Rigsrevisionen skal kulegrave Danmarks Fødevareforskning
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rigsrevisionen skal kulegrave Danmarks Fødevareforskning

Forbrugerminister Lars Barfoed har nu også sat Rigsrevisionen til at kulegrave forholdene på Danmarks Fødevareforskning, efter at det er kommet frem, at institutionen har oparbejdet et underskud på 33 millioner kroner.

Udover Rigsrevisionen er også det private revisionsfirma PriceWaterHouse sat på opgaven.

I et samråd onsdag i Folketinget sagde ministeren, at han vil gøre alt for at komme til bunds i sagen og »finde en fornuftig løsning«.

»Og ingen vil blive fyret, før undersøgelserne er ført til ende. Jeg har ikke kritiseret nogen medarbejdere, men jeg har kritiseret forholdene.,« siger Lars Barfoed ifølge nyhedsbureauet Altinget.dk.

Ifølge et notat, som Politiken har refereret, kan underskuddet betyde, at der skal afskediges 100 medarbejdere i år og yderligere 24 i 2006.

De tal har fået de radikales fødevareordfører Elisabeth Geday til at reagere og sige, at der umuligt kan undværes så mange medarbejdere, uden at det går ud over fødevaresikkerheden.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten