Teknologisk Institut: »Nogle tror stadig 3D-print er løsningen på alt«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Teknologisk Institut: »Nogle tror stadig 3D-print er løsningen på alt«

PLUS.
En af de virksomheder, der har fået hjælp af Teknologisk Institut til 3D-print, er Haas-Meincke, der udvikler og sælger maskiner til kageproduktion. Jeppe Skinnerup Byskov, der er leder af TI's Center for Industriel 3D-print, viser her en bakke kagetyller (sprøjtehovedet), som bruges til fremstilling af vaniljekranse. Illustration: Mikkel Meister

3D-print er ikke for alle. Men for dem, der giver sig i kast med teknologien, er der flere ting at være opmærksom på for at komme i mål med prototypen eller det færdige produkt, lyder rådet fra Teknologisk Institut.

Hvordan kommer man som virksomhed i gang med 3D-print? Og endnu vigtigere – hvordan forhindrer man, at projektet ender som en dyr fiasko? De spørgsmål er der flere svar på, men først og fremmest skal

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.