Sådan arbejder du hjemmefra, selvom skoler og institutioner holder lukket
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Sådan arbejder du hjemmefra, selvom skoler og institutioner holder lukket

PLUS.
Det er urealistisk at tro, at man kan nå lige så mange arbejdsopgaver, når man arbejder hjemme og samtidig har børn, der skal passes og undervises, pointerer civilingeniør Camilla Kring, Super Navigators. Illustration: Andreas Houmann

Før Covid-19 arbejdede vi hjemme for at få fred og ro. Nu er hjemmearbejdspladsen et miskmask af kontor, skole, daginstitution og kantine. Ekspert i balance mellem arbejdsliv og privatliv giver gode råd.

Indtil for mindre end 14 dage siden var en hjemmearbejdsdag noget, man tog sig for at få uforstyrret tid til at koncentrere sig om en vanskelig opgave eller ro til at færdiggøre en rapport før deadline. Sådan

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.