Produktpris: Nyt produkt analyserer blod på minimal tid

Produktpris: Nyt produkt analyserer blod på minimal tid

ABL90 FLEX er et nyt blodgasapparat, der med blot få dråber blod måler mange egenskaber på kort tid. Radiometer Medical har indstillet produktet til Ingeniørens Produktpris.

Kun en uge før deadline vælter det ind med produkter, der kæmper om at vinde Ingeniørens Produktpris 2010.

Radiometer Medical er en af de virksomheder, der stiller op med produktet ABL90 FLEX, der er en ny generation af blodgasapparater.

Apparatet er baseret på tykfilmteknologi til brug af måling af blod. Det unikke er at, det ved hjælp af kun få dråber blod måler mange parametre på meget kort tid. Selve glukose- og laktat-tykfilmsensorerne er nyudviklede.

Kandidat til Ingeniørens Produktpris: ABL90 FLEX Analyzer

Radiometer Medical er en genganger fra sidste år konkurrence om Produktprisen. Her vandt selskabet i kategorien sundhed/mediko/fødevarer med analyseapparatetet AQT90, der foretager målinger for blodpropper i hjertet med samme præcision som centrallaboratorierne på blot 18 minutter.

Ligesom med sidste års produkt er der i år tale om et nyt produkt, der er med til at frigive værdifuld tid til behandling af patienter.

Ingeniørens Produktpris uddeles i år for 11. gang, og prisen gives til den virksomhed i Danmark, der i det forgangne år har udviklet det bedste produkt baseret på teknologi til et globalt marked.

Sidste frist for tilmelding af produkter er torsdag den 4. marts kl. 10.

Tilmeld dig Produktprisen

Kommentarer (0)