Samleje giver fem gange så stor tilfredshed som masturbation
more_vert
close
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Samleje giver fem gange så stor tilfredshed som masturbation

Mere præcist er samlejet fem gange så godt. Det viser kemiske analyser af testpersoners blod før og efter seksuelle øvelser på Medizinische Hochschule i Hannover.
Unge heteroseksuelle par så først en pornofilm. Derefter gik de over til næste del af testen, der enten bestod af samleje eller af masturbation i laboratoriet. Før og efter øvelserne udtog man blodprøver fra deltagerne.

Man analyserede mængden af hormonet prolaktin. Det var fem gange så højt efter samleje som efter masturbation, og fra tidligere undersøgelser ved man, at der er stærk korrelation imellem prolaktinkoncentration og følelsen af "seksuel mæthed" efter orgasmen.

Hermed blev det bekræftet at sex med penetration simpelthen bare er mere tilfredsstillende.
De seksuelle aktiviteter i på Medizinische Hochschule i Hannover beskrives detaljeret i artiklen "The post-orgasmic prolactin increase following intercourse is greater than following masturbation and suggests greater satiety" i tidsskriftet Biological Psychology, Vol.71,p.312-315, 2006.