Q&A med DI's chef i Indien

Dansk Industris (DI) chef i Indien, Ejvind Vøgg, mener, at de danske ingeniørvirksomheder overser store potentialer, når de tøver med at gå ind på det indiske marked.

Mens finanskrisen uddeler drøje hug til markederne i Europa, er der væsentlig fremdrift på det indiske marked, og der er blandt andet store eksportmuligheder inden for energi og transport ifølge DI.

Læs også: Små og mellemstore ingeniørvirksomheder går glip af millioner i Indien

Der er ingen tvivl om, at der er væsentlige kulturkløfter, der skal overvindes, hvis man for alvor vil have succes på det indiske arbejdsmarked, og her hjælper det at være godt forberedt.

Køkultur, hierarki og præcision er bare nogle af de områder, hvor man skal vænne sine vaner på hovedet. Men hvilke udfordringer er der ellers? Og hvordan overkommer man dem?

Det kan du nu spørge Ejvind Vøgg om. Ud over hans arbejde som DI's chef i Indien tæller hans cv omfattende international erfaring fra hans tid i Forsvarsministeriet, hvor han primært havde fokus på Mellemøsten og Asien.

Han svarer her på siden på torsdag den 31. maj kl. 14-15, men du kan stille spørgsmål allerede nu.

Læs også: Flere end 100 danske virksomheder er i Indien - er du med på kortet?

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Vi kunne vel ret beset også ofre ham våbensmugleren (Niels Holck) til det indiske retssystem - var det ikke noget som gjorde, at Indien lagde Danmark på is?

Faktisk forstår jeg ikke helt, hvorfor han ikke blev udleveret - vi ville jo kalde det statsstøttet terror hvis situationen var omvendt. Nå, men det er en anden diskussion.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten