Se, hvordan du skriver et CV - på én side

Forestil dig, at du er Elon Musk, CEO for Tesla og en af verdens førende tech-entreprenører. Forestil dig, at du arbejder med alt fra elektronisk betaling til solenergi til elbiler til rumfart.

Det kræver da, at du har et CV på mindst et par sider, ikke?

Ikke hvis man spørger folkene bag Novorésumé, en virksomhed der tilbyder CV-skabeloner online.

Se stillinger inden for Energi, forsyning og miljø på Jobfinder.

Ifølge Business Insider har virksomheden givet bevis for påstanden ved at lave et eksempel på et CV-resumé for selveste Elon Musk på blot én side. Novorésumés co-founder Andrei Kurtuy er overbevist om, at 'less is more'-konceptet også gælder for CV-skrivning:

»Vi ville bevise, at selv en meget succesfuld og omfattende karriere kan blive præsenteret på en side,« siger han til Business Insider.

Læs også: Fem råd der forbedrer dit CV

Der er dog nogle ting, som du ikke nødvendigvis bør kopiere fra CV-eksemplet, skriver Business Insider. Under ‘Skills and competencies’ er for eksempel anført ‘micromanaging’, som i praksis betyder, at man går alting efter i sømmene og er meget kritisk, hvilket ikke nødvendigvis anses som en positiv lederevne.

Måske kan du finde bedre lederkompetencer, der passer til din egen stil og unikke baggrund.

Læs også: Disse 2 formuleringer skader dit CV

Ikke desto mindre kan eksemplet bruges som inspiration til at skære ind til benet, så dit CV gør bedre indtryk, næste gang du søger nyt job:

Illustration: Airbus

Denne artikel har tidligere været bragt på Jobfinder. Vi genudsender løbende de bedste artikler fra arkivet.