Se imponerende HD-video af Mælkevejen
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se imponerende HD-video af Mælkevejen

Mellem den fjerde og 11. april opholdt den norske landskabsfotograf Terje Sorgjerd sig på Spaniens højeste bjerg, El Teide. Han slæbte sit HD-kamera med op på bjerget for at filme Mælkevejen sammen med El Teide, og det er der kommet en fascinerende video ud af.

»Jeg må sige, at det er en af de mest udmattende ture, jeg har været på. Der var masser af vandreture i højderne og formentlig mindre end 10 timers søvn i løbet af hele ugen,« skriver Terje Sorgjerd under videoen, han har offentliggjort på videotjenesten Vimeo.

Projektet blev forstyrret af, at en sandstorm ramte El Teide klokken 3 om natten, og Terje Sorgjerd troede, at den del af optagelserne ville være ødelagte, men kameraet formåede at se igennem sandet, så det også viser, hvordan Mælkevejen ser ud gennem en sandstorm fra Sahara. Det kan man se efter 32 sekunder i klippet.
På spørgsmålet om hvilket udstyr Terje Sorgjerd har benyttet svarer han:

  • Canon 5D Mark II
  • Canon 17mm TSE
  • Canon 16-35mm II
  • Canon 24/1.4II
  • Sigma 12-24mm

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Kommentarer (3)