Spørg Læserne: Hvad kan man gøre for at forhindre mobilsignal i fængslerne?
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spørg Læserne: Hvad kan man gøre for at forhindre mobilsignal i fængslerne?

Henrik H. Madsen har stillet dette aktuelle spørgsmål:

Når der netop nu er fokus på, at fanger i danske fængsler får smuglet telefoner ind, undrer det mig, at der ikke er fundet en teknisk løsning herpå. Hvorfor jammer man ikke bare GSM-signalerne i fængselområdet med en støjsender? Er der slet ikke udenlandske erfaringer med sådanne løsninger? Står den danske telebranche ikke på spring for at levere løsninger, hvor vagternes radioer virker, mens almindelige TETRA- og GSM-signaler blokeres?

Har du et bud på svar? Så skriv i kommentarfeltet herunder.

Spørg Scientariet

Du kan spørge om alt inden for teknologi og naturvidenskab. Redaktionen udvælger indsendte spørgsmål og finder den bedste ekspert til at svare – eller sender spørgsmålet videre til vores kloge læsere. Klik her for at stille dit spørgsmål til Scientariet.

Hvorfor indskrænke, brugen af mobiler i fængslerne, politiet kan da nemmere finde ud af hvad der foregår og optagne samtaler kan bruges som bevis materiale.

  • 4
  • 2