Samsungs stemme-styrede fjernsyn 'fremtidssikret'
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Samsungs stemme-styrede fjernsyn 'fremtidssikret'

I fremtidens fjernsyn kan man opgradere hardwaren hvert eneste år.

Det er i hvert fald visionen hos Samsung, der har fremvist sit nyeste koncept på CES-messen.

Den koreanske elektronikvirksomhed har i gennem længere tid slået sig op på sit Smart-tv-koncept i sine dyrere modeller, men fremover skal det være muligt at opgradere lige netop den del af fjernsynet.

Det betyder, at skærmen - der langtfra blot er en skærm længere - kan opgraderes ved at installere et modul, som forøger processorkraften og tilføjer nye features, uden at hele fjernsynet skal udskiftes.

Det skriver BBC.

Desuden er der tilføjet funktioner, som kan genkende ansigtsudtryk og stemmer.

Samsungs præsident for forbrugerelektronikafdelingen, Boo-keun Yoon, fremviste firmaets nyeste flagskibs-LED-tv på CES-messen i Las Vegas, hvor han samtidig fortalte, at selskabet sælger ét fjernsyn i sekundet.

Det nye koncept skal forsøge at få selskabet tilbage som verdens førende tv-producent ved at henvende sig til alle de købere, der er bange for, at deres apparater er forældede, næsten inden de er pakket ud.

Læs mere her

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først