Slukningscontainer: Her kan brandvæsenet isolere brændende elbiler
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Slukningscontainer: Her kan brandvæsenet isolere brændende elbiler

PLUS.
Beredskab Øst har investeret i en brandslukningscontainer, der kan rykke ud til brande i elbiler og lithium-ion-batterier i hele landet og det sydlige Sverige. Illustration: Lasse Gorm Jensen

Beredskab Øst har investeret i en såkaldt brandslukningscontainer til elbiler og batterier i brand. En type brand, der er så udfordrende, at containeren vil kunne hjælpe beredskaber i hele landet og det sydlige Sverige.

Går der først ild i et lithium-ion-batteri, kan branden vare ved i timevis og eskalere på grund af thermal runaway i batteriernes celler. Og selv hvis branden tilsyneladende er under kontrol, kan den blusse

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.