Sidste chance for at se raketten
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sidste chance for at se raketten

Nu har Ingeniørens læsere en enestående chance for at opleve Danmarks første privatbyggede rumraket helt tæt på, inden den affyres. Kom til læserarrangement med de to raketbyggere Peter Madsen og Kristian von Bengtson i samarbejde med Ingeniøren og IDA Flyveteknisk Selskab.

Den 21. august søsætter de to danske raketbyggere Peter Madsen og Kristian von Bengtson platformen med deres raket HEAT-1X/Tycho Brahe, der skal affyres ud for Bornholms kyst.

Raketten er en prototype på den raket, der på et senere tidspunkt skal sende Peter Madsen ud af atmosfæren. Den bliver transporteret på en flydende platform, der bliver bugseret af Copenhagen Suborbitals' selvbyggede ubåd Nautilus.

Du har mulighed for at komme helt tæt på raketten og komme ned i ubåden. De to raketbyggere vil fortælle om arbejdet med at bygge Danmarks første bemandede amatørraket.

Arrangementet foregår Refshalevej 185, Refshaleøen. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på ing.dk/k#7zsu.

Bemærk: Ny adresse for arrangementet!

Dokumentation

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten