Produktionsproblemer rammer B&O hårdt
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Produktionsproblemer rammer B&O hårdt

Bang & Olufsen har problemer med at få produktionen af nye produkter i gear, og derfor er vigtige produktlanceringer blevet udskudt. Det går ud over indtjeningen, og virksomheden regner nu med at tabe penge på driften i dette regnskabsår.

Af en pressemeddelelse fra virksomheden fremgår det, at 'ramp-up-problemer i produktionen' og 'problemer relateret til forsyningskæden' har betydet, at koncernens omsætning forventes at falde med cirka otte procent i andet kvartal af regnskabsåret sammenlignet med samme kvartal sidste år. Meddelelsen uddyber ikke problemerne yderligere.

Bang og Olufsens administrerende direktør Tue Mantoni kan ikke levere et positivt driftsresultat i dette regnskabsår. Illustration: Das Büro

Nu regner B&O med, at driftsresultatet (EBIT) lander på et minus på mellem 90 og 100 millioner kroner for kvartalet. Det betyder også, at koncernen ikke længere regner med et samlet plus for regnskabsåret.

Ingeniøren har forsøgt at mere at vide om produktionsproblemerne, men B&O er endnu ikke vendt tilbage med detaljer.

Bang & Olufsen er et børsnoteret selskab, og her til morgen er aktien faldet med otte procent.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten