Reportage fra Blans: Ansigtsgenkendelse lærer robotter at skelne mellem to stykker svinekød

PLUS.
Henrik Andersen er teknisk direktør i Danish Crown og skal bl.a. holde styr på 137 automatiserings­projekter, som slagterigiganten planlægger at realisere over de kommende år. Illustration: Laurids Hovgaard

Danish Crown satser stort på automation og robotter de kommende år og vil spore selv det mindste stykke kød.

Specialbyggede maskiner og transportbånd i kilometervis giver hver uge en hånd med. Men det kræver fortsat mange – rigtig mange – slagteriarbejdere at slagte, opskære og udbene de 55.000 grise, som hver
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.