Smart autopilot til brændeovn indstillet til Produktprisen

Fyld ovnen op med brænde. Indstil den ønskede stuetemperatur med fjernbetjeningen, og glem i øvrigt alt om at skulle rende hen og kontrollere forbrændingen. Sådan fungerer Autopilot til brændeovne, som er udviklet af Hwam. Produktet er nu indstillet til Produktprisen i kategorien Innovationsprisen.

'Vi mener, Hwam A/S bør have Innovationsprisen, fordi produktet Autopilot IHS på banebrydende vis løser udfordringen med at reducere brændeovnes udledning og samt øger brugerkomforten væsentligt. Det er nyskabende, at brændeovne kan styres ud fra ønsket varmeniveau i rummet, kombineret med at miljøoptimal forbrænding sikres via konstant intelligent overvågning og automatisk regulering af lufttilførslen til forbrændingen.

Det er værd at bemærke, at de gode forbrændingsresultater ikke kun opnås af fyringseksperter i testlaboratorierne, men også i praksis hos forbrugerne uagtet deres fyringskompetencer.

Hwam har udviklet elektronisk/digital styring af brændeovne, der erstatter manuel brugerbetjening. Sikrer markant reduceret luftforurening, forbedret virkningsgrad og øget brugerkomfort. Illustration: Hwam

Autopilot IHS vil ændre brændeovnsbranchen for altid, fra at være en branche med lavteknologiske produkter til en branche der også indeholder højteknologiske produkter - en udvikling, der med dette produkt blot lige er startet,' skriver Hwam i deres indstilling.

Ingeniørens Produktprisen 2012 - kom og vær med

Illustration: Marci Papineau Gottlieb

Læs alt om Produktprisen herEt væld af produkter er indstillet til Produktprisen 2012, og dommerne går nu i gang med at vurdere hver og et.
I år har der været så stor interesse for arrangementet, at vi har besluttet at udvide det til en hel dag med et skarpt konferencespor - alt sammen om produktudvikling. Det bliver afholdt hos Aalborg Universitet i Nokias gamle bygninger i København.

Her vil man eksempelvis høre om trends inden for produktudvikling som 3D-print og brugerdrevet innovation, og man har mulighed for at få praktiske råd om patentering og finansiering.

Uddelingen af priserne sker ved et arrangement den 7. november. Se programmet og tilmeld dig her

Dokumentation

Læs Hwams indstilling af Autopilot her