PODCAST: Vi har bestilt en Cybertruck og afsløret identitetstyveri
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

PODCAST: Vi har bestilt en Cybertruck og afsløret identitetstyveri

 

I denne uges Transformator fortæller Mads Lorenzen først om, hvordan en bankkunde blev udsat for et identitetstyveri, efter at hendes bank havde sendt et kodekort, som kriminelle havde bestilt blot ved at oplyse hendes CPR-nummer.

Dernæst handler det om bilisternes hjælpere, de adaptive fartpiloter, som lægger sig i en fast afstand til den forankørende bil. De kan dog bidrage til at øge trængslen, fordi de ikke er lige så dårlige som bilisterne selv til at holde afstand, fortæller Christian Rantorp fra Ingeniørens PRO-medie MobilityTech. Det giver mindre plads på vejen.

Biler er også emnet i vores sidste indslag om Teslas nye cybertruck, som Elon Musk præsenterede som umulig at banke hul i. Men helt så stealth var den heller ikke, da ruderne fik med en forhammer. Ingeniørens motorblogger, Bjørn Godske, har selv bestilt en af slagsen – mest for sjov.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Skal vi brænde træerne eller lade dem stå og suge CO2?

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten