STEM-virksomheder er Danmarks vækstmotor
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

STEM-virksomheder er Danmarks vækstmotor

PLUS.
S&E-virksomhedernes bidrag til dansk økonomi skyldes især deres fokus på at gøre forskningsresultater til forretning. Men Jonas Moll, administrerende direktør for S&E-virksomheden Vital Beats, har i forbindelse med ATV’s arbejde peget på, at overførslen af viden fra universiteterne til spinouts kunne være mere smidig. Illustration: Vital Beats

Med et bidrag på 332 mia. kr. til BNP, er det de virksomheder, som bygger deres forretning på et teknisk og naturvidenskabeligt fundament, som har mest vækst, viser tal fra ATV.

De kaldes for Science & Engineering-virksomheder (S&E) og består af 2.339 danske virksomheder, der alle baserer deres forretning på et stærkt fundament inden for ingeniør- og STEM-kompetencer

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.