PODCAST Vi har bygget stærk trådløs højttaler – lyt med og byg selv

 

I denne uges Transformator skal det først handle om den grønne omstilling. For ledende forskere fra 12 universiteter verden over, heriblandt Aalborg Universitet, er kommet med den opløftende melding, at en fuldstændig omlægning til vedvarende energisystemer er realistisk inden 2050. Teknologien er klar, siger de. Så vi har bedt Ingeniørens nye blogger inden for grønne energiteknologier, Glenda Napier, give tre bud på de største forhindringer for, at vi får glæde af teknologierne og når målet.

Derefter plugger vi stikket i til højttaleren Strøm 1.0, som en anden af vores bloggere, Tue Sørensen Dissing, har bygget på i nu fem måneder i samarbejde med Ingeniørens læsere. Vi skal høre nogle prøver på dens kunnen og høre, om Tue er tilfreds med resultatet.

Vi slutter af med et indslag fra verdensmesterskaberne i Excel.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Fra hulkort til mikrochip – tag med Transformator på guidet tur i datahistorien

Du kan finde flere episoder af podcasten HER

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej Podcast

Da emnet her indeholdt en højttaler lytning, tog jeg kablet Sony WH-1000MX4 hovedtelefoner i brug. Men de tillod slet ikke aflytning af den første halvdel af podcast om den Grønne omstilling, fordi 'S-lydende' var decideret øreskærende og 'Preferencer' poppede i ørerne. Nuvel, Sony Headsettet er lidt peaket, når man ikke bruger BlueTooth, så de blev erstattet af venlige Marshall hovedtelefoner!

Jeg ved det er urimeligt at kræve HiFi Podcast lyd, men måske kunne i sætte et pod filter eller andet foran mikrofonen, så vi kan høre Glenda's grønne kommentarer uden gener.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten