Ritt: Der kommer ingen billige boliger på Kløvermarken
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ritt: Der kommer ingen billige boliger på Kløvermarken

Ritts billige boliger på Kløvermarken er endnu engang truet på eksistensen, efter at SF har trukket sin støtte til projektet.

Dermed er der kun et mindretal, bestående af R og S, som vil gennemføre overborgmester Ritt Bjerregaards billige boliger, som var seneste københavnske kommunalvalgs store tema.

»Vi har ikke flertal alene, og det er vi også godt klar over. Så er der ikke andre partier, der ønsker at støtte projektet, kan vi ikke gøre andet end at få flere stemmer til næste kommunalvalg,« siger Socialdemokraternes politiske ordfører, Anne Vang, til Ritzau.

Samtidig er hun spændt på, hvordan SF vil finde de 15.000 boliger, som de gik til valg på at skaffe københavnerne.

Ritts billige boliger, som folkemunde har døbt bebyggelsen på Kløvermarken, har haft en krank skæbne.

Senest har placeringen op ad Prøvestenens kemikaliedepoter betydet, at Københavns Kommune skulle af med mellem 6,6 og 11,5 millioner kroner til nedgravede rørledninger, påkørselsbomme til at beskytte rørledninger med opløsningsmidler samt anlæg af jordvold for at imødekomme faren for brand- og eksplosionsulykker på industriområdet.

Emner : Huse
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten