PODCAST Vi har bygget stærk trådløs højttaler – lyt med og byg selv

12. august 2022 kl. 13:391
PODCAST Vi har bygget stærk trådløs højttaler – lyt med og byg selv
Illustration: Ingeniøren.
I fem måneder har blogger Tue Dissing i samarbejde med Ingeniørens læsere bygget på en open source wifi-højttaler. Vær med på en lytter i ugens Transformator, hvor du også kan møde vores nye blogger om grønne energiteknologier, Glenda Napier.
Artiklen er ældre end 30 dage

Remote video URL

 

Transformator

Podcasten fra Teknologiens Mediehus sætter strøm til ugens største nyheder inden for teknologi, forskning og naturvidenskab og analyserer de svingninger, der på godt og ondt transformerer verden og vores samfund.

Vært: Henrik Heide

Illustration: Cecilie Bach.

Medvirkende: Glenda Napier, CEO, klyngeorgansiationen Energy Cluster Denmark, og Tue Sørensen Dissing, it-ingeniør, grundlægger og direktør for Lyd by Dissing ApS.

Abonnér på Transformator:
Følg i iTunes
Følg på Spotify

På mobilen: Søg på Transformator i din podcast-app.
På iPhone er podcast-appen indbygget. Har du en Android-telefon, kan du finde podcast-apps i Google Play. F.eks. kan du benytte denne gratis app.

I denne uges Transformator skal det først handle om den grønne omstilling. For ledende forskere fra 12 universiteter verden over, heriblandt Aalborg Universitet, er kommet med den opløftende melding, at en fuldstændig omlægning til vedvarende energisystemer er realistisk inden 2050. Teknologien er klar, siger de. Så vi har bedt Ingeniørens nye blogger inden for grønne energiteknologier, Glenda Napier, give tre bud på de største forhindringer for, at vi får glæde af teknologierne og når målet.

Derefter plugger vi stikket i til højttaleren Strøm 1.0, som en anden af vores bloggere, Tue Sørensen Dissing, har bygget på i nu fem måneder i samarbejde med Ingeniørens læsere. Vi skal høre nogle prøver på dens kunnen og høre, om Tue er tilfreds med resultatet.

Vi slutter af med et indslag fra verdensmesterskaberne i Excel.

Links

Læs også: PODCAST: Fra hulkort til mikrochip – tag med Transformator på guidet tur i datahistorien

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan finde flere episoder af podcasten HER

Link Illustration: MI Grafik.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
15. august 2022 kl. 20:58

Hej Podcast

Da emnet her indeholdt en højttaler lytning, tog jeg kablet Sony WH-1000MX4 hovedtelefoner i brug. Men de tillod slet ikke aflytning af den første halvdel af podcast om den Grønne omstilling, fordi 'S-lydende' var decideret øreskærende og 'Preferencer' poppede i ørerne. Nuvel, Sony Headsettet er lidt peaket, når man ikke bruger BlueTooth, så de blev erstattet af venlige Marshall hovedtelefoner!

Jeg ved det er urimeligt at kræve HiFi Podcast lyd, men måske kunne i sætte et pod filter eller andet foran mikrofonen, så vi kan høre Glenda's grønne kommentarer uden gener.