Professor-kritik af Limfjordsforbindelse rokker ikke ved blå blok

Plus31. maj 2021 kl. 16:053
Professor-kritik af Limfjordsforbindelse rokker ikke ved blå blok
Illustration af ny 3. limfjordsforbindelse. Illustration: Vejdirektoratet.
Regeringens flertal bag den 3. limfjordsforbindelse ligger i blå blok, mens samtlige støttepartier nu arbejder imod Egholmlinjen.
Artiklen er ældre end 30 dage

En minimal trafikal effekt, der skriger til himlen. Et område, hvor pendlingshastigheden er højest i landet. Og en samfundsøkonomi, der ikke ligefrem begejstrer økonomerne.

Den tredje limfjordsforbindelse via øen Egholm fik i sidste uge hård medfart af flere eksperter.

close
Gratis adgang i 30 dage
Tegn et gratis prøveabonnement og få adgang til alt PLUS-indhold på Version2 og Ingeniøren, helt uden binding eller betalingsoplysninger.

Alternativt kan du købe et abonnement.
remove_circle
remove_circle
Har du allerede et PLUS-abonnement eller klip?
Tak !
Vi har sendt en kvitteringsmail til .
Du bliver viderestillet til artiklen om få sekunder.
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Version2 og Ingeniøren
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Version2 og Ingeniøren, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
3
1. juni 2021 kl. 11:59

Ja så typisk, ligesom man er ved med københavns udvidelse. Man starter op på forventet efterbevilling, Og politikerne er for "bange" for at sige nej, hvis et konsortie af pengestærke matadorer presser på. Bla a ved at fremhæve hvor mange arbejdspladser og skatteborgere der manes frem med deres ""Fremsynede" byggerier. Mit rå til alle i ledende poster. Træf den RIGTIGE beslutning, "Uden" at se på om ting allerede er startet, eller om bygge spekulanterne fortæller hvor mange millioner kroner der mistes hvis ikke de får lov til at fortsætte.

Baser beslutningerne på fakta, og ikke på personlige fornemmelser, lobbyister eller personlig angst for at gå imod de stærke spekulanter.

2
1. juni 2021 kl. 11:04

-Og nu har man kastet X mio kroner efter anlægsarbejder i begge ender, arbejder som stort set bare venter på at blive forbundet. Det vil være noget af en kamel at sluge, hvis de skal forblive ubrugte. (Heldigvis har man endnu ikke gjort noget på selve Egholm) Jeg er bestemt ikke for en forbindelse over Egholm, men desværre tror jeg momentet i arbejdet allerede har sat snebolden i gang, uanset hvor mange protester og indsigelser, der indgives.

1
1. juni 2021 kl. 09:39

Ok, så hellere starte noget dårligt for alle Danskeres penge, end at erkende at man er på vej ud i en blindgyde. JA det er da en typisk politiker tankegang. "Man skal ALDRIG indrømme at man kom med en forkert ide" Så hellere lukke øjnene og få det overstået. Og det er jo ikke politikerne der selv skal betale for fejlen. Så deeet... Og når det skal rettes er det nok andre der skal gøre det.

Hvorfor bliver vores folkevalgte ved med at køre deres personlige ambitioner, i stedet for at tjene folket. Nej, nej - hellere bruge den berømte sætning. "Man skal ikke ødelægge en god plan ved at blande fakta og realitet ind i det"

SUK !