Quiz et gavekort: Hvor mange penge fik melormene med sig?
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Quiz et gavekort: Hvor mange penge fik melormene med sig?

melorm
Foto: Teknologisk Institut

Hver dag frem til juleaften tager vi tilbage i året, der gik, og ser på en begivenhed, der blev til en historie her på ing.dk. Måske du læste historien og kan huske svaret. Ellers kan du finde artiklen og svaret. Alle er med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kroner hver dag. Og alle har chancen for at vinde den store pakke til sidst: et gavekort på 10.000 kroner

Dagens spørgsmål:

Vores kost vil i de kommende årtier være præget af ressourceknaphed, øget viden om kroppen, idealisme samt aldersrelaterede næringsbehov. Inge­niøren har set på, om nye afgrøder kan afhjælpe fødevaremanglen – og om havet og byen i stigende grad skal inddrages som marker. Danmark er i stigende grad kommet med på bølgen, primært på hobbyplan. Men nu skal det være, mener Innovationsfonden, som har skudt ressourcer i udviklingen af danske fabrikker, der kan producere melorme.

Hvor mange kroner har de skudt i projektet?
Der kan være hjælp at hente her på sitet
Klik her for at besvare

Kommentarer (0)