kun at vi bevæger os i den rigtig retning...desuden har vi ikke brug for overlys hastighed... for med lyset hastighed ville det tage ca 4 år at rejse til den næsten stjerne... og med ½ lyste hastighed.. ville det jo kun tage 8 år..vi behøves jo ikke at finde en kopi af jorden bare et sted hvor vi måske med lidt hjælpe fra teknologi kan overleve og bo der.

 • 0
 • 0

Børge:

altså jeg forstå godt afstanden .... jeg siger jo også kun at vi bevæger os i den rigtig retning

fra 60.000 km/h til 100.000 km/h på 40 år ? - og du vil op på ½ * lysets hastighed, som er 1.080.000.000 km/h - jeg synes, det ser ud til, at der er langt igen. ;o))

vi behøves jo ikke at finde en kopi af jorden bare et sted hvor vi måske med lidt hjælpe fra teknologi kan overleve og bo der.

Mon ikke den teknologi var bedre anvendt på at holde den gode gamle jord beboelig ? ? ? - Jeg tror det vil være en noget nemmere opgave end at skulle til at kolonisere et fremmed miljø.

mvh Flemming

P.S. Enig med Bent Hansen i, at det desværre ser ud til at Hawkings er "kammet over"

Bent Hansen:

Derfor kommer vi til at: leve, skide og dø i vores egen "vugge".
Og det er nok også det bedste.

Der i hvert fald INTET, der tyder på andre muligheder i øjeblikket.

 • 0
 • 0

...udtalelsen af en mand man tilskriver høj intelligens... Hvem har skabt Steven Hawkings omdømme ? Svar: Alle dem der tror på ham ! Er det en kvalifikation ? Det er da ikke kun jordforbindelsen han har tabt...

 • 0
 • 0

Det her skal forestille et website for ingeniører, eller i det mindste for folk med et vist niveau.

Hvorfor er stemningen så mest i retning af: "Hi hi, vi skal kolonisere verdensrummet, ham Hawking har vist set for mange science-fiktion film..."

Dét kunne man sikkert også have hørt for 100 år siden, når nogle snakkede om mobiltelefoner eller computere.

Sagen er jo, at manden har ret!

Hvis man er jubeloptimist, og regner med at menneskeheden holder tiden ud, så tilintetgøres vores race om 5 mia. år, hvis ikke vi kommer væk herfra.

Hvis man har begge fødder plantet på jorden, så er der vist ikke mange der regner med at vi holder mere end max. 1000 år mere*)

Vi burde se at komme af sted. Og det kan kun gå for langsomt.


*) Med "vi" menes "mennesker som os, der kan underkue sygdomme og har teknologi til at arbejde for os". Om 1 mio. år sidder der nok stadig nogle efterkommere af menneskeracen i huler rundt omkring, som deler myter om fjerne forfædre der bare kunne det hele. Det er ikke dem jeg taler om.

 • 0
 • 0

Det her skal forestille et website for ingeniører, eller i det mindste for folk med et vist fagligt niveau.

Hvorfor er stemningen så mest i retning af: "Hi hi, vi skal kolonisere verdensrummet, ham Hawking har vist set for mange science-fiktion film..."

Dét kunne man sikkert også have hørt for 100 år siden, når nogle snakkede om mobiltelefoner eller computere.

Sagen er jo, at manden har ret!

Hvis man er jubeloptimist, og regner med at menneskeheden holder tiden ud, så tilintetgøres vores race definitivt om 5 mia. år, hvis ikke vi kommer væk herfra.

Hvis man har begge fødder plantet på jorden, så er der vist ikke mange der regner med at vi holder mere end max. 1000 år mere*)

Vi burde se at komme af sted. Og det kan kun gå for langsomt.


*) Med "vi" menes "mennesker som os, der kan underkue sygdomme og har teknologi til at arbejde for os". Om 1 mio. år sidder der nok stadig nogle efterkommere af menneskeracen i huler rundt omkring, som deler myter om fjerne forfædre der bare kunne det hele. Det er ikke dem jeg taler om.

 • 0
 • 0

Dét kunne man sikkert også have hørt for 100 år siden, når nogle snakkede om mobiltelefoner eller computere.

Jeg synes, der er en klar forskel. Noget af det det første teknologiske kvantespring der blev gjort, var netop inden for transport - og så gik vi (som nævnt i et tidligere indlæg) næsten helt i stå, da vi havde nået månen. Inden for IT, er vi måske kun i begyndelsen af denne process - og ingen ved, hvad vores computere (eller processor baserede gadgets) kan om bare 20 år ?

Men for at kunne rejse interstellart, er der nødt til at komme en opdagelse, der i bund og grund gør fuldstændigt op med vores opfattelse af fysikkens love - og så er det nok ikke ingeniører som "os", men nogle endda meget langhårede kvantefysikere, vi skal have fat i. ;o)

Jeg siger ikke, at det ikke kommer til at ske, men jeg synes blot, at vi har "stået i stampe" i MEGET lang tid - og at der er MEGET MEGET langt fra den nuværende rumrejseteknologi til noget, der kan bringe vores gener til andre egnede habitater i andre solsystemer evt. i andre galakser.

mvh Flemming

 • 0
 • 0

Jeg tror Hawking er mere eller mindre færdig. Han er syg og jeg tror han vrøvler. Han var et stort geni. Ingen tvivl.

Jeps, Hawking er færdig. Manden havde en IQ på 160 mod Einsteins 165, hvilket vel også afspejler hans videnskabelige arbejdsresultater, ikke helt på højde med Einstein.
Men Hawking lever stadig, og mens han stadig lever så forspilder han chancen for at lave et gennembrud inden for videnskabens tjeneste ved at spilde tid på at beskæftige sig med noget så idiotisk som fantasiskabte aliens, et arbejde som enhver ansat animator inden for Walt Disneys Pixar kan lave på papir eller computer. Og medierne er desværre dumme nok til at finansiere hans nye bizzare "Walt Disney alien erhverv", bare fordi han er blevet lige så kendt som en international rockstjerne.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread...

http://firmanbudi.files.wordpress.com/2009... Og prøv så at se hvad hawking også spilder sin tid på, GO GO Girls som han savler over!

Hawking er blevet ynkelig at se på.

 • 0
 • 0

Project Rainbow - Philadelphia Experiment

http://www.youtube.com/watch?v=ChjyCR8V2Bg
http://www.youtube.com/watch?v=MtQBT15DX34...
http://www.youtube.com/watch?v=UMHzu3RsEkA...
http://www.youtube.com/watch?v=_PAtrGlPz88...
http://www.youtube.com/watch?v=x-27aXW6m1c...

Det påstås at under 2. verdenskrig I 1943 arbejdede amerikanerne på at gøre deres krigsskibe usynlige for tyskernes radarer ved brug af Einsteins Unified Field Theory (teorien af alting). En person ved navn Alfred Bielek siger at han deltog under dette videnskabelige forsøg, at noget gik fuldstændig galt under forsøget. Historien fortlæller at det myteomspundne forsøgsskib USS Eldridge forsvandt ud af "det blå luft" for derefter at dukke op ved en anden havneby i USA's østkyst, for derefter at dukke op i Philadelphia's havn. Bielek fortalte at der skete noget mystisk ved matroserne der var ombord, én forsøgte at kaste op, mens andre "smeltede" sammen med skibets metalskrog.
Denne fantastiske historie melder endvidere at den amerikanske regering forsøgte/forsøger at dække over hændelsen, havde løget til de uheldige forsøgsperoners familier ved at sige "Vi må desværre meddele dem at Deres kære søn omkom ved døden under et søslag mod tyskerne i Atlanterhavet".
USS Eldridge blev senere under andet navn solgt til Grækenland, og der blev meldt om mystiske hændelser; en række matroser og en græsk maskiningeniør blev vidner til "spøgerier" ombord. En stor del af disse matroser skulle efterfølgende have begået selvmord. Efterfølgende blev et bestemt område i skibet lukket af og forsejlet. Skibet blev til slut skrottet.

Hvis ovennævnte virkelig har fundet sted så synes jeg bestemt man burde fortsætte forsøgsarbejde med teleportation, selvfølgelig uden brug af forsøgspersoner.

 • 0
 • 0

turen til månen tog jo ca 10 år fra ide til handling....og havde hvad der svare til 5 gang så mange penge til rådighed... og ikke en så stor fokus på sikkerheden som i dag

Du har ret i at der ikke var så stor fokus i sikkerheden dengang som der er i dag. En del ulykker med raketter, en række dræbte astronauter.
Og den sovjetiske regering bestræbte sig på at være amerikanerne så overlegne som muligt, at de allerede i 1950'erne sendte deres første kosmonauter ud i rummet, i forsøg på at være det første menneske i rummet, allerede i 1950'erne! Med det fatale resultat at disse kosmonauter stadig flyver væk fra Jorden, på vej ud af vores solsystem, i forfrosset tilstand.
Læs blot denne artikel http://www.forteantimes.com/features/artic... Lost in space.

En del ulykker skulle der til inden kosmonaut Yuri Gagarin i 1961 kunne kalde sig "Hurraaa, første menneske i rummet!".

 • 0
 • 0

Hvis ovennævnte virkelig har fundet sted så synes jeg bestemt man burde fortsætte forsøgsarbejde med teleportation, selvfølgelig uden brug af forsøgspersoner.

Jyske Hedge har senere kørt nogle forsøg hvor det lykkedes dem at teleportere 75% af materialet gennem en ellers annonceret uigennembrydelig hæk ahemm...

...and there was much rejoicing, weeeee...
http://www.youtube.com/watch?v=enSYlCEz5VI

Men jeg er da enig med Stephen Hawking i én ting - jeg ser ikke frem til et eventuelt møde med aliens, for sandsynligheden for at vi er på samme intelligensniveau og teknologiske stade er uendelig lille, så én af parterne bliver underdog eller forsøgsrotte

 • 0
 • 0

Lots of people admire Stephen Hawking for the way he has handled his terrible ALS disease, which is nothing but heroic. His claim to fame, however, was very much based on his best-selling book, "A brief history of time". Unfortunately his latest scribble seems to have added more to his notoriety than to his fame. We have seen it comming for quite a while though, as ever since he stopped working with Roger Penrose on the nature of singularities and black holes, his 'cosmology star' has so to speak been declining. I don't want to write his obituary, but it would presumably be doing him a favor if someone would convince him that he ought to shut up.

 • 0
 • 0

[quote]Hvis ovennævnte virkelig har fundet sted så synes jeg bestemt man burde fortsætte forsøgsarbejde med teleportation, selvfølgelig uden brug af forsøgspersoner.

Jyske Hedge har senere kørt nogle forsøg hvor det lykkedes dem at teleportere 75% af materialet gennem en ellers annonceret uigennembrydelig hæk ahemm...

...and there was much rejoicing, weeeee...

http://www.youtube.com/watch?v=enSYlCEz5VI

Men jeg er da enig med Stephen Hawking i én ting - jeg ser ikke frem til et eventuelt møde med aliens, for sandsynligheden for at vi er på samme intelligensniveau og teknologiske stade er uendelig lille, så én af parterne bliver underdog eller forsøgsrotte

[/quote]Mere klart kan det vel ikke siges :-)

 • 0
 • 0

Hvordan ser man nemmest at man er evig,
man må kigge 'indad' i sig selv,
og holde øje med det, der altid er det samme,
den uforanderlige side af sig selv,
det er evigheden,
tættere på evigheden har Vi aldrig været, og tættere på evigheden kan Vi ikke komme, Vi er midt i evigheden, på en evig rejse fra evighed til evighed, og evigheden er målet, og Vi er evigheden, samt tiden og rummets skabere,
i sandhed, Stephen Hawking og med ham mange flere, har virkeligt noget tilgode at erfare.
Rumrejser med kondicykler kan man godt glemme alt om, det kommer til at foregå på en helt anden og anderledes måde, dvs indenom den fysiske 'udendørsverden', ad overfysisk vej.
Og husk Livet er levende, der er ikke noget sted at flygte hen, andet end ind i ens egen midlertidige fantasiverden.
Nej, Vi uddør ikke, Vi oplever.

 • 0
 • 0

Indtil nu, har vi ikke fået kontakt med andet liv i rummet. Så det vil være helt absurt, at tro der findes planeter, hvor vi kan tage hen. For der er intet at spise.

Det bedste sted, er at blive på jorden. Selvom klimaet forandrer sig, og jorden bliver ubeboeligt, vil det sandsynligvis være den planet, som vi har bedst overlevelsesmulighed på.

 • 0
 • 0

Hørt!.
Ja, det var også det første indtryk jeg fik af debatten: At Hawking ikke blev taget alvorligt.
Vores civilisation står over for mange problemer:
* Befolkningspres
* Svindende resourcer (olie og mineraler)
* Stigende risiko for regionale konflikter med kernevåben
* Klimaflygtninge

Samlet set har vi opbrugt en stor del af den lettilgængelige naturkapital i form af råstoffer og land, og en storstilet satsning på at udnytte blot solsystemets resourcer og energi kræver at samfundet har overskud til det.

Hele denne problematik er rigtig aktuel inden for de næste 200 år.
Cop15 splittelserne tyder på at vi står over forrigtig store udfordringer for at agere samlet.

Hvis vi erkender at vi står over for enorme udfordringer der i værste fald kan betyde at vores højteknologiske samfund står over for at forsvinde på grund af energi og resource mangel, synes jeg nok der ligger en seriøs ingeniørmæssig udfordring i at undgå sådant et scenarie.

mvh Jens

 • 0
 • 0

Jeg mener at de fleste i denne debat ikke overvejer alternative løsninger. F.eks. kunne vi bare blive på Jorden og i de næste 200 år ændre vores dårlige vaner i forhold til miljøet og naturen.

Til Carsten Rind's kommentar:"Om ikke andet så i bedste fald ”uddør vi” når vores egen sol engang brænder ud engang.
Jeg mener ikke vi har en chance for at formerer os andre steder i universet og kunne overleve der fremover." ... Ja men Solen svumler først op om ca. fire milliader år og det betyder at vi har meget mere tid end de 200 år Stephen Hawking mener vi har tilbage til at flygte fra Jorden. Jeg mener at vi har en chance til at formerer os andre steder i universet, det handler bare om tid.

Jeg tror at vi om 200 år og fremover stadigvæk er på Jorden og at vi har fået en base på Mars.

 • 0
 • 0

Stephen Hawking glemmer alle mellemregningerne. Menneskearten er jo ikke et løsrevet element på jorden, vi er en del af et større system, et økosystem. Og vi kan ikke overleve uden dette økosystem. Vi skal altså flytte hele økosystemet til en ny planet, før vi selv kan flytte.
Forsøg med lukkede økosystemer er ikke faldet heldige ud, man har simpelthen ikke kunne producere mad nok, eller der er opstået ubalancer fordi der er noget man har overset.
Ydermere må vil imødegå en lokal biologi, på beboelige planeter.
Det er så det andet punkt SH overser, evolution. Ved at flytte arter til et nyt miljø vil evolutionen finde nye retninger, også de mennesker der flytter vil være en del af denne evolutionære drift. Der er altså ikke tale om et DNA backup, men et selvstændigt system.
Vi kan faktisk godt allerede have sendt menneskeligt DNA ud i universet i form af virus på div. satellitter, hvis nogle af dem nogen sinde bliver interstellare.
Så problemet er ikke kun et spørgsmål om at kunne flyve hurtigt nok. Og hvad er prisen, kan det betale sig?

 • 0
 • 0

Ja, pointen er at man behøver ikke at lade dem bygge rede i sit hår, bare fordi de flyver forbi.
Vi fødes på de kloder der passer allerbedst til vores udviklingstrin, der er en uendelighed af kloder, det mest præcise tal for levende væsener der bebor verdensaltets kloder, er uendeligt.
Der er uendelig mange der perspektivistisk set er enten under eller over det niveau som jord-menneskene aktuelt befinder sig på, og der er ikke nogen på denne klode der står på helt præcis samme niveau, prøv at spørge din nabo. Nej man behøver ikke at frygte at nogen er på et højere niveau, end man selv er, det skal man kun være glad for. (sådan nogle rum-bisser)
Antallet af kloder som Vi på naturlig vis tidligere har beboet, er uendeligt
Nej, der er meget tro, overtro, formodninger, og spekulationer blandet ind i denne tråd,,, at beskæftige sig med at sende aerodynamiske ligkister hen i rummet, er da en bizar form for teknopati, det er jo denne teknologiforblændelse og sci-fi-begejstring der er menneskehedens store vildfarelse eller børnesygdom.

 • 0
 • 0

[quote]Hvis ovennævnte virkelig har fundet sted så synes jeg bestemt man burde fortsætte forsøgsarbejde med teleportation, selvfølgelig uden brug af forsøgspersoner.

Jyske Hedge har senere kørt nogle forsøg hvor det lykkedes dem at teleportere 75% af materialet gennem en ellers annonceret uigennembrydelig hæk ahemm...

...and there was much rejoicing, weeeee...

http://www.youtube.com/watch?v=enSYlCEz5VI

[/quote]LOL, det er altid sjovt med noget Monty Pyton.

Og da amerikanerne skaffede sig af med det spøgelses plagede USS Eldridge skib fra Philadelphia eksperimentet lykedes det for nogle russiske KGB-spioner at få skåret en stump af metalskroget, med henblik til brug i de russiske krigsskibe. Så nu har russerne en fordel under en eventuel 3. verdenskrig og drive gæk med amerikanerne :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=Ez4R21yO53E...

"Stupid Americans, now the Russians Military is in possition of this superior technology!" :-)))

 • 0
 • 0

Og da amerikanerne skaffede sig af med det spøgelses plagede USS Eldridge skib fra Philadelphia eksperimentet lykedes det for nogle russiske KGB-spioner at få skåret en stump af metalskroget, med henblik til brug i de russiske krigsskibe. Så nu har russerne en fordel under en eventuel 3. verdenskrig og drive gæk med amerikanerne :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=Ez4R21yO53E...

"Stupid Americans, now the Russians Military is in possition of this superior technology!" :-)))

Folkens, dette var bare ment som en joke ;-))

 • 0
 • 0

Er beskskrevet i en bog af Charles Berliotz, så vidt jeg husker finder han en rapport med notater i en park eller måske en dagbog, det kan jeg ikke huske, jeg læste bogen for 30 år siden....

Nu er Berliotz og Adamski (og Velikovski) nok de mest velskrivende platugler, der hidtil har udvivet en bog. Det gør det ikke mere sandt.

Jeg fandt denneher tophemmeligststemplede rapport med håndskrevne notater i en park? Derfor er det hermed bevist at US-Navy KAN gøre skibe usynlige OG telepotere dem....
Ærlig tals: Kildekritik!
Filmen er også dårlig!
Hans bog om Bermuda Trekanten er da også underholdende, men desværre var mindst 3/4 af flyene ikke i luften, de fleste af skibene findes ikke- og det er et område, hvor vejret kan skifte meget hurtigt. Bermuda er berømt for at sejlskibe strandede i revfyldt farvand.

Mvh
Tine

 • 0
 • 0

Det er lidt sjovt, jeg genlæste denne Kurt Vonnegut bog, som i starten handler om denne her geniale forsker, der beskæftiger sig med alt, hvad der lige fanger hans opmærksomhed.
Han fylder sit laboratorie med skildpadder, men da han egentlig burde beskæftige sig med atombomben, spørger de hans datter, hvad de skal gøre: Fjern skildpadderne.

Jeg vil tro Hawkins er lige sådan (og Einstein var). Den slags hjerner beskæftiger sig ikke med hverdagen, som vi andre gør, det skal de heller ikke.

Spørgsmålet er: Hver har taget Hawkins ækvilant til skildpadder?

Alienated aliens er sku langt ude, og stakkels Hawkins kan højst tænke og beregne "kattevuggen".

mvh
Tine

 • 0
 • 0

Der har været liv på jorden i over 3 milliarder år, så katastrofer udefra kan åbenbart ikke så let gøre det af med livet på jorden. Mht. menneskeheden, så vil vi selvfølgelig gradvist ændre os til noget andet, uanset om vi er her eller andre steder. De der forlader jorden vil også udvikle sig i en anden retning end de der bliver.Så hvad Stephen præsist mener med mennesket i den forbindelse er svært at sige.

Hvis vi forlader jorden for at overtage et andet beboeligt sted er det jo os der er de fjentlige alians som overtager en anden verden. Og det har vi vel ikke mere ret til end alle andre rumvæsener har?

Men det er godt med nogle spændende indlæg om de mere fundamentale ting - lad os få flere af dem..

 • 0
 • 0

Hvis man vil vide noget om en mands kone, så skal man bare spørge ham hvordan han synes "kvinder er?"

Hans svar vil indeholde et fuldstændigt portræt af hans egen kone.

Jeg tolker Hawkings udtalelse på to måder:
For det første føler han sig som Gud over jordens ateistiske videnskabsfolk.
Han vil som Gud ikke svigte dem, men komme med frelsesvejledning til alle hans trofaste tilbedere.
Dernæst: Han føler ikke han har langt igen. Som en der starter sine sætninger med:"For 13 milliarder år siden...." Er 200 år tilbage, kun et sekund i en Guds tilværelse.
Budskabet er:"Jeg har ikke langt igen, forlad venligst jorden! jeres Gud forlader jer snart!"

Amen!

 • 0
 • 0

Vores civilisation står over for mange problemer:
* Befolkningspres
* Svindende resourcer (olie og mineraler)
* Stigende risiko for regionale konflikter med kernevåben
* Klimaflygtninge

Are you telling us absolutely everything ? :o)
http://www.youtube.com/watch?v=5ilGGP9BDZs

Tak for de vise ord og undskyld joken, men ovenstående er nok som man kan forvente, større problemer fortrænges

 • 0
 • 0

Nu er der jo mange måder at overleve og migrere på

Det er på tide vi elevaterer til en mere praktisk platform, et højere niveau uden kroppen begrænsninger, tage kontrollen tilbage

Dette vort skrøbelige legeme er vor største begrænsning, håbløs forældet, og vor største hindring for at udvikle os

Har vi kontrol over os selv og vore egne handlinger ? - har vi i det hele taget en klar opfattelse af virkeligheden ?

Klart, kroppens simpel funktioner må vi nødvendigvis adlyde, spise eller dø, gå på potten eller eksplodere

Men hvor meget bestemmer vi selv vs hvor meget er kodet af naturen ?

Selv føler jeg mig utrolig animeret af naturen og føler hele tiden samme udfordre min selvrespekt

Ingen selvrespekt, intet jeg

For at udbygge og bevare min selvrespekt må jeg hele tiden sikre at det er Jeg'et der bestemmer, at beslutningen er min alene og ikke naturens kode, ellers er min beslutning og handling ikke mig, ikke "ren" - et midstekrav for mig er i det midste at VIDE jeg bliver animeret og prøve at gøre det til mit eget valg

Uden Jeg'et er jeg blot et værktøj for naturen

Et eksempel

Hele den menneskelige replikation

Som hankøn formodes jeg at aktiveres at en bestemt formfaktor ved det modsatte køn, dette er nøje kodet, 2 buler i sæt - 3 for the price of one var vel bedre ? - nej 2 siger koden, og kun 2 (MP, the holy handgranade he he)

..og følgende disse latterlige bevægelser naturen byder mig at gøre, for til slut som belønning for klatten at modtage en mindre dosis kemikalie i hjernen (polly wants a cracker) bah humbug !
http://i277.photobucket.com/albums/kk49/gr...

Og alligevel formodes jeg at acceptere at disse elektriske signaler fra kropsdele og øjne der når mig hjerne er den rene ukodede, upåvirkede virkelighed ? - signaler fra øjne der ikke kan kende 2d fra 3d uden hjernens tolkning ?

Hvis vi skal videre må vi ud over naturens og kroppens begrænsninger, konverteres til bits and bytes, kun således bryder vi grænser, kun således når vi videre ud i universet

 • 0
 • 0

Stephen Hawking får med den viden vi har i dag før eller senere ret:
»Forlad Jorden eller uddø!«

Perspektiv på dette får man i "Aniara" af Harry Martinsson:

"Handling
Historien utspelar sig ombord på goldondern Aniara, en enorm rymdfarkost som vid varje resa rutinmässigt transporterar åtta tusen emigranter från jorden till Mars, eftersom jorden (Doris) är skadad av miljöförstöring och kärnvapenkrig. På en av dessa färder tvingas Aniara väja för en okänd asteroid, kommer ur kurs, hamnar i en meteoritskur och förlorar manöverförmågan, men fortsätter i övrigt oskadd med oförminskad hastighet ut ur solsystemet. Resten av berättelsen beskriver hur besättning och passagerare hanterar den ofattbara situationen när det går upp för dem att ingen räddning längre är möjlig. Det som återstår är en tillvaro ombord på Aniara för all framtid, eller åtminstone tills förråden är slut. En ofta citerad bild av Aniaras belägenhet är jämförelsen av rymdskeppet med en liten blåsa i Guds andes glas. Rymdskeppets höga hastighet i ett mänskligt perspektiv kontrasteras effektfullt mot dess nära nog stillastående i förhållande till en tillräckligt avlägsen utsiktspunkt i en oändlig rum-tid. Uppenbart blir hur liten och vilsen människan framstår utanför sitt jordiska ramverk.

I Aniara skildras hur människorna söker tröst i religion, sex, filosofi och till en början hos Mima, ett slags allvetande nästan gudomlig dator, som uppfångar fragment av tankar i världsrymden och visar dem som bilder, vilket tjänar som underhållning och själslig föda för dem ombord. Chefone, rymdskeppets makthungrige befälhavare, försöker dölja hur illa ställt det egentligen är, men genomskådas av mimans skötare, mimaroben, och med tiden allt fler av de ombordvarande. Det som återstår blir att gnida dröm mot dröm för att hålla den dyrbara livsgnistan vid liv och de glasklara tårarna av förtvivlan borta."

Og konklutionen:
"De visionära klagosångerna framstår som mer aktuella än någonsin. Enligt Martinson kommer det inte gå så mycket bättre för människan [på jorden] än vad det gör för människorna i Aniara.

Min kommentar:
Det er kun en kvantitetsforskel på 10^4 eller 10^10 individer, der slingrer sig gennem universet.

Mvh Tyge

 • 0
 • 0

Er beskskrevet i en bog af Charles Berliotz, så vidt jeg husker finder han en rapport med notater i en park eller måske en dagbog, det kan jeg ikke huske, jeg læste bogen for 30 år siden....

Nu er Berliotz og Adamski (og Velikovski) nok de mest velskrivende platugler, der hidtil har udvivet en bog. Det gør det ikke mere sandt.

Jeg fandt denneher tophemmeligststemplede rapport med håndskrevne notater i en park? Derfor er det hermed bevist at US-Navy KAN gøre skibe usynlige OG telepotere dem....

Ærlig tals: Kildekritik!

Filmen er også dårlig!

Hans bog om Bermuda Trekanten er da også underholdende, men desværre var mindst 3/4 af flyene ikke i luften, de fleste af skibene findes ikke- og det er et område, hvor vejret kan skifte meget hurtigt. Bermuda er berømt for at sejlskibe strandede i revfyldt farvand.

Mvh

Tine

Hej Tine :-)

Hvad mener du med at 3/4 af flyene ikke var i luften? Kan du være mere specifik?
For ikke så længe siden fandt de vraget af et af bombeflyene der var faret i vild i uvejret indenfor det myteomspundne Bermuda Triangle (har før hørt om Bermuda Triangle og det andet myteomspunde Triangle ud for Japan). Men nu kender jeg ikke så meget til både Bermuda Triangle og det andet Triangle ved Japan. Og ja, du har nok ret i at det er et område hvor vejret kan skifte meget hurtig, og at Charles Berlitz gør det meget mere dramatisk og mystisk end det er i virkeligheden. Nu kender jeg ikke Charlez Berlitz ret meget, udover jeg engang læste de første sider i hans bog, og må indrømme at jeg hurtigt mistede interessen for Charles Berlitz.
Jeg tror selv på at området i Bermuda og området ud for Japan bare er områder med meget omskifteligt vejr til kraftig vejr, som moder natur skaber. Og moder natur kan jeg ikke selv se noget mystisk i.
Så hvad har Charles Berlitz gang i? En der bare vil tjene penge på folk der er dumme nok til at købe hans pladder. Sørgeligt at der findes folk af denne type der er ude på at snyde folk. De burde sættes i fængsel.

Jeg accepterer din skepsis omkring Philadelphia eksperimentet. Og jeg indrømmer også at den virker noget spooky og mystisk, lidt langt ude vil jeg sige, lige indtil jeg støtte på en græsk maskiningeniør og græske matroser der blev vidner til spøgerier om bord på dette skib, en stor del af disse matroser efterfølgende begik selvmord, så tænkte jeg >What the hell is going on here?????<. Og så blev jeg nysgerrig, og jeg siger NYSGERRIG, og så er jeg ikke lige som alle de andre der bare giver op og siger "Just another ghost crap story", nej, jeg giver ikke op. Måske er du typen der giver op, men det er jeg er ikke.

Der er efterhånden en række vidner (de kalder dem selv vidner) der står frem og siger at Philadelphia Experiment har fundet sted:

i 1943) Alfred Bielek, og en tidligere kok ombord på skibet,
i 1950'erne og frem) den græske maskingingeniør der så spøgelser, en række græske matroser der så spøgelser og efterfølgende begik selvmord (WHAT???),

http://www.think-aboutit.com/Misc/current_... Lidt e-mail korrespondance fra Grækenland vedrørende "Leon" (Tidligere USS Eldridge)

http://www.thepeoplenews.com/July05/page18... Wilber Davey Binnacle, tidligere skibskok ombord på USS Eldridge, bekræfter at skibet forsvandt ud af den "blå luft" fra Philadelphia havn, og retur.

Hvorfor skulle Wilber Davey Binnacle, Alfred Bielek, og de græske vidner lyve? Og hvad med den græske maskiningeniør og matroser der så spøgelser? Og hvad med de græske matroser der begik selvmord?
Jeg tvivler på at de lyver, indtil modsat er bevist.

 • 0
 • 0

Meningen med Philadelphia eksperimentet var at gøre skibet usynlig for fjendens radar.

Men var det også meningen at skibet skulle gøres usynlig fysisk?

Hvis hensigten var at gøre skibet usynlig fysisk så giver det ingen mening at placerer matroser omborg, som forsøgspersoner, vel da?

Så virker det mere realistisk at hensigten blot var at gøre skibet usynligt for fjendens radar, visuelt, men ikke rent fysisk.
At skibet forsvinder (ifølge vidners udsagn) rent fysisk er uheldigt, og måske heller ikke var hensigten med eksperimentet.

 • 0
 • 0

Jeg fandt denneher tophemmeligststemplede rapport med håndskrevne notater i en park? Derfor er det hermed bevist at US-Navy KAN gøre skibe usynlige OG telepotere dem....

Hi Tina :-)

Nu må du endelig ikke misforstå mig. Jeg er ikke ude på at angribe dig, men blot interesseret i en konstruktiv debat, ligesom de andre folks her.

Jeg tror ikke det var US Navy's hensigt at gøre USS Eldridge usynlig rent fysisk. Ifølge Alfred Bielek, skibskokken, og en græsk maskiningeniør forsvandt skibet ikke med vilje ud af den "blå luft", og retur.
Jeg ved godt det lyder fuldstændig skørt, og helt hen i vejret. Men noget tyder på at denne skrublende skøre USS Eldridge sag stadig vil være åben for debat, lige meget om man kan lide det eller ej, LOL.
USS Eldridge sagen fanger mig, og jeg tror aldrig nogensinde jeg kommer til at slippe den. Jeg har det lidt lige som Special Agent Mulder der aldrig giver op, uanset hvad. Jeg er stædig hvad angår sager som disse ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=OgcGNDxuyoI And Ladies & Gentlemen, welcome to US NAVY's Ceremonial Honor Guard show

 • 0
 • 0

Bermuda er berømt for at sejlskibe strandede i revfyldt farvand.

Mvh

Tine

...Jeg finder mig selv atter dybt begravet i sagerne omkring Philadelphia Experiment, og gentager overfor mig selv at jeg finder denne verden dybt dybt fascinerende.
Skørt? Måske er jeg en lille smule skør, men jeg kan ikke lade vær med at grave i sager som disse, lol.
Og mens jeg er ved Philadelphia Experiment, så kom lige i tanke om at du nævnte noget om Bermuda Triangle, og så slog alarmklokkerne inde i mit hoved og sagde >Puorto Rico<.

Puorto Rico siges at være ét af de 3 Bermuda Triangle's punkter.
Puorto Rico er et af verdens mest traffikerede steder hvad angår UFO/alien rapporter.

http://www.cavinessreport.com/ED2.html Alan Caviness er tidligere tekniker ombord på et hangarskib ved Puorto Rico, hvor to F-14 Tomcat Jet fly og dets piloter blev "kidnappet" af en UFO. Mere end 100 rystede personer var vidner til denne chokerende hændelse. De to F-14's og dets piloter blev aldrig set igen.
Den amerikanske regering nægter officielt hændelsen og lyver til hele verdens offentlighed ved at sige "Missing in action due to air collision".
Dvs. Officielt hedder det sig at disse to F-14's på uheldigvis fløj ind i hinanden!

Hvad bilder den amerikanske regering sig ind???

Offentligheden har ret til at få sandheden at vide.

 • 0
 • 0

med undertitlen; Experiments in time. 1992.
This book is dedicated to the memory of the crew of the U.S.S Eldridge and those who gave their life at Montauk.
Det var en forløber for 'stealth', at gøre materiel usynligt for radar, der medførte den overraskende hændelse.
Der er også beskrivelser af forsøg med materialisation og teleportation.

 • 0
 • 0

Føst har jeg en lille rettelse angående den græske maskiningeniør om bord på Leon.
Jeg nævnte godt nok at han så spøgelser ombord på Leon (tidligere USS Eldridge), men lige p.t. kan jeg ikke se nogen steder at han har set spøgelser (ånder af de påståede matroser der skulle siges at havde "smeltet" sammen med metalskroget), men at han "kun" har set de forsvundne sidder fra skibets logbog der vedrører Philadelphia Experiment (that's kinda weird). Det virker underlidt, det kunne måske tyde på at "noget"/"nogen" ønsker at skjule at Project Rainbow fandt sted, hmmm.
Endvidere lagde den græske maskiningeniør mærke til de kraftige "ledninger" der ikke førte til nogen steder, "ledninger" der mistænkes for at have været brugt under Project Rainbow.
Så er der så de græske matroser der fortalte at de oplevede spøgelser om bord på Leon. Ja, disse matroser siger at de så spøgelserne (ånder af de førnævnte underlige amerikanske matroser, iført matros-tøj fra de tidlige 1940'erne), nogle ting forsvandt og kom til syne.
Så nævnte jeg også at historien melder at en stor del af de græske matroser begik selvmord efter deres chokerende oplevelser fra deres tid ombord på Leon. Disse oplysninger læste fra www.abovetopscret.com forummet.

Og så har lige en undskyldning til vores kære allierede the U.S. Government.
I løbet af denne tråd skældte jeg ud på den amerikanske regering fordi de tilsyneladende ikke vil indrømme officielt angående de to F-14's der blev "kidnappet" af en UFO ved Puorto Rico.
Kære U.S. Government, knælende siger jeg undskyld, og trækker min "skælden ud" tilbage.
US Government, i må have en god grund til at skjule hændelsen vedrørende de førnævnte 2 forsvundne F-14's.
US Government, jeg er enig i at offentligheden under ingen omstændigheder aldrig nogensinde må få at vide om ovennævnte ændelse, da det ikke er sundt for offentligheden.
US Government, jeg er borger af en af Vest-Europa's lande, og dermed støtter Dem.

Faithfully Yours, E. Sethsen

 • 0
 • 0

med undertitlen; Experiments in time. 1992.

This book is dedicated to the memory of the crew of the U.S.S Eldridge and those who gave their life at Montauk.

Det var en forløber for 'stealth', at gøre materiel usynligt for radar, der medførte den overraskende hændelse.

Der er også beskrivelser af forsøg med materialisation og teleportation.

Det lyder spændende.

Det vil jeg kigge nærmere på. Ser spændende ud, Holger :-)

 • 0
 • 0

i alverden kan der dog gå konspirationsteori i denne tråd ?

:o((

kommer der snart noget om area 51 ?

 • 0
 • 0

i alverden kan der dog gå konspirationsteori i denne tråd ?

:o((

kommer der snart noget om area 51 ?

Konspirationsteori i nødstilfælde. Stephen Hawking siger at vi kun har 200 år til at forlade Jorden, så hvis det viser sig at hans påstand holder stik må vi vel hellere handle så hurtigt som muligt.
Jeg mener at de kloge hjerner af i dag (af Einsteins niveau) skal have fundet ud af hvordan vi evt. kan færdiggøre Einsteins Unified Field Theory som han ikke nåede at få færdiggjort. Noget kunne tyde på at det var derfor at Project Rainbow slog fejl, matroserne ombord på USS Eldridge "smeltede" sammen med metalskroget, de blev sindssyge, gik i flammer, atter forsvandt ud af den "blå luft" efter de dukkede retur op ved Philadelphia havn.
Vi er nødt til at færdiggøre Einstein's Unified Field Theory og finpudse teleportations forsøgene inden brug til vore nye rumskibe.
Så måske har vi en chance for at nå at undersøge fremmede planeter ved de andre stjerner, og bosætte os i ubeboede jordlignende planeter, hvis Jorden skulle gå under inden for de næste 200 år.
At teleportere os selv fra Jorden til førnævnte planeter.
Teoretikeren Michio Kaku nævnte noget om at der er en god chance for at solstorme kan komme i udbrud i løbet af næste år eller i 2012, som i værste fald kan føre til naturkatastrofer. Så vi må håbe og bede til at der bliver overlevende.

http://www.dr.dk/DR2/VidenOm/Temaer/UFO/20... Yeps, der er historier om at aliens arbejder ved "skulder ved skulder" med ingeniører og andre ansatte på myteomspundne Area 51. Selvfølgelig kun rygter fra tidligere ansatte. Jeg ved ikke hvor meget hold der er i disse rygter. Der er endda rygter om at aliens holder møder med højtstående militære ansatte, LOL (jeg kan ikke lade være med at grine).
http://ufo.whipnet.org/area.51/s4.papoose.... Og så også det myteomspundne S-4 område lige syd for selve Area 51 skal lige nævnes.
Så er der de påståede Alien Underground Bases i store dele af Jorden, den lige linje der føre fra Bermuda Triangle gennem centrum af Jorden, som føre lige nøjagtig ud gennem "Dragons" Triangle ved Japan.

UFO Hunters, afsnit om Dulce Underground base:
http://www.youtube.com/watch?v=8GnHQs_2kWQ...
http://www.youtube.com/watch?v=ns4yxfoGQP8...
http://www.youtube.com/watch?v=aK7XaHaOPDE...
http://www.youtube.com/watch?v=kz-ywVX8V4M...
http://www.youtube.com/watch?v=cVGICoIUe9M...

 • 0
 • 0

Stephen Hawking siger at vi kun har 200 år til at forlade Jorden, så hvis det viser sig at hans påstand holder stik må vi vel hellere handle så hurtigt som muligt.

...han siger så meget... at det er ved at blive for meget !

 • 0
 • 0

Kære Flemming R,
Det er jo Hawkings konspirations-spekulationer, der er udgangspunkt for denne tråd, det har jo ingen forbindelse med virkeligheden, det er ren spekulation og overtro.

Det må retfærdigvis bekræftes at, da en Amk. general efter krigen besøgte Hiroshima, kunne hans psykisk sensitive kone, igen og igen se en flok skolepiger bevæge sig ud henover en bro, så forsvandt det, for atter at blive gentaget.
Efter at man er faldet i søvn, eller afgået ved døden, oplever man sin indre tankeverden som en ydre verden, og pigerne har ligesom matroserne været fanget af tanken, 'hvad skete der', det er det der fastholder denne oplevelse, som i visse tilfælde, eller for visse personer kan være sanseligt tilgængeligt i form af 'tåge-materie', eller det Vi kalder spøgelser, det er faktisk meget ofte den slags drastiske hændelser, der sætter aftryk, båret af det samme, 'hvad skete der', der er et utal af den slags beretninger, hvis det har interesse. det bekræfter i meget høj grad, at det omtalte fænomen virkelig har fundet sted. Og tydeligvis at ingeniørerne ikke helt vidste hvad det var det rodede med, og videnskabshistorien er fuld af eksempler af den art, hvor forskere er kommet enddog meget galt afsted.

 • 0
 • 0

I en radioavis, 26-1-1999. kl. 23.00.
Elsdyr angriber beboere i lille landsby, (Sverige) skud skræmmer dem ikke, men får dem til at angribe, beboerne er evakueret, dyrene skal drives tilbage til skovene, eller skydes, hvis de ikke vil.
Der er sansynligvis tale om et usædvanligt fænomen.

Elektroingeniøren bag Montauk project, beskriver eksperimenter af den art, med et velegnet medie, en erfaren og psykisk person, hvis tænkte projektioner overføres via elektroniske anordninger, og fremkommer i nabolaget, tids- og sted-forskudt, som fx en stor vase i tågematerie, der hænger frit i luften. Men også mere faste former for materie. Og videre påvirkning af dyr og mennesker, som bl.a. som beskrivelsen i radioavisen.
Bare for en orientering, der er endnu meget at udforske.
Nej, man skal ikke bare give op, men søge eller finde sin viden der hvor man føler den største lyst, glæde og inspiration.

 • 0
 • 0

nu har jeg også nærlæst de fleste indlæg og jeg må sgu sige jeg synes det er sørgeligt...

hvad sker der for folk som faktisk tror på konspirationsteorier? er i direkte dumme?

grunden til i tror på det, er fordi i synes det er vildt interessant at beskæftige jer med og ligesom alle andre overtroiske og religiøse så tror i på det fordi i gerne VIL tro på det.

fri os fra postulater og derailing threads på ing.dk og få det her site til at være anstændigt igen ......

 • 0
 • 0

Kunne ikke være mere enig - måske skulle man stille krav om, at medlemsskab af IDA var krævet for at kunne skrive herinde, for disse konspirationsreligiøse kan da UMULIGT være ingeniører ?? ;o))

mvh Flemming

 • 0
 • 0

Alle de nævnte oplevelser som har lagt grund til utrolige fantasifulde forfatteres guldrandede checks fra ukritiske forlag er alle fra en tid hvor der var store problemer med dokumentationen.
Gud ske tak og lov for at vi har fået videoovervågning stort set alle steder så vi slipper for alle disse spøgelser.
De nye problemer opstår i hovederne på de mennesker vi desværre betragter som enten geniale eller gale og det kan vi endnu ikke videoovervåge.

 • 0
 • 0

Levevilkaarene paa toppen af Mount Everest, Sahara, Grønlands indlandsis og Sydpolarlandet er langt bedre end paa Mars. Saalænge disse arealer ikke er udnyttede, kan jeg ikke se nogen fordel med emigration til Mars. Desuden bliver Mars med ligesaa stor sandsynlighed som Jorden ramt af en altødelægende asteroide.

 • 0
 • 0

[quote]Stephen Hawking siger at vi kun har 200 år til at forlade Jorden, så hvis det viser sig at hans påstand holder stik må vi vel hellere handle så hurtigt som muligt.

...han siger så meget... at det er ved at blive for meget ![/quote]Jeps, han er et værre snøvle- & vrøvlehoved!

I stedet burde han koncentrerer sig om at lave nye videnskabelige gennembrud, og evt. færdiggøre Unified Field Theory.

 • 0
 • 0

Levevilkaarene paa toppen af Mount Everest, Sahara, Grønlands indlandsis og Sydpolarlandet er langt bedre end paa Mars. Saalænge disse arealer ikke er udnyttede, kan jeg ikke se nogen fordel med emigration til Mars. Desuden bliver Mars med ligesaa stor sandsynlighed som Jorden ramt af en altødelægende asteroide.

Ingen grund til bekymring, vi har snart teknologien til at slå asteroider ud af kurs.

http://www.wired.com/dangerroom/2009/12/ru...
http://news.discovery.com/space/another-go...
http://www.armyparatrooper.org/dropzone/sh... Russia may send spacecraft to knock away asteroid

 • 0
 • 0

er et værre vrøvlehoved kun overgået af Eigil Sethsen

Synes du jeg er et værre vrøvlehoved, griner :))

Du er måske ikke selv et vrøvlehoved?

 • 0
 • 0

nu har jeg også nærlæst de fleste indlæg og jeg må sgu sige jeg synes det er sørgeligt...

hvad sker der for folk som faktisk tror på konspirationsteorier? er i direkte dumme?

grunden til i tror på det, er fordi i synes det er vildt interessant at beskæftige jer med og ligesom alle andre overtroiske og religiøse så tror i på det fordi i gerne VIL tro på det.

Griner, har du set nogen herinde tro på konspirationsteorier?

Jeg har ikke selv set nogen herinde der viser sig at tro på konspirationsteorier, griner.

 • 0
 • 0

Det behøver jeg vist ikke uddybe nærmere.

Det klarer du ganske udmærket selv via dine tåbeligheder.

Hva' for tåbeligheder? Der er ikke nogen der laver tåbeligheder her.

Du ser vist syner, ja det gør du, griner. Du ser squ syner.

 • 0
 • 0

Du sluger alle youtube- videoer rå uden at stille nogle som helst spørgsmål til deres oprindelseskilde. Det er sgu sørgeligt at læse denne tråd på ing.dk.

 • 0
 • 0

Dette indlæg har du selv skrevet, Eigil.

Hvis det ikke er en konspirationsteori, så ved jeg ikke, hvad det er.

Hvis man besøger FOIA har man mulighed for at læse oplysninger om en forsker ved navn Elroy John Center der skulle siges at have analyseret små stykker af vraget fra det myteomspundne nedstyrtede UFO fra Roswell. Analyse af et ikke-jordisk eksotisk og ekstremt hårdt men samtidig fleksibelt metal materiale. Metal der skulle siges at være ekstremt let og lige så tyndt som alu-cigaret papir. Vidner fra Roswell siger at det er umuligt at skære i det med en kniv. Og hvis man prøver at folde det til en kugle vil det folde sig ud igen så det ser ud som om det aldrig har været foldet.
Ifølge hemmelige dokumenter skulle disse Roswell aliens leve på en planet ca. 500 lysår fra Jorden, at det tog dem ca. 8 timer at rejse hertil. Ifølge hemmelige oplysninger skulle en håndfuld af forskere og militær folk være udplukket til at besøge Roswell aliens hjemmeplanet, hvoraf nogle af dem døde fordi deres immunforsvar var for svag til at tilpasse sig deres planets klima/atmosfære.
Det siges at den amerikanske regering har forsøgt at dække over det forulykkede UFO styrt ved Roswell ved at bilde befolkningen ind at det vidnerne så var en nedstyrtet ballon lavet af almindelig alu-papir, og at det vidnerne så var ikke 4 fods døde aliens, men 6 fod høje "mannequin" lignende dukker der blev brugt til faldskærms test i 1947. Problemet er at disse dukker først blev brugt i 1950'erne og ikke i 1947. Så her blev den amerikanske regering fanget i at have forsøgt at lyve til befolkningen. Og efterfølgende indrømmede U.S. Air Force at en vejr ballon ikke var skyld i Roswell ulykken.
Der skulle være en del forklaringer til hvorfor regeringen forsøgte at lyve om Roswell UFO ulykken til befolkningen: 1) Frygten for at beflokningen ville gå i panik (da sci-fi historien om "Klodernes kamp" kom i radio-æteren i USA i 1930'erne var der mange der gik i panik og flygtede fra hus og hjem), 2) Frygten for at russiske KGB-agenter ville bryde ind og opdage data fra UFO materialet, 3) Frygten for at disse værdifulde hemmelige oplysninger ville falde i forkerte hænder, 4) Frygten for andre ubehageligheder.

 • 0
 • 0

med undertitlen; Experiments in time. 1992.

This book is dedicated to the memory of the crew of the U.S.S Eldridge and those who gave their life at Montauk.

Det var en forløber for 'stealth', at gøre materiel usynligt for radar, der medførte den overraskende hændelse.

Der er også beskrivelser af forsøg med materialisation og teleportation.

Holger, mere om forsøg med materialisation og teleportation af lys og atomer har set offentlighedens lys:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/...

 • 0
 • 0

Du sluger alle youtube- videoer rå uden at stille nogle som helst spørgsmål til deres oprindelseskilde. Det er sgu sørgeligt at læse denne tråd på ing.dk.

Det passer ikke Carsten. Du er helt forkert på den. Du er fuldstændig helt ved siden af.
Jeg har slet ikke slugt Youtube råt. Jeg har nævnt oprindelseskilde på dem. Gå tilbage og læst posterne igen. Selvfølgelig har jeg nævnt oprindelseskilde. Som oprindelseskilder har jeg har nævnt CNN Larry King Live, NASA, UFO Hunters.

 • 0
 • 0

Al snakken om at menensker vil rejse i rummet evt. med overlyshastighed er det rene vås. Vi kan ikke som biologisk væsen forlade Jorden for at rejse mellem stjernerne. Vejen ud i rummet går gennem transformation af biologisk liv til kunstigt liv, specielt udvikling af kunstig intelligens. Når det sker vil kunstig intelligens udvikles videre med eksplosiv hast samtidig med at de biologiske begrænsninger for rumrejser ikke længere er relevante.

Hvis "vi" skal med på rejsen kan det ske i form af vor genetiske kode som kan bruges til gendannelse af menenskearten (og alle mulige andre arter) på en fjern, men egnet planet.

Mvh Søren

 • 0
 • 0

Dette indlæg har du selv skrevet, Eigil.

Hvis det ikke er en konspirationsteori, så ved jeg ikke, hvad det er.

Og ved du hvorfor?

Fordi der var én inde fra den anden tråd som spurgte mig om jeg ville være venlig at pege på en planet.
Og så måtte jeg lige fortælle ham at Gliese 581 er fundet af astronomerne.

Og du læser rigtigt, det er ham der spurgte mig om jeg kunne pege på en planet. Det var ikke mig der spurgte. Husk det.

Ja Carsten, selvfølgelig var jeg også nødt til at fortælle ham om hvordan vi evt. kan lave superkonstruktion til et rumskib når/hvis vi engang i fremtiden skulle rejse over lange afstande til andre jordlignende planeter.

Vi har mulighed for at kopiere materialet af et nedstyrtet UFO.

http://www.ufos-aliens.co.uk/morphingmetal... "US Military are using smart metals similar to those found at the Roswell Crash In 1947". Carsten, som du selv kan se så er det amerikanske militær er allerede i fuld gang med at bruge lignenende materiale.

Carsten, og jo, videnskabsmanden Elroy John Center har virkelig analyseret et stykke metal stump fra et nedstyrtet UFO vrag.
Carsten, som du kan se så er det ikke kun konspirationsteori. Wauw, hva'.

Damn' I'm good eh.

 • 0
 • 0

Al snakken om at menensker vil rejse i rummet evt. med overlyshastighed er det rene vås.

Mvh Søren

Det rene vås i dag, men måske ikke i fremtiden ;)

 • 0
 • 0

Det rene vås i dag, men måske ikke i fremtiden ;)

Måske ikke - men vi lever som bekendt i nutiden. Det glæder mig du er enig i at det er vås i nutiden.

Hvad med så at stoppe med at våse?

Mvh Søren

 • 0
 • 0

[quote]Det rene vås i dag, men måske ikke i fremtiden ;)

Måske ikke - men vi lever som bekendt i nutiden. Det glæder mig du er enig i at det er vås i nutiden.

Hvad med så at stoppe med at våse?

Mvh Søren

[/quote]Våse om hvad?
http://www.ufos-aliens.co.uk/morphingmetal... "US Military are using smart metals similar to those found at the Roswell Crash In 1947".

Det glæder mig at se at det amerikanske militær er begyndt at forske i materiale der minder lidt om materialet fra Roswell Crash, som nævnt ovenfor.
Det er der vel ikke noget vås i, synes du selv det?

http://www.youtube.com/watch?v=gjQgqZ6eMP4 Jason Martell on SciFi Channel Show - Proof Positive "Roswel debris tested"

Som du kan se fra ovennævnte TV-program så har Dr. Roger Leir testet lignende materiale.
Er det noget vås? Nej

 • 0
 • 0

Fordi en ufofreak siger, at de materialer der kan morpfe, er efterligninger af noget fra 1947, gør det da ikke mere sandt, det er at tage munden for fuld.

At du æder alt råt om ufoer, siger meget om dig.

Der har været utallige "vidner", der har set alt fra aliens i stumper samt levende aliens, sølvpapir og krydsfiner.

Jo, det er stadig en konspirationsteori.

"Damn' you're good" øhhh, insane er vist mere dækkende.

 • 0
 • 0

[quote]Levevilkaarene paa toppen af Mount Everest, Sahara, Grønlands indlandsis og Sydpolarlandet er langt bedre end paa Mars. Saalænge disse arealer ikke er udnyttede, kan jeg ikke se nogen fordel med emigration til Mars. Desuden bliver Mars med ligesaa stor sandsynlighed som Jorden ramt af en altødelægende asteroide.

Ingen grund til bekymring, vi har snart teknologien til at slå asteroider ud af kurs.

[/quote]

Endnu en grund til ikke at forlade Jorden.

 • 0
 • 0

Fordi en ufofreak siger, at de materialer der kan morpfe, er efterligninger af noget fra 1947, gør det da ikke mere sandt, det er at tage munden for fuld.

At du æder alt råt om ufoer, siger meget om dig.

Der har været utallige "vidner", der har set alt fra aliens i stumper samt levende aliens, sølvpapir og krydsfiner.

Jo, det er stadig en konspirationsteori.

"Damn' you're good" øhhh, insane er vist mere dækkende.

Griner, endnu engang viser du at du er fuldstændig ved siden af.

At morphe metal der minder lidt Roswell debris er ikke at tage munden for fuld.

Dr. Elroy John Center og Dr. Roger Leir er virkelige personer, så vi snakker ikke kun konspirationsteori, da de har testet og analyseret materialet.

Det er tydeligt at du ikke læser posterne ordentligt nok.

 • 0
 • 0

The discovery of the shape-memory effect in general dates back to 1932 when Swedish researcher Arne Olander first observed the property in gold-cadmium alloys. The same effect was observed in Cu-Zn in the early 1950s.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nickel_titanium

Af alle de utroværdige links du kommer med, er der ikke en eneste, jeg kan tage alvorligt. Du er dybt useriøs.

 • 0
 • 0

[quote][quote]Levevilkaarene paa toppen af Mount Everest, Sahara, Grønlands indlandsis og Sydpolarlandet er langt bedre end paa Mars. Saalænge disse arealer ikke er udnyttede, kan jeg ikke se nogen fordel med emigration til Mars. Desuden bliver Mars med ligesaa stor sandsynlighed som Jorden ramt af en altødelægende asteroide.

Ingen grund til bekymring, vi har snart teknologien til at slå asteroider ud af kurs.

[/quote]

Endnu en grund til ikke at forlade Jorden.

[/quote]Der er altid en grund til at befolke andre jordlignende planeter. På et tidspunkt bliver jorden overbefolket. Der er en god chance for at solstorme kan bryde ud i 2011 - 2012 som i værste fald kan føre til naturkatastrofer.

http://ing.dk/artikel/83905-astronomerne-j...

og

http://ing.dk/artikel/98009-astronomer-fin...
Gliese 581 planet 20,3 lysår væk, hvor der kunne findes flydende vand og dermed liv.

Som du kan se så har astronomerne har allerede bl.a. fundet Gliese 581.

Jeg tvivler på at nogen vil bosætte sig på Mount Everest og Grønlands Indlands. Der er for koldt, og du skal have noget at spise.

 • 0
 • 0

Voldsomme naturkatastrofer der måtte indtræffe inden for de 200 år kan vi naturligvis ikke gøre ret meget ved.

Men på længere sigt har vi stadig chancen for at nå længere end Mars.

 • 0
 • 0

Der er altid en grund til at befolke andre jordlignende planeter. På et tidspunkt bliver jorden overbefolket. Der er en god chance for at solstorme kan bryde ud i 2011 - 2012 som i værste fald kan føre til naturkatastrofer.

Sandsynligheden for at kunne opnå beboelige vilkår, vil altid være større på jorden - også selvom vi skal bygge i flere etager, og dyrke mad i flere etager.

Men ingen siger, at jorden nogensinde bliver overbefolket, i en grad så vi ikke kan få mad nok. Største problem, er måske hvis vi vedbliver at asfaltere landbrugsarealer.

Det er en kendsgerning, at efterhånden som levevilkårene vokser, og at man får mere industrielt forabejdet mad, og adgang til hormoner og P-piller, så mindskes lysten til at få børn.

 • 0
 • 0

Om vi skal forlade jorden inden for 200 år?
For at sige det med et godt amerikansk udtryk:
Who the fuck cares!
Jeg bekymrer mig for øjeblikket om mine børn skæbne og udvikling, sandsynligvis kommer jeg til at bekymrer mig om mine børnebørn, og hvis jeg er ekstrem heldig, kan jeg måske sidde og mimre lidt over mine oldebørn. Men derefter er jeg da total ligeglad med den videre udvikling. Rejse eller ikke rejse. Jord eller ikke jord. Sol eller ingen sol.
Igen. WTFC

 • 0
 • 0

The discovery of the shape-memory effect in general dates back to 1932 when Swedish researcher Arne Olander first observed the property in gold-cadmium alloys. The same effect was observed in Cu-Zn in the early 1950s.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nickel_titanium

Af alle de utroværdige links du kommer med, er der ikke en eneste, jeg kan tage alvorligt. Du er dybt useriøs.

Dybt useriøs? HA HA, nej, jeg er skam seriøs nok.

Arne Olander og Elroy John Center har slet slet ikke noget med hinanden at gøre.
Elroy John Center var skam seriøs nok, og han analyserede rent faktisk UFO materialet. Gotcha...

http://ufocon.blogspot.com/2009/05/roswell...

"The earliest known combination of Titanium and Nickel reported in the scientific literature was in 1939 by two Europeans. However, this crude sample was a "by-product" of research entirely unrelated to the study of Nitinol. Its "memory metal" potential was not sought or noted. The scientists would have been unable to purify Titanium to sufficient levels at that time-and they would not have known about the energy requirement needed to create the "morphing" effect.

The next time that we see the unique combination of Titanium and Nickel emerge in science is by military scientists associated with Naval Intelligence at the US. Naval Ordnance Lab. It was there that Nitinol was "officially" created in the early 1960s. But Nitinol's "official" history –including the date and reasons for discovery- is conflicting. More on this murky history will be detailed in a future article. Recently gained information suggests that it was in fact Battelle's metallurgist and UFO researcher Dr. Howard Cross who "fed" the US Navy information (including the “phase diagram” and details on Titanium processing) that is required to create Nitinol.

Research by this author has confirmed that Nitinol studies actually began at Battelle immediately after the Roswell crash -and not in the early 1960s. And it was Wright Patterson (the base where the crash material was flown) that contracted this secret work."

http://www.ufodigest.com/news/0809/crash-d...

"A research study that has recently been obtained through FOIA offers stunning confirmation that Wright-Patterson Air Force base contracted Battelle Memorial Institute to analyze material from a crashed UFO at Roswell in 1947. Remarkably, the co-author of this very metals study is the same scientist who decades ago had confessed that he had examined extraterrestrial metal from a crashed UFO while he was a research scientist at Battelle! This just-received document also reveals that another one of its metallurgist authors reported directly to a Battelle scientist who was conducting secret UFO studies for the USAF. It appears that the study represents first-ever attempts in creating highly novel and advanced Titanium alloys. Some of these alloys were later associated with the development of "memory metal" of the type reported as crash debris at Roswell.

This 1949 Battelle research study had never before been publicly available until earlier this month. Its release was compelled under the Freedom of Information Act (FOIA.) It was sought because references to it had been found as footnotes within later military-sponsored studies on shape-memory alloys such as Nitinol. It was previously believed to be "missing" because both Battelle and Wright historians were unable to locate it. Earlier research had revealed a paper trail that led from Roswell to Wright Patterson, to the doors of Battelle- and to this 1949 study.

Once received, investigators were astounded to learn that the sought study was in fact co-authored by none other than Elroy John Center. Center was a Battelle scientist who -in June of 1960- had privately related that he had analyzed metal from a fallen UFO when he was at the Institute. Citations that had been found to this Battelle report had not listed Center as a co-author. When the report was finally received, Center was revealed to be an "et al" or "and others" author of the study. Center's story about examining ET debris was first publicly told in 1992. But it was not known that Center was the co-author of this Battelle study until it was obtained under FOIA in August of 2009!"

Carsten, som du kan se så er ovennævnte oplysninger i FOIA.

 • 0
 • 0

[quote]Der er altid en grund til at befolke andre jordlignende planeter. På et tidspunkt bliver jorden overbefolket. Der er en god chance for at solstorme kan bryde ud i 2011 - 2012 som i værste fald kan føre til naturkatastrofer.

Men ingen siger, at jorden nogensinde bliver overbefolket, i en grad så vi ikke kan få mad nok. Største problem, er måske hvis vi vedbliver at asfaltere landbrugsarealer.
[/quote]Du har ret i at ingen siger at jorden nogensinde bliver overbefolket. Og vi må konstaterer at Hawking kan være lidt af et vrøvlehoved.

 • 0
 • 0

http://www.youtube.com/watch?v...eMP4

De har undersøgt noget Silicium, so what.

Roger Lier er en fodlæge, som har skrevet ufo-bøger.

Den anden Elroy John er død, og den eneste der påstår, at han har levet i 1947 er en UFOnar ved navn Anthony Bragalia.

Prøvens oprindelse, der er ikke bevis for noget som helst, derfor er det dårlig videnskab ligesom Niels Harrits tåbelige artikel.

Denne artikel tror du vel også på:

http://www.bt.dk/musik/elvis-blev-kontakte....

Jeg tror aldrig, jeg har mødt nogen med så latterlige argumenter og ukritisk sans, det skulle da lige være tåberne på i11time.dk

 • 0
 • 0

Anthony Bragalia UFO-freak, som ved hjælp af FOIA (paranoia) har søgt aktindsigt omkring studier af titanium-legeringer fra 1947 og frem.
Undersøgelsen er lavet for Wright Patterson Air Materiel Command.
Titanium er stærkt og let, men dyrt så det er vel ikke så underligt at forske i evt. legeringer.
Det bruges i fly i dag i begrænset grad, hvor det overvejende er aluminium.
Aluminium kan stadig ikke hærdes ordentlig, mener jeg.
Men forfatteren Bragalia får en masse ud af,at artiklen er skrevet i 1949, men viser ikke et sted ordet Roswell, så derfor kan det ikke tages seriøst.
FOIA kan heller ikke tages seriøst, da det er fyldt med tåber, der bombarderer myndighederne med krav om aktindsigt om alt mellem himmel og jord i håb om at finde en nål i høststakken

 • 0
 • 0

Det glæder mig at se at det amerikanske militær er begyndt at forske i materiale der minder lidt om materialet fra Roswell Crash, som nævnt ovenfor.

Det er der vel ikke noget vås i, synes du selv det?

En ting er at du tror på UFO'er. En anden at du mener at fordi der står noget på nettet, så er det en gyldig kilde. En tredie at dine UFO betragtnin ger jo ikke har en pind med emnet at gøre. Og, for det fjerde, du har netop erklæret at det er vås at vi kan rejse i rummet, ect. med overlyshastighed. Men nu synes du ikke længere det er vås. Men der selvfølgelig også gået flere dage. Er der sket noget i mellemtiden Eigil?

Mvh Søren

 • 0
 • 0

Roger Lier er en fodlæge, som har skrevet ufo-bøger.

Den anden Elroy John er død, og den eneste der påstår, at han har levet i 1947 er en UFOnar ved navn Anthony Bragalia.

Jeg tror aldrig, jeg har mødt nogen med så latterlige argumenter og ukritisk sans, det skulle da lige være tåberne på i11time.dk

Igen viser du at du er fuldstændig forkert på den.
Du fatter ikke en skid.

Der er kun én Elroy John Center, og ja, vi snakker om denne og samme person som vi hele tiden har gjort, denne ene og samme person Elroy John Center der har analyseret UFO materialet. Disse oplysninger er under FOIA. Læs: Det er FAKTA, uanset du om du kan lide det eller ej.

Dr. Roger Leir er også seriøs nok, og som du selv kan se video-interviewet så har han rent faktisk testet lignende materiale. Og det er også FAKTA.

Og Tony Bragalia er også seriøs nok, og gør et fremragende arbejde.

At du ikke vil tage det seriøst er hverken mit eller andres problem.

Du siger at de videoer jeg har postet her er noget jeg sluer råt. Om jeg sluet det råt eller ej kan ikke være dit problem.

Den video optagelse fra NASA der viser en UFO der drejer skarpt til højre og accellererer op til ekstrem høj fart ude i rummet er også FAKTA.
Og der har jordboerne senere mulighed for at kopierer kunsten efter, hvis jordboerne her er interesseret i at prøve på at tilkæmpe sig denne tektnologi.

Og de UFOer der satte de 20 atommissliler ud af funktion er også FAKTA, uanset om du kan lide eller ej.

 • 0
 • 0

Jeg tror vi her i DK nogen gange glemmer at vi er bagud i forhold til hvad der sker i USA om vi kan lide det eller ej og det er på flere planer bl.a. m.h.t. UFO’er. Så kan man være uenig/enige om de eksisterer, men der er efterhånden så meget materiale videooptagelser i dag bl.a. p.g.a. så mange mennesker render rundt med mobil optager at det er svært at benægte.
Jeg har nu aldrig selv troet på at der er fundet en nedstyrtet UFO og flere af de videoer jeg har set på denne side virker for amerikanske til mig og det er nok fordi de er den fremstormende unge nation der gerne falder i troen på deres påfund og ideer.

 • 0
 • 0

Jeg påstår ikke, at der er 2 Elroy John Center.

Jeg påstår heller ikke, at Olander og Elroy har noget med hinanden at gøre.

Jeg påstår, at Olander er den første, der fandt en måde at lave memory-metal, og det skete i 1932.

At de har forsket i Titanium-legeringer i 1949 er da ganske logisk indenfor luftfart. Det gør de stadig. Men det er da ikke det samme som at sige, at det er UFO-materiale.

http://www.youtube.com/watch?v...eMP4
Denne video viser en undersøgelse af noget Silicium. Og hvad så.

Det med de 20 missiler er helt til grin.

I NASA-videoen diskuterer de, om det er en isklump, som ændrer retning efter at være blæst væk af raketudstødning.

Et sted skriver du, at ET har sust 500 lysår gennem universet på 8 timer.
Prøv lige at regne den hastighed ud, fjols.

Et andet sted, at aliens bor langt under jorden.

Men lige meget, hvad du ser på nettet, så er det FAKTA i din lille hjerne, der ikke stiller kritiske spørgsmål til det, du ser eller læser.

 • 0
 • 0

Jeg påstår ikke, at der er 2 Elroy John Center.

Sikke noget vrøvl, du lyver.

Som du selv kan se så har du skrevet:

"Den anden Elroy John er død, og den eneste der påstår, at han har levet i 1947 er en UFOnar ved navn Anthony Bragalia."

Gotcha...

 • 0
 • 0

Men lige meget, hvad du ser på nettet, så er det FAKTA i din lille hjerne, der ikke stiller kritiske spørgsmål til det, du ser eller læser.

Igen er du fuldstændig ved siden af.

Jeg ser kristisk på de links inden jeg poster.

Det er dig der har en lille hjerne.

 • 0
 • 0

"Den anden Elroy John er død, og den eneste der påstår, at han har levet i 1947 er en UFOnar ved navn Anthony Bragalia."

Ja, der mangler et komma, for at du kan forstå det.

"Jeg ser kristisk på de links inden jeg poster."

Så er det jo der, det går galt for dig.

Du skal se kritisk på links, før du poster.

 • 0
 • 0

Carsten, du spilder dit liv (og serverplads på ing.dk)

Folk som Eigil kan du lige så lidt overbevise om manglende UFO'er, som du kan overbevise en fra Jehovas Vidner om evulotion.

Folk der VIL tro for enhver pris, kan det ikke betale sig at "argumentere" med (eller mod) - og bør simpelthen ignoreres (eller måske burde moderatorer rydde op i klientellet, så den slags indlæg ikke bliver skrevet ?)

 • og at synke til at skrive kommentarer om størrelsen på hinandens hjerner hører OVERHOVEDET ikke hjemme her :o(

mvh Flemming

 • 0
 • 0

De der forlader jorden vil også udvikle sig i en anden retning end de der bliver.

De vil helt sikkert udvikle sig i en anden retning.

Bare f.eks. se de kosmonauter der har opholdt sig for lang tid ud i rummet, ja, der kan man se på billederne at f.eks. deres hoveder blev deforme, og øjnene er kommet længere væk fra hinanden. Deres hoveder er blevet mere klamme at se på, griner.

http://www.nsbri.org/HumanPhysSpace/introd...

Så det tyder på at der skal være indbygget tyngdekraft i rumskibene

 • 0
 • 0

[quote]

En ting er at du tror på UFO'er. En anden at du mener at fordi der står noget på nettet, så er det en gyldig kilde. En tredie at dine UFO betragtnin ger jo ikke har en pind med emnet at gøre. Og, for det fjerde, du har netop erklæret at det er vås at vi kan rejse i rummet, ect. med overlyshastighed. Men nu synes du ikke længere det er vås. Men der selvfølgelig også gået flere dage. Er der sket noget i mellemtiden Eigil?

[/quote]Jeg håber da bare at en skønne dag vi kan rejse over lange afstande i rummet. Udsigterne er bare lange. Ja, der går nok meeeget lang tid inden vi er i stand til at rejse rundt ude i rummet ligesom UFOerne tilsyneladende gør.

Måske jeg har fået for meget af dette emne? For meget dosis måske? Griner.

Ok, jamen så må jeg vel bare "gear" lidt ned, og gå til andre emner her på www.ing.dk hvis det er det der skal til :)

 • 0
 • 0

Indtil for ca. ½ år siden var jeg medlem af et internationalt forum der handler om paranormale emner. Inde på det førnævnte site var det på en eller anden måde lykkedes mig at få stavlet et "slagsmål" sammen med en håndfuld skeptikere. Det endte med at jeg blev smidt ud derfra.

Jeg vil gøre mit til at det ikke gentager sig igen.

Hermed undskyld til jer herinde.

Mvh

E. Sethsen

 • 0
 • 0

Der synes blandt skribenterne at herske en opfattelse af at mennesket har nået sine endestation og at den form vi pt har vil være en fast bestandel af menneskets eksistens i al fremtid.

Mvh Søren

Søren Fosberg, du har ret i at der blandt skribenter (generelt) hersker en indgroet sneversynethed.

Og det er syndt.

 • 0
 • 0

Det er klart et mennesket ikke er skabt til at rejse i rumskibe.
Kun rumskibet Jorden (eller tilsvarende) passer til vores behov (det kan undre at vi ikke har større veneration for de fantastiske egenskaber Jorden har i forhold til selv det største og mest luksuriøse menneskeskabte rumskib man kan forestille sig, og i stedet er godt i gang med at voldtage og ødedlægge den for at imødekomme de primitive grådighedsinstinkter som vor økonomiske struktur er baseret på. Nå, det var et sidespor)

Mvh Søren

Søren, det kommer an på hvilket rumskib der er tale om.
I løbet af denne tråd nævnte jeg at der var nogle kosmonauter der opholdte sig for lang tid ude i rummet uden tyngdekraft, med det fatale resultat at f.eks. deres hoveder blev lidt deforme. Så nej, mennesket er ikke skabt til at opholde sig alt for lang tid i rummet i vægtløs tilstand.
Så derfor er mennesket nødt til at udvikle kunstig tyngdekraft i den type rumskibe af nyere tiders standard. Men både kosmontauter og astronauter kommer dog ikke uden om at de selvfølgelig skal fortsætte med at holde sig sunde og raske med noget motion og styrketræning.

Og ja, mennesket er godt i gang med at voldtage og ødedlægge planeten jorden for at imødekomme de primitive grådighedsinstinkter som denne planet's økonomiske struktur er baseret på.
Der kan være en risiko for at jorden på et tidspunkt bliver overbefolket, nye borgerkrige kan opstå, hungersnød og risiko for terror og kanibalisme.

Så mennesket er nødt til at skue fremad, bebo andre jordlignende planeter. Og det kræver at mennesket skal lære at være mere åndelige og blive fri for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.

Der er rygter om at f.eks. alien racen "Nordics" netop er åndelige og er frie for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.
Og "Nordics" siges at have teknologien til rejse med deres avancerede rumskibe over lange afstande i løbet af meget kort tid.

 • 0
 • 0

Jeg nævnte godt nok rygterne om "Nordics" for en kort bemærkning. Men denne gang prøver jeg i det mindste på at nedtone det paranormale emne om UFO'er.

Jeg mener at mennesket i al fremtid ikke kun skal fokuserer på planeten jorden. Mennesket kan sagtens blive boende på jorden, og samtidig bebo andre jordlignende planeter.
På den måde undgås eventuel overbefolkning.

 • 0
 • 0

Så mennesket er nødt til at skue fremad, bebo andre jordlignende planeter. Og det kræver at mennesket skal lære at være mere åndelige og blive fri for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.

Mennesket kommer aldrig til at rejse i rumskibe mellem stjernerne. Vores organisme er bygget til at bebo Jorden. Basta. Det handler ikke om kunstig tyngdekraft.

Men vi kan som beskrevet ovenfor kolonisere rummet på anden vis. Se her:

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/...

eller her: http://en.wikipedia.org/wiki/Self-replicat...

eller her - en meget detaljeret beskrivelse og diskussion af konceptet.

http://www.rfreitas.com/Astro/ReproJBISJul...

Hvis du er meget hooked på UFO'er så kan du tænke på at UFO'er - hvis de er her - netop kunne være udtryk for at der findes en van Neumann probe et sted i solsystemet, som sender sonder ned til os for at kigge på sagerne. Den har god tid, den har måske rejst et par millioner år inden den nåede frem til os og behøver ikke forhaste sig med at give sig til kende og beslutte næste skridt.

God fornøjelse

Søren

 • 0
 • 0

Skriver i "The Science of Discworld" 1- "The Truth is out there- but the lies are in your head".

Eigil: Det med Bermuda Trekanten (de skibe og fly der ikke var i farvandet/luften). Der var en artikel i "Illustreret Videnskab" om det.
Jeg kan desværre ikke komme det nærmere, (årgang og nummer), da jeg ikke har købt det iårevis- eller rettere kun kun antikvarisk og tilfældigt.

Mvh
Tine

 • 0
 • 0

Skriver i "The Science of Discworld" 1- "The Truth is out there- but the lies are in your head".

Eigil: Det med Bermuda Trekanten (de skibe og fly der ikke var i farvandet/luften). Der var en artikel i "Illustreret Videnskab" om det.

Jeg kan desværre ikke komme det nærmere, (årgang og nummer), da jeg ikke har købt det iårevis- eller rettere kun kun antikvarisk og tilfældigt.

Mvh

Tine

En skam man ikke har mulighed for at læse kopi af "Illustreret Videnskab" på Nettet.

Moder natur hersker over alt på kloden, inklussive de såkaldte områder der kaldes Bermuda og "Dragon" Triangle, så jeg forstår ikke alle de påståede strandede fly og skibe, da både skibe og fly er robuste nok til både at sejle og flyve igennem stormvejr, uden at strande.

Fik du læst posterne ordentligt igennem inden du postede? Eller poster du bare for sjov uden at læse posterne igennem?
Noget kunne tyde på det.

Du fik heller ikke svaret mit spørgsmål til dig angående om du kunne svare på hvad du mener med de 3/4 som du nævnte tidligere her på tråden.

Ikke nok med det, så er det anden gang at jeg nævner dette overfor dig:

Det skal så lige nævnes at jeg for et stykke tid siden så i Discovery eller en anden TV kanal at det indtil videre rent faktisk er lykkedes for et hold "rescue team" at finde vraget af ét af de myteomspundne amerikanske bombefly inden for det myteomspundne Bermuda Triangle område.

Og ja Tina, tro det eller lade være, de filmede rent faktisk vraget af ovennævnte bombefly fra 1945, filmet helt tæt på vraget, og det var helt tydeligt at man også kunne se type/serienummeret på dette flyvrag.

UTROLIGT! MEN IKKE DESTO MINDRE SANDT!!

Wauw, ja, hva' Tina. Synes du ikke det lyder fantastisk?

De har OPTAGET VRAGET PÅ FILM!!

Jeg vil prøve at tjekke om de har overført kopi af videooptagelsen på Nettet, både enten på Youtube eller på et andet site.

Problemet er bare at hvis det kun er overført til Youtube, så har skeptikerne eller dem vi kalder for "Debunbers" en tendens til at sige >>Endnu noget lort der er kommet på Youtube<<. En skam at Youtube på den måde har fået et dårligt ry, synes du ikke?
Jeg håber at du kan nøjes med Youtube, i tilfælde af de ikke har overført optagelsen til andre steder.

 • 0
 • 0

[quote]Så mennesket er nødt til at skue fremad, bebo andre jordlignende planeter. Og det kræver at mennesket skal lære at være mere åndelige og blive fri for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.

Mennesket kommer aldrig til at rejse i rumskibe mellem stjernerne. Vores organisme er bygget til at bebo Jorden. Basta. Det handler ikke om kunstig tyngdekraft.

Men vi kan som beskrevet ovenfor kolonisere rummet på anden vis. Se her:

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/...

eller her: http://en.wikipedia.org/wiki/Self-replicat...

eller her - en meget detaljeret beskrivelse og diskussion af konceptet.

http://www.rfreitas.com/Astro/ReproJBISJul...

Hvis du er meget hooked på UFO'er så kan du tænke på at UFO'er - hvis de er her - netop kunne være udtryk for at der findes en van Neumann probe et sted i solsystemet, som sender sonder ned til os for at kigge på sagerne. Den har god tid, den har måske rejst et par millioner år inden den nåede frem til os og behøver ikke forhaste sig med at give sig til kende og beslutte næste skridt.

God fornøjelse

Søren[/quote]Tak for links'ene, Søren :) Dem vil jeg lige se nærmere på.

Som det ser ud lige nu så har jeg selv mine tvivl om hvorvidt mennesket nogensinde kommer til at rejse ud til andre stjerner.
Der ser det "sort" ud, må jeg indrømme.
Så jeg kan kun tænke, hvad nu hvis, men det er kun ønsketanker. Spekulationer.

Det med van Neumann lyder spændende, det vil jeg også se nærmere på.

 • 0
 • 0

Skriver i "The Science of Discworld" 1- "The Truth is out there- but the lies are in your head".

Eigil: Det med Bermuda Trekanten (de skibe og fly der ikke var i farvandet/luften). Der var en artikel i "Illustreret Videnskab" om det.

Jeg kan desværre ikke komme det nærmere, (årgang og nummer), da jeg ikke har købt det iårevis- eller rettere kun kun antikvarisk og tilfældigt.

Mvh

Tine

Hej Tina :)

Du bedes venligst se bort fra min "Opfarelse". Jeg lød vist nok lidt hård. Undskyld.

Ja, Jeg så godt nok TV-udsendelsen om "Rescue-teamet" der fandt det førnævnte vrag af bombeflyet.

Både Charles Berlitz og andre researchere nævnte om de mystiske ting som piloterne oplevede, grøn tåge, og instrumenterne der gik helt amok. Og måske har disse researchere overdrevet en hel del, for at tjene penge på salg af deres bøger. Mange forfattere gør en del for at "snyde" sig frem som muligt. Stakkels de mange kunder der bliver snydt på den måde. Sørgeligt.

Jeg mener jeg selv at der ved de påståede Bermuda og "Dragon" Triangle må være en naturlig årsag til de hændelser der ser "mystiske" ud.
Der må være noget i undergrunden hvor der kunne være uopdagede naturfænomener som videnskaben endnu ikke kender til.

Der er stadig meget som videnskaben ikke kender til. F.eks. kender vi kun en brøkdel af hvad Jorden gemmer.

 • 0
 • 0

Lige p.t. kan jeg ikke komme ind på links vedr. Bermuda Trekanten, som jeg lige har Googlet.
Men så kan jeg i det mindste nævne de første overskrifter fra Google.

Fra Wikipedia:
"Bermuda-trekanten er et område, der ligger mellem Bermuda, Florida og Puerto ... at kompasnålen ikke peger mod Nordpolen, men mod den magnetiske nordpol, ..."

Fra opgaver.dk:
En kraftig tilstrømning af gas kan også skabe et stærkt magnetfelt, som kan påvirker kompasser. Rumv æsen er. 8 Projektopgaven: Bermuda Trekanten Udarbejdet ...

Filmz.dk/indiana-Jones-og-bermuda-trekanten-update:
9. jun 2010 ... Der skete da flere uheld i Bermuda-trekanten end andre steder, men det skyldes bl.a. jordens magnetiske felt, der gør, at kompasset peger ...

jp.dk.dk:
8. apr 2007 ... Mystikken om Bermuda Trekanten tog især fart i 1960'erne, ... hvor en magnets kompasnål peger mod Arktis og ikke mod den magnetiske nordpol, ...

aniston.dk:
29. aug 2005... og at signalerne stammer fra disses magnetiske forstyrrelser. ... Derudover er der i Bermuda Trekanten et meget spændende miljø fyldt med farlige rev og klippeskær. ...

Som jeg kan se af ovennævnte overskrifter, så tyder det på områdets magnetiske forstyrrelser der påvirker skibes og flyenes kompas.

Så jeg tror at vi fra denne tråd's "panel" af researchere nu har opklaret mystikken omkring de 5 amerikanske bombefly.

Det kan ikke have været de meget mystiske overdrevne grønne tåger som Charles Berlitz nævnte der var årsagen til at disse fly farede vildt.

Men derimod et naturligt fænomen kaldet magnetfelter der var årsagen til at flyene farede vildt, og måtte "nødlande" ude på havet. ;-)

 • 0
 • 0

Jeg forsøgte at nå at redigerer sidste del af min sidste post, men kunne ikke nå det, da funktionen "sagde" til mig at det var "for sent".

Så denne rettelse/tilføjelse lyder:

Det kan ikke have været de meget mystiske overdrevne grønne tåger som nævnt af Charles Berlitz der var årsagen til at disse fly forsvandt ude af "den blå luft", "kidnappet" og "ædt" af førnævnte grønne tåge, forsvandt ud af denne verden. (Hvad har Charles Berlitz gang i? tænker jeg. Enten er manden syg inde i hovedet, eller også er han genial nok til at tjene gode penge fra sine bogsalg).

Men derimod et naturligt fænomen kaldet magnetfelter der var årsagen til at flyene farede vildt, og måtte "nødlande" ude på havet. ;-)

 • 0
 • 0

Kære Tine, endnu engang undskyld. Jeg føler mig ked af hvis jeg har såret dig. Jeg er slet ikke ude efter at såre dig.
Håber du vil bære over med mig.

Hey folkens, jeg er nødt til at afsløre at jeg til tider kan virke noget "opfarende", og ikke ment som personligt angreb.
Håber at d'damer og d'herre kan bære over med mig.

Jeg arbejder fortsat på at mine til tider ukontrollable "opfarelser" ikke kommer med i posterne, og det er mit mål helt at eliminerer denne skavank.

Mvh E. Sethsen

 • 0
 • 0

[quote]Så mennesket er nødt til at skue fremad, bebo andre jordlignende planeter. Og det kræver at mennesket skal lære at være mere åndelige og blive fri for at være ledsaget af umådelig selvoptagethed og arrogance over for helheden.

Mennesket kommer aldrig til at rejse i rumskibe mellem stjernerne. Vores organisme er bygget til at bebo Jorden. Basta. Det handler ikke om kunstig tyngdekraft.

Men vi kan som beskrevet ovenfor kolonisere rummet på anden vis. Se her:

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/...

eller her: http://en.wikipedia.org/wiki/Self-replicat...

eller her - en meget detaljeret beskrivelse og diskussion af konceptet.

http://www.rfreitas.com/Astro/ReproJBISJul...

Hvis du er meget hooked på UFO'er så kan du tænke på at UFO'er - hvis de er her - netop kunne være udtryk for at der findes en van Neumann probe et sted i solsystemet, som sender sonder ned til os for at kigge på sagerne. Den har god tid, den har måske rejst et par millioner år inden den nåede frem til os og behøver ikke forhaste sig med at give sig til kende og beslutte næste skridt.

God fornøjelse

Søren[/quote]Jeg har lige læst det meste af de spændende Neuman links du postede, og jeg må konstaterer at jeg nu lærere at se fra andre vinkler end kun det jeg hidtid har set. Tak for de postede Neuman links, Søren :)

Lige nu vil jeg fortsætte nærlæsning af Montauk Project I, II og III fra denne link http://www.philadelphia-experiment.com/

Jeg er i gang med at læse Montauk Project III, og når jeg så er færdig med den så vil jeg gå i gang med at læse den sidste Neuman link du postede.

Mvh

Eigil

 • 0
 • 0

Det er i orden.
Det generer også mig, jeg ikke lige kan huske årtiet i det mindste. Men jeg læser ekstremt meget (1 bog om dagen cirka). Og jeg kan ikke mere huske alt mere.

Forresten er jeg skeptiker. :-)

Mvh
Tine

 • 0
 • 0

Det er i orden.

Det generer også mig, jeg ikke lige kan huske årtiet i det mindste. Men jeg læser ekstremt meget (1 bog om dagen cirka). Og jeg kan ikke mere huske alt mere.

Forresten er jeg skeptiker. :-)

Mvh

Tine

Kære Tine. Jeg husker ikke selv alt for godt mere, sådan tror jeg mange af os har det.
Du er vist lidt af en "bogorm" siden du læser en bog om dagen. I hvert fald spændende og seriøs beskæftigelse.

Jeg selv er det man kalder en believer, kan man vist godt sige :-)

Jeg har ofte en tendens til at "sluge" råt hvad jeg læser om paranormale emner, især UFO'er.

Jeg er til tider blevet påmindet (ikke kun fra denne tråd, men også fra andre forums) om at det er vigtigt at se kritisk på det jeg læser om f.eks. UFO'er.
Jeg mangler stadig at lære at se noget mere kritisk på det, og også se det fra flere vinkler.

Mvh

Eigil

 • 0
 • 0

Det har været ualmindelig spændende at følge og været med på denne tråd.

Jeg tror ikke der er ret meget mere at sige til denne tråd. Spændende og interessant har det været.

Lige p.t. følger jeg lidt med i diskussionerne omkring de "nedslukkede" atommissiler i 1960'erne, hvor 2 "berømte" amerikanere Robert Hastings og James Carlson debatterere med både hinanden og med andre internationale forum deltagere. R. Hastings og J. Carlson er to modsætninger, men har at gøre med samme emne omkring UFO'er der beskyldes for at have sat atommissiler ud af funktion. Og jeg må konstaterer at der er lagt op til et brag af diskussioner mellem de to.

Jeg vil bare lige sige at denne tråd om Stephen Hawking har været meget interessant, og jeg mindes ikke her i Ingeniøren at have set andre debatter der kommer i nærheden af denne type her.

Mvh

Eigil

 • 0
 • 0

Al den snak om realismen i interstellare rejser tilside, står spørgsmålet om man BØR rejse ved siden af spørgsmålet om man er NØDT til at rejse.

Spørgsmål 1

Antag du tilhører en intelligent race på Planet Earth II

Homo Sapiens banker på døren og beder om tilladelse til at tage ophold i dit økosystem.

Ville du - efter at have studeret deres håndtering af Earth I - tillade Homo Sapiens at inficere dit økosystem?

Spørgsmål 2

Antag du tilhører en etisk bevidst gruppe af Homo Sapiens

Hvad skulle der til for at du ville mene at Homo Sapiens havde modnet tilstrækkeligt som race til til at kunne tillades at inficere fremmede økosystemer?

Just a thought

 • 0
 • 0

Al den snak om realismen i interstellare rejser tilside, står spørgsmålet om man BØR rejse ved siden af spørgsmålet om man er NØDT til at rejse.

Spørgsmål 1

Antag du tilhører en intelligent race på Planet Earth II

Homo Sapiens banker på døren og beder om tilladelse til at tage ophold i dit økosystem.

Ville du - efter at have studeret deres håndtering af Earth I - tillade Homo Sapiens at inficere dit økosystem?

Mit svar til spørgsmål 1 er:

(Et hold udsending fra Earth I rejser til Earth II og spørger farao'en (herskeren af Earth II) om tilladelse til at gøre ophold og voldtage Earth II for dets ressourcer)

>>NEJ!!! Hvor vover De at være så dumme at stille et så dumt SPØRGSMÅL!!<<.
(Det lille team fra Earth I bliver i løbet af en brøkdel af et sekund paralyseret af de store barsk udseende soldater's avancerede våben, og smidt i fængsel for en overnatning. Næste morgen tvinges Earth I teamet ud og efter slag på bagbenet uundgåeligt falder på knæ.)

(Farao'en fortsætter hvor han slap fra)
>>Fremmede har ingen tilladelse til at gøre ophold og voldtage vores planets ressourcer. KAN I FATTE DET???<<.
(Lederen af Earth II teamet får et knytnæveslag på kinden.)

>>De skal vide at Earth II er i stand til tilintetgøre Earth I med 1000 fold, men jeg gør det ikke så længe De opføre Dem ordentligt<<.

(Dernæst sendes Earth I teamet tilbage til Earth I.)

(Lige inden Earth I teamet bliver sat af til Earth I udtaler faraoen:
>>Havde De ikke spurgt et så dumt et spørgsmål havde De muligheden for et 14 dages luksus ophold på Earth II, med mulighed for styrketræning og fitness med instruktør, skitur med instruktør, bad og svømning på strand, mulighed for vandscooter, samt mulighed for at se på tabledance og mulighed sexmassage af disse damer<<. ;-))

 • 0
 • 0

Al den snak om realismen i interstellare rejser tilside, står spørgsmålet om man BØR rejse ved siden af spørgsmålet om man er NØDT til at rejse.

Spørgsmål 2

Antag du tilhører en etisk bevidst gruppe af Homo Sapiens

Hvad skulle der til for at du ville mene at Homo Sapiens havde modnet tilstrækkeligt som race til til at kunne tillades at inficere fremmede økosystemer?

Først har jeg en rettelse til mit svart til spørgsmål I, hvor team earth I holdet er på knæ foran faraoen, hvor jeg kom at skrive (Lederen af Earth II teamet får et knytnæveslag på kinden.)

Det er lederen af Earth I der får et knytnæveslag af Faraoen. ;-))

Og så mit svar til spørgsmål 2:

Jeg mener ikke at homo sapiens er modnet til at inficere fremmede økosystemer. Men selvfølgelig hvis de er i samme teknologiske stage som i dag, og jorden er dømt til at gå under, men har fundet ud af hvordan de rejser ud til jordlignende planeter, så har de i en sådan situation ret til at indtage et andet jordlignende planet der selvfølgelig i forvejen ikke er beboet af en anden race.

 • 0
 • 0

Al den snak om realismen i interstellare rejser tilside, står spørgsmålet om man BØR rejse ved siden af spørgsmålet om man er NØDT til at rejse.

Spørgsmål 1

Antag du tilhører en intelligent race på Planet Earth II

Homo Sapiens banker på døren og beder om tilladelse til at tage ophold i dit økosystem.

Ville du - efter at have studeret deres håndtering af Earth I - tillade Homo Sapiens at inficere dit økosystem?

Spørgsmål 2

Antag du tilhører en etisk bevidst gruppe af Homo Sapiens

Hvad skulle der til for at du ville mene at Homo Sapiens havde modnet tilstrækkeligt som race til til at kunne tillades at inficere fremmede økosystemer?

Just a thought

Okay okay, for et øjeblik levede jeg i min egen farao verden, og set lidt for meget sci-fi Stargate film, og lige skrev min egen version af den, griner:

http://www.youtube.com/watch?v=C3oASndbM7I For øvrigt en god sci fi film
http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_(film)

Man kunne forestille sig at der fandtes en slags "Egyptisk" verden på Erth II. Og hvem ved, måske findes der i virkeligheden en "Egyptisk" verden på nogle af de jordlignende planeter?
Jeg har en livlig fantasi har nogen før sagt til mig.

Mit svar til spørgsmål I er:
Jeg tvivler på at en Earth II ville tillade Earth I adgang til Eart II.

Mit svar til spørgsmål 2 er:

Jeg tror først der vil gå måske 200 år til 10.000 år før Earth I er modnet nok til at rejse ud og bebo andre jordlignende planeter, hvis vel og mærket jordboerne til den tid har fundet ud af hvordan de rejser flere tusinder gange lysets hastighed.

 • 0
 • 0

http://greyfalcon.us/The%20famous%20articl...

Ifølge seriøse kilder havde John F. Kennedy en hed affære med Marilyn Monroe. JFK inviterede hende til Palm Springs og sagde til hende at hans kone Jackie ikke var med ham. Så der var "grønt lys" for at Marilyn Monroe kunne komme med fly til Palm Springs og have hed sex med JFK.
Iflg. Secret Service var det ikke unormalt at JFK havde adskillige elskerinder. Men en enkelt nat med JFK var ikke nok for Marilyn Monroe, så hun var desperat efter atter at ville mødes med JFK. Forgæves forsøgte hun at ringe til JFK adskillige gange, men JFK ville ikke besvare hendes tlf. opkald.
Marilyn Monroe truede så Kennedy brødrene om at holde en pressekonference og afsløre meget følsomme oplysninger som JFK havde fortalt hende under deres hede nat. Én af de meget følsomme oplysninger vedrører JFK's besøg på en amerikansk flybase der gemmer en nedstyrtet UFO og døde aliens.
Og rigtig nok, hendes venner bekræfter at hun havde planer om at holde en pressekonference. Men hun nåede ikke at holde den pressekonference.

Robert Kennedy og to gorillaer ankom til Marilyn Monroe's hjem og beordrede hendes bodyguard og dennes kollega ud af hendes hjem. Efter ca. en halv time kom R. Kennedy og hans to gorillaer ud af hendes hjem. Hendes bodyguard og dennes kollega skyndte sig ind og fandt hende nøgen og døende på sengen med en glas piller ved sig.
Hendes nabo bekræfter at have set Kennedy og de to gorillaer komme ind i hendes hjem.
Officielt hedder det sig at hun muligvis begik selvmord. Det kan undre hvorfor hun skulle have begået selvmord, når hun få dage efter hendes død skulle giftes med den legendariske baseball spiller Joe DiMaggio.
Joe Dimaggio var overbevist om at det var Kennedy brødrene der havde myrdet hende, og han havde intet tilovers over at JFK blev skudt i Dallas.

http://www.unexplained-mysteries.com/forum...

http://www.allnewsweb.com/page1199999414.php

Tidliger soldat Paul Epley er 80 år gammel og har kræft. Han fortæller at en MP (Militær Politi) gave ham lov til at se levende alien fra Roswell ulykken.
Paul Epley er nu én ud af adskillige gennem tiden der påstår at have set de døde Roswell aliens, og én i live.

Dette er muligvis kun toppen af isbjerget angående folk der påstår at have set UFO'er og aliens.

Hvis de påståede aliens er i stand til at rejse mange lysår gennem rummet, som mange påståede vidner har påstået at have fået at vide (telepatisk) fra disse påståede aliens, jamen så har jordboerne måske en chance for en skønne dag at finde ud af at rejse mange lysår gennem rummet.

 • 0
 • 0

Eigil - du må stoppe nu. Det har intet med sagen at gøre. Udgangspunktet er Hawkins udsagn om at vi må sprede os ud i rummet hvis vi vil mimimere risikoen for kollektiv (selv)udslettelse. Det er fornuftig snak og uafviselig sandt. Hvordan det skal gøres er et helt andet spørgsmål og hører til vores store udfordringer på længere sigt. Din insisterende kværnen om UFO'er og UFO anekdoter hører ikke hjemme her. Find et site hvor man synes den slags er interessant.

Mvh Søren

 • 0
 • 0

Eigil - du må stoppe nu. Det har intet med sagen at gøre. Udgangspunktet er Hawkins udsagn om at vi må sprede os ud i rummet hvis vi vil mimimere risikoen for kollektiv (selv)udslettelse. Det er fornuftig snak og uafviselig sandt. Hvordan det skal gøres er et helt andet spørgsmål og hører til vores store udfordringer på længere sigt. Din insisterende kværnen om UFO'er og UFO anekdoter hører ikke hjemme her. Find et site hvor man synes den slags er interessant.

Mvh Søren

Hej Søren, og tak for at du lige rådede mig til at stoppe min UFO snak. Jeg kan godt se at min UFO tog overhånd til sidst.

Ja, det med kollektiv selvudslettelse lyder interessant. For nogle år siden havde jeg en snak med en kammerat, og han nævnte noget om at en forsker påstår at på et tidspunkt vil mennesket lide af "indavl".
Har det noget at gøre med genetisk udløbsdato?
Håber at mennesket undgår kollektiv indavl.

 • 0
 • 0

ET-taxachaufføreren besvarer hermed dit telefon opkald, som spørger dig (på telepatisk vis selvfølgelig) hvilken planet og hvilket stjernesystem du vil hen. :))

Ifølge 'Whistleblowers' (tidligere amerikanske officials eller som har gjort tjeneste inde på det amerikanske militær, som vælger at bryde deres tavshedspligt og stå frem og afsløre deres påståede arbejde/oplevelser) http://www.thewatcherfiles.com/alien-treat... http://www.exopolitics.org/Study-paper-8.htm indgik President Eisenhower en aftale med en alien race om at lade dem have alien baser her på Jorden (her er nogle links der viser nogle af de påståede alien baser http://phantomsandmonsters.wetpaint.com/pa... påstået alien base på grænsen mellem Kina og Indien http://www.bigbluetech.net/big-blue-tech-n... tre sovjetiske militær-dykkere påstået dræbt af aliens mens 4 andre blev såret ved Baikal søen http://www.cavinessreport.com/ED2.html http://www.alien-ufos.com/ufo-alien-discus... 2 påståede U.S. NAVY F-14 jagere blev kidnappet af stor UFO (på størrelse med en baseball-bane), og de to fly og de 4 piloter blev aldrig set igen) og tage civile personer ombord på deres rumskibe og foretage 'abductions' (Dr. Roger Leir har foretaget operationer på folk (som påstår at have været kidnappet af aliens og ført ombord på deres rumskibe http://www.youtube.com/watch?v=RUki-07sp2E http://www.youtube.com/watch?v=hakm2DKWIUE http://www.disclose.tv/action/viewvideo/10... tusindvis af personer fra hele verden påstår at have været kidnappet af aliens) og fjerne det han kalder 'alien implants' http://www.youtube.com/watch?v=dArxxqaQ5Nk http://www.youtube.com/watch?v=xtKb6uVRRPc... ), og de påståede aliens tilgengæld tilbyder menneskene at lære noget af deres alien-teknologi (ifølge rygterne bliver forskere og militærfolk undervist af aliens på 'Area 51'). Sådan skulle aftalen lyde ifølge 'Whistleblowers'.

http://www.serpo.org/ Ifølge rygter fra 'Whistleblowers' (anonyme i dette tilfælde) skulle et hold af forskere/videnskabsfolk og militærpersoner være blevet inviteret ombord på et rumskib og besøge planeten Serpo i stjernesystemet Zeta Reticuli (ca. 40 lysår væk) og besøgt beboerne der http://www.americanchronicle.com/articles/... http://www.youtube.com/watch?v=Ag44dRO8LEA http://www.youtube.com/watch?v=QK-XATA-5gs

Charlie, bare lad som om du er en amerikansk forsker eller militær person fra 'Area 51' og spørge en ET-taxachauffør om en tur til en anden planet.

(griner)

 • 0
 • 0

Charlie, et godt råd inden du begiver dig ind til 'Area 51' forklædt som amerikansk forsker eller højt rangeret militær person (det kræves at du bruger ID med fiktiv amerikansk navn og cpr.nr., adgangskode, afdeling samt afdelingens område nummer inden for Groom Lake / 'Area 51'):

Som en Ninja om natten trænger du lydløst og ubemærket ind på 'Area 51' området, og gemmer dig mellem bygningerne, og når det lykkes for dig at trænge ubemærket ind på diverse bygninger, og får øje på én af de ansatte personale der tilfældigvis ligner dig på en prik, sniger du dig stille og roligt bag ham, foretager et Aikido greb på ham og bedøver ham øjeblikkeligt med bedøvelses-væske-klud på hans mund- og næse, og gemmer ham væk. Så tager du hans tøj, pung og ID-kort, og vupti! Du er nu klar til at overtage hans job/funktion!

Hvis det nu ikke skulle lykkes at finde et offer der ligner dig på en prik, er du selvfølgelig nødt til at 'overfalde' en tilfældig ansat, og slæbe ham ud af 'Area 51', og tage billede af ham. I sådanne situationer har du sørget for udstyr/værktøj der kan lave plastik-ansigt der ligner dit offer. Det bliver måske lidt lunt at iføre sig plastik-ansigt og paryk. Det er man nødt til at leve med. Så, sådan er det.

Og du har selvfølgelig sørget for en kartoffel i munden, så du undgår den danske accent i det amerikansk-engelske sprog, når det endelig er lykkedes dig at komme "lovligt" ind på 'Area 51' forklædt som én af de ansatte (du har selvfølgelig for en kort stund studeret dit offers stemme og hans måde at tale på).

Og du er nu klar til at tilkalde en ET-taxachauffør! God fornøjelse :))

 • 0
 • 0