PODCAST: Ville du lade Amazon overtage dit private netværk? Tesla vil gøre elbiler billigere

 

Denne uges Transformator handler først om elbiler. For selvom der var forventet store nyheder, da Elon Musk for nylig inviterede til ‘Battery Day’, handlede det mest om et helt nyt batteridesign med en volumen næsten seks gange større end den type battericeller, Tesla lige nu bruger i model, og 54 pct. større energitæthed.

Sidewalk hedder en ny mest-baseret netværksprotokol, som detailhandelsgiganten Amazon netop har lanceret. Det skal forbinde smart home-enheder, f.eks. kameraer, dørklokker, lys og højtalere, med naboens og resten af villavejens smart home-enheder. Og forsyne Amazon om data, hvilket giver sikkerhedseksperter dybe rynker.

Vanishing ball hedder et ældgammelt trick, hvor tryllekunstneren kaster en bold i vejret to gange og griber den igen. Men tredje gang han bevæger hånden til kast, er der ingen bold. Men hvordan virker sådan et trick på dyr? Det er en af måderne, britiske forskere vil undersøge de kognitive evner hos dyr.

Selvom medierne i disse dage svømmer over med historier om sexchikane og sexisme i hverdagen, er det et problem i mange brancher – og teknologibranchen er ingen undtagelse. praktikanter, studentermedhjælpere og trainees er særligt udsatte, fremhæver Ingeniørens chefredaktør Trine Reitz Bjerregaard i ugens lederartikel.

Links

Nogle artikler kræver abonnement eller er muligvis endnu ikke online

Fik du hørt: PODCAST: Ingeniør udfordrer management-bullshit

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja tak til informativ jornaistik der på en enkel måde formidler hvad Tesla's battery day får af betyding fremover. Og hvad de faktisk præsenterede på battery day Jeg kan anbefale bla følgende kilder til i dybten forstå Tesla og den mision de er på !

Det er sørgeligt at opleve hvordan danske jornelister IKKE evner at beskrive den disroptien som elbiler er på vej med at lave på transportområdet. Denne uvidenhed der er blant mange danskere ( også blant politikker og såkaldte eksperter ) gør at vi får en ønødig forsikelse på en omstilling til et elsamfund 2.0 .

P2X og ICE bil lobbyister har derved alt for let ved at sætte en snæver dagsorden som ikke fremmer en hurtig omstilling. Vi har jo behov for handling der reelt reducere co2 udleingen NU , ikke i + 2030 DK skulle have været et foregangsland der skulle have vist at et moderne velfærdssamfund kan have en høj levestandart også med en 70 % reduktion i co2 , i stedet er vi ved at være et af de lande der er mest fodslæbende efter min meing.

Samdy Monro : ( Anelyse af struktur / opbyging af bil / batteri mv) https://www.youtube.com/watch?v=G_yp1jJMDP... The Limiting Factor : Batteri struktur: https://www.youtube.com/channel/UCIFn7ONIJ... Tesla dayly : Daglig korte indlæg om Tesla . Valid info der når langt over wall street nivo. https://www.youtube.com/results?search_que...+

  • 0
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten