Sauer-Danfoss godt ind i år 2003

Med 50 procent større nettoresultat sammenlignet med første kvartal sidste år, er Sauer-Danfoss, der leverer hydraulikudstyr, kommet godt ind i år 2003. Direktionen er tilfreds med resultaterne, men påpeger også, at der fortsat er usikkerhed og afmatning på de markeder, hvor Sauer-Danfoss agerer

»Vi er meget tilfredse med vores resultater for det første kvartal,« siger President og Chief Executive Officer David Anderson. Det er fjerde kvartal i træk, at Sauer-Danfoss kan rapportere en forbedring i omsætning og indtjening i forhold til året før.

Omsætningen for første kvartal 2003 steg til 2,1 mia. kroner mod 1,7 mia. kroner i samme periode sidste år. Renset for opkøbt og valutakurser var det en stigning på 9 procent. Det samlede resultat blev 71 mio. kroner. De god resultater er især opnået ved at reducere de faste omkostninger.

Også ordretilgangen og ordrebeholdningen steg i forhold til sidste år. Men David Anderson understreger, at der fortsat ikke er udsigt til opsving på Sauer-Danfoss markeder

Sauer-Danfoss er med 7.000 ansatte og 21 fabrikker fordelt over Nordamerika, Asien og Europa, en af verdens største producenter af mobilt hydraulisk udstyr. Hovedsæderne ligger i Iowa (USA), Neumünster (Tyskland) og Nordborg på Als.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten