Projekt:værktøjsdagen i Aarhus lover godt for efterårets værktøjsdag i København

Næsten 200 deltagere lagde 7. maj vejen forbi Radisson Blu Scandinavia i Aarhus, da Ingeniøren i samarbejde med projekt:netværket for første gang inviterede til projekt:værktøjsdagen i jyske rammer efter otte år med succes i København.

I løbet af årene er projekt:værktøjsdagen blevet Danmarks største konferencemesse for projektledere, it-chefer og virksomhedsledere, som kommer for at blive inspireret inden for projektledelsens mange værktøjer – fra blandt andet ledelsesmetoder til uddannelse og it-værktøjer.

Blandt dagens 19 oplægsholdere var Arla, Vejdirektoratet og Vestas, mens Lego og Grundfos leverede to særdeles ærlige keynotes om de mange udfordringer, de hver især har haft med projektledelse i forhold til blandt andet porteføljeværktøjer, forandring og kommunikation.

Ud over de mange oplæg bød dagen på ‘speednetworking’, standup med Sebastian Dorset og livlig summen over udstillingsstande og buffeter, inden den sluttede med præmieoverrækkelser efter diverse konkurrencer og netværksbar for alle.

Projekt:værktøjsdagen afholdes næste gang 26. november på Radisson Blu Falconer i København. Programmet følger på projektdagen.dk.

Husk at melde dig ind i vores Linked­in-gruppe ‘projekt:værktøjsdagen’, hvor vi løbende vil opdatere dig på efterårets program, fremtidige aktiviteter og dele relevante tips og diskussioner inden for projekt­ledelsens verden.