Robotterne er næsten klar til detailhandlen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Robotterne er næsten klar til detailhandlen

PLUS.
'Tally' fra amerikanske Simbe Robotics kører rundt mellem butikkens reoler, undersøger, hvor der mangler varer, og giver personalet besked. Den hollandske butiksgigant Ahold Delhaize er ved at rulle 500 Tally'er ud i flere af deres amerikanske butikker. Illustration: Simbe Robotics

Detailhandlen har masser af muligheder for at automatisere, men få udnytter dem. En ny amerikansk rapport forudser, at de butikker, som ikke allerede er i gang, taber kapløbet.

Robotter på lagret, robotter på butiksgulvet, robotter til udtjekning og gode tilbud til kunderne via AI. Der er masser af muligheder for at automatisere ude i butikkerne. Det gælder især supermarkeder,

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.