Små sensorer sluger batterier og et fantastisk fossil-fund
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Små sensorer sluger batterier og et fantastisk fossil-fund

I denne uges Transformator taler vi om såkaldt energihøst i Internet of Things-dimser. Trådløse enheder er ved at blive et miljøproblem, fordi de ofte benytter miljøbelastende batterier og forbruger kolossalt meget energi. Laurids Hovgaard kommer i studiet og fortæller mere om forsidehistorien på Ingeniøren i denne uge.

Bagefter fortsætter vi med et fantastisk fossil-fund, der indtil nu har været holdt hemmeligt. Det giver os helt unik indsigt i begivenhederne for 66 millioner år siden, hvor en asteroide ramte Jorden og udslettede store dele af det eksisterende dyreliv, fortæller Thomas Djursing.

Og så følger vi op på denne uges lancering af computer-oplæsning af udvalgt artikler på Ingeniøren. Hvis man lyttede med til enden af sidste episode, hørte man et eksempel på det. Lars Emil Christiensen, der er IT- og Udviklingschef i Teknologiens Mediehus, fortæller mere om det projekt.

Priserne Ugens Transformer og Ugens Kortslutning handler om fly-overvågning og Energinet.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten