Rambøll udskiller cad-selskab
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rambøll udskiller cad-selskab

Rådgiveren Rambøll har omdannet sin afdeling for cad og gis (Rambøll Techcad) til et aktieselskab pr. 1. januar 2002 under navnet Vianova Systems Danmark A/S. Selskabet flytter pr. 21. januar til selvstændige lokaler på Dusager i Århus.

Rambøll har afstået aktiemajoriteten i det nye selskab til det norske ingeniørfirma Vianova IT, der har skudt 60 procent af den grundlæggende aktiekapital på 600.000 kroner ind i firmaet.

Direktør for firmaet bliver Thue Amstrup-Jørgensen, der tidligere var chefkonsulent i Rambøll Techcad.

»Den nye selskabsstruktur skal give en tættere kontakt mellem brugere og udviklere af Vianovas IT-systemer,« fortæller Thue Amstrup-Jørgensen.

Rambøll har i over 10 år været forhandler af Vianovas vejprojekteringsprogram Novapoint, der er en applikation til cadsystemet Autocad.

Det nye selskab skal arbejde med udvikling, IT-rådgivning, kursusvirksomhed, projekthjælp, installation og salg af Autocad og dertilhørende applikationer samt dokumenthåndtering, gis og web. Målgruppen er danske amter og kommuner samt Ingeniørvirksomheder, der arbejder med anlægsprojektering.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten