Det er naturligvis dejligt at se et spildprodukt blive brugt til noget nyttigt, og en slankende effekt er jo højt oppe på ønskelisten.
Det der undrer mig i den forbindelse - og i det hele taget - er, hvorfor man ikke kan finde ud af hvorfor nogle mennesker tager på, mens andre kan spise hvad der passer dem uden af øge vægten med så meget som ét gram (jeg er selv en af de sidste).
Eller er det ikke fordi man ikke kan, men fordi man ikke vil? Det sidste har jeg vanskeligt ved at tro, for den som fandt midlet der virker ville blive multimillionær i løbet af 24 timer.
Som jeg forstår det kigger forskere på fede mennesker, og undersøger hvad der sker/ikke sker når de spiser og når de ikke spiser. På den måde håber man at finde ud af hvorfor de bliver federe og federe.
Al forskning ender op i en blindgyde som hedder, at man spiser mere end man bruger, derfor bliver man fed! La' vær' med det, så er problemet løst!
Måske skulle de hellere kigge på dem som spiser hvad de vil uden at tage på. Hvordan virker det? Der må da ligge nogle interessante forskningsresultater og gemme sig et eller andet sted.