Stem på Danmarks mest attraktive ingeniør-arbejdspladser og vind gavekort på 5.000 kroner

Illustration: jmexclusives

Nu kan du være med til at udpege Danmarks mest attraktive ingeniør- og teknologiske arbejdspladser og samtidig få chancen for at vinde et gavekort.

Stem her

Målet med undersøgelsen er at afdække kendskabet til 111 danske ingeniørarbejdspladser og holdningen til, hvor attraktive de er.

Når du deltager i Profilanalysen vil du som en af de første modtage Ingeniørens Karriereguide, og er samtidig med i lodtrækningen om følgende præmier:

  • 1 x supergavekort til gavekortet.dk på 5.000 kroner.
  • 5 x supergavekort til gavekortet.dk på 1.000 kroner.

Vinderne får direkte besked i slutningen af marts.

Undersøgelsen tager ca. 10-20 minutter at besvare. Afhængigt af din besvarelse kan tiden dog variere.
Din besvarelse behandles og rapporteres anonymt​​​​​.

Om undersøgelsen

Vi offentliggør undersøgelsens resultater på Ing.dk og i Ingeniøren Profilmagasinet, der udkommer sammen med Ingeniøren fredag den 28. maj 2021.

Du kan læse mere om sidste års Profilanalyse her.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej Ingeniøren Nu har jeg netop deltaget i profilanalysen, og savnede egentlig et kommentarfelt. Jeg ville i det have skrevet noget om at jeg synes det er lidt kedeligt kun at kunne læse om de allerstørste virksomheder, der er da mange små virksomheder der er attraktive arbejdspladser. Selvfølgelig kan I jo ikke belyse alle SMV'erne, men måske plukke et par stykker ud og fortælle om hvad der gør en lille virksomhed tiltrækkende. -men selvfølgelig er der jo ikke så mange annoncekroner i det.... Mvh Torkil Bladt, Civilingeniør, Slagelse

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten