Post Danmark klar med SMS-frimærker
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Post Danmark klar med SMS-frimærker

Snart er det ikke længere kun københavnske busklippekort, der kan fås i SMS-form. Fra den 1. april bliver det også muligt at SMS'e sig til et frimærke.

LÆS OGSÅ: Københavnere får mobil-klippekort til marts

Det foregår ved at sende en SMS med ordet 'porto' til mobilnummeret 1900, hvorefter en SMS med en kode tikker ind, skriver Politiken.dk

»Vi forsøger at gøre det nemmere for de danskere, som gerne vil sende et brev, men synes, at det er for besværligt, hvis de for eksempel ikke har et frimærke derhjemme,« siger chef for privatkunder Henrik Larsen fra Post Danmark til onlinemediet.

Koden skriver man på brevet, hvor frimærket normalt sidder. Koden bliver derefter aflæst af de optiske sorteringsmaskiner ved Post Danmark, som også genkender anden håndskrift.

SMS-frimærket, der er gyldigt i syv dage, koster otte kroner, hvilket svarer til Post Danmarks pris for at sende et A-brev fra den 1. april - plus SMS-takst.

Dokumentation

Politiken: Post Danmark lancerer sms-frimærket

Jeg hader at skulle ned og hente frimærker for at sende et brev, så er det der er en god ide. Men hvad så hvis man har et tungt brev? Skriver man så flere koder på eller hvorledes?

  • 0
  • 0

Måske de bare skulle vente med at trække pengene til brevet ligeledes er vejet? Så kan de trække det i porto som er nødvendigt.

  • 0
  • 0

Nej, nej Steffen - blanko-checks skal vi ikke ha' noget af. Ideen med koden er super god, selvom jeg da gerne havde set en differentiering, så man fx kunne vælge porto til et B-brev.

Eller hvorfor egentlig ikke blot kunne vælge det beløb, koden skal repræsentere?

  • 0
  • 0