Spørg Læserne: Hvorfor æder dynebetrækket resten af vasketøjet?
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spørg Læserne: Hvorfor æder dynebetrækket resten af vasketøjet?

Ingeniørens bagside har modtaget et brev fra Henrik Malmos, som redaktør Lynch har sendt videre til dette forum:

Her i huset kan alle med autorisation til at anvende vaskemaskinen lave en tryllekunst, som stort set aldrig svigter. Ved vask af sengetøj stoppes bl.a. dynebetrækket i maskinen sammen med den resterende hvide 60 gr vask, og maskinen proppes naturligvis - som det sig hør og bør - til bristepunktet.

Efter nogle timer tages det hele ud, og vi kan stort set hver gang konstatere, at alt det tøj, som blev proppet ind i maskinen sammen med dynebetrækket, nu ligger inden i dynebetrækket. Sic!

Spørgsmålet er: Hvem er den lille mand, som åbner betrækket og propper vasketøjet ind i det under absolut trange, våde og varme vilkår?

Har du et bud på dette mysterium, som vi nok er en del, der har oplevet? Så skriv det i kommentarfeltet herunder!

Spørg Scientariet

Du kan spørge om alt inden for teknologi og naturvidenskab. Redaktionen udvælger indsendte spørgsmål og finder den bedste ekspert til at svare – eller sender spørgsmålet videre til vores kloge læsere. Klik her for at stille dit spørgsmål til Scientariet.

Er det den samme lille mand, der kan vende en T-shirt fra ret til vrang (eller omvendt), fuldstændig? :-)

  • 6
  • 0

Han gør det for at gøre opmærksom på at han er sulten.
Det er derfor tid at fodre ham med hans favorit mad: Strømper.

  • 5
  • 1