PODCAST: Teknologisk dannelse skal ruste os til den digitale tidsalder
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

PODCAST: Teknologisk dannelse skal ruste os til den digitale tidsalder

 

Hvordan skal vi træffe beslutninger i en tid, hvor der hele tiden dukker nye teknologier op, som vi ikke før har set – eksempelvis kunstig intelligens? Det kræver en grundlæggende teknologisk dannelse, som også indebærer en forståelse af, hvad det er at være menneske, mener den første gæst i ugens Transformator, Kim Escherich, der er innovationsarkitekt hos IBM, medstifter af folkeoplysningsbevægelsen Fremvirke og ny blogger på ing.dk.

I ugens holdning samler vi op på Ingeniørens stikprøveundersøgelse fra uge 35, hvor vi ekspedienterne i en række telebutikker udleverede nye sim-kort uden at forlange ID af vores udsendte reportere. Teleselskaberne lovede dengang bod og bedring, og telemyndighederne lænede sig op af de beroligende meldinger. Men da journalisterne gentog undersøgelsen i de samme butikker, var resultatet det samme.

Links

Du kan finde flere podcasts på vores fokusside

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten