Spil i 3D uden briller på Nintendo DS
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig vore nyhedsbreve, accepterer du også vores brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-koncernen lejlighedsvis må kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud med videre via telefon, sms og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Spil i 3D uden briller på Nintendo DS

En ny version af Nintendos meget populære håndholdte spillekonsol, DS, gør det muligt at spille tredimensionelle spil uden særlige briller på.

Nu satser Nintendo også på 3D og lancerer en 3D-version af den håndholdte Nintendo DS i år eller i starten af 2011.

Den nye spillekonsol, Nintendo 3DS, vil have en 3D-skærm, som ikke kræver de særlige 3D-briller. Man vil kunne spille de spil, som er lavet til tidligere DS-udgaver, på den nye version.

Meget mere ville Nintendo ikke afsløre, da de afslørede nyheden i dag, tirsdag. I juni vil de fortælle flere detaljer på Electronic Entertainment Expo i Los Angeles.

Læs også: Eksempel på Nintendo DS i 3D

Efterspørgslen på den almindelige Nintendo DS var i USA i februar større end på Microsoft's Xbox 360, Wii'en og Sony's PlayStation3. Mere end 125 millioner stykker er blevet solgt siden lanceringen i 2004.

Dokumentation

Nyhed fra Reuters

Kommentarer (7)

På videoen ser ud som om de bruger et indbygget gyroskop til at simulerer en 3D effekt når man vipper med gameboy'en. De fleste moderne telefoner (iPhone, Android, etc.) kan et lignende trick. F.eks. spiller jeg et labyrint spil på min G1 hvor man kan se ind over labyrintens kanter ved at vippe telefonen.

Det er ikke muligt at se om den kan andre 3D tricks, da videoen er i 2D :-)

  • 0
  • 0