Rapport om Danmarks globale klimaaftryk rammer skævt: Grøntsager og kød har samme klimaeffekt

PLUS.
Modellen, som Energistyrelsen har brugt til at kategorisere forskellige typer af forbrug gør at eksempelvis kød og grønsager får opgivet den samme CO2-udledning. Illustration: David Adam Kess og Wikipedia Commons CC BY-SA 4.0

Energistyrelsens rapport om dansk klimaaftryk i udlandet er blevet bedre end den forrige udgave, men efterlader ifølge Klimarådet stadig en række ønsker til forbedringer.

Afrapporteringen bliver bedre, men er stadig for upræcis til at kunne bruges som beslutningsgrundlag. Det er konklusionen på Klimarådets gennemgang af ‘Global Afrapportering 2022’, som rådet har offentliggjort
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.