Se heltepilotens Hudson-landing i ny 3D-animation
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Se heltepilotens Hudson-landing i ny 3D-animation

Kort efter start fra New Yorks La Guardia Lufthavn havde Flight 1549 til Charlotte et skæbnesvangert møde med en fugleflok. Begge motorer brød i brand, og flyet begyndte at miste højde.

Flyets pilot - den rutinerede Chesley "Sully" Sullenberger - beslutter få sekunder efter at glemme alt om at nødlande i nærmeste lufthavn for i stedet for at lande i Hudsonflodens mudrede, iskolde vand.

Alle 155 personer ombord overlevede nødlandingen.

Læs også: Exospheres 3D-animation af nødlandingen

Nu har det amerikanske softwareselskab Exosphere3D genskabt hele flyveturen fra take off til nødlanding i ny 3D-animation.

Der er dog ikke tale om den første animering af hændelsesforløbet, men selskabet gør opmærksom på, at de har været meget minutiøse i indsamlingen af data til filmen, der indeholder udskrifter af samtalen fra kontroltårnet og cockpittet og også indeholder et billedfelt, der viser udsigten fra cockpittet.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten