PODCAST: Undervandsmusik er et hit. Insekter flopper

 

I denne uges Transformator kan du høre musik, der ikke lyder som noget, du før har hørt. Orkestret Between Music spiller neddykket i kæmpe akvarier på hjemmebyggede instrumenter som hydraulofon og rotacorda og krystallofon. Og gruppen spillet udsolgte koncerter i Hongkong, Rusland, Sydney og flere steder i Europa .

Tilbage over vandoverfladen finder vi insekterne, der var udråbt som fremtidens superfødevare, som vi allesammen skulle have på middagsbordet som klimavenlig kilde til proteiner. Men sådan er det langtfra gået. Hr. og fru Danmark vil ikke spise dem, og som alternativ til sojafoder i landbruget er produktionen for dyr.

Vi fortæller også historien om direktøren for MTO Electric, som i sin sommerferie bad en regnskabselev i virksomheden overføre 15.500 euro til sin konto. Eller sådan så det ud. I virkeligheden var det en kriminel, der havde givet sig ud for ham. Episoden er langtfra enestående, men illustrerer hvor udsatte små og mellemstore virksomheder er for cyberkriminalitet.

Der går aldrig røg af en brændeovn, uden at det sætter fut i debatten på ing.dk. Således også i denne uge, hvor regeringen varslede et lovkrav, om at ovne og pejseindsatser, der er produceret før 1. januar 2003, skal udskiftes, når boligen sælges. I ugens holdning giver vi ordet til debattørerne.

Links

Fik du hørt: PODCAST: Firmaer dropper storrumskontoret - det er ineffektivt

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside