Radio4 giver tid og ro til videnskaben – men hvad handler programmet om?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Radio4 giver tid og ro til videnskaben – men hvad handler programmet om?

PLUS.
Meget passende er Ditte Maj Gregersen og Emil Hoffmann Nielsen – værterne på Radio4’s videnskabsprogram ‘Kraniebrud’ – på stationens pressebillede for programmet fotograferet et sted på Aarhus Universitet. Aarhus Universitetsforlag er medejer af produktionsselskabet bag programmet, og universitetets forskere fylder godt blandt de medvirkende. Illustration: Tor Birk Trads

Anmeldelse: På trods af dygtige værter og talelystne forskere ender nyt videnskabsprogram på Radio4 med at lyde som en podcast fra kommunikationsafdelingen på Aarhus Universitet. Hvor er den kritiske videnskabsjournalistik, der tør prioritere og stille skarpt?

Danmark har fået en ny public service-taleradio. Radio24syv er lagt i graven og i stedet sender Radio4 nu fra Aarhus. En af radioens nye store satsninger er det timelange videnskabsprogram ‘Kraniebrud’,

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.